Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> mam prosbe. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8660 dni

mam prosbe. - 01/10/2002 10:09
na meczu z gksa wyzywajecie tego pedala runowicza od wszystkoiego ok kibole

Pogoń To My!
wioro
Kibic
Na forum od 8667 dni

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 10:37
a w jakich cenach beda wejsciowki na giekse? zostaja tak jak na KSZO-czy prezes uznal ze towar Pogoń Szczecin jest wart wiecej:D

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
Steryd
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 14:15
narazie nic nie slychac o obnizce biletow i nie ma co na takowa liczyc.bilety po 15 i 25.

1948
Matek.
Kibic
Na forum od 8660 dni

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 14:45
kosztuja 10 i 15

Pogoń To My!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8587 dni

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 15:53
chłopcy zdecydujcie sie , ostatnio były po 10 i 15, czy tak zostaje????Prosze nie mieszać

"CSWD" i to się nie zmieni....
A..
Kibic
Na forum od 8611 dni

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 17:06
Matek Ty lepiej sam idz na mecz i go wyzywaj.Czy mama Cie nie pusci?
14 lat - za malo?Mowilem Ci juz kiedys zebys nie zakladal glupkowatych tematow a jesli juz masz zamiar to robic to tylko i wylacznie w HYDE PARKU !!

J_B
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 17:09
A właśnie ceny biletów zostały bez zmian ?

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 21:22
> Matek Ty lepiej sam idz na mecz i go wyzywaj.Czy mama Cie nie pusci?
14 lat -
> za malo?Mowilem Ci juz kiedys zebys nie zakladal glupkowatych tematow a jesli
> juz masz zamiar to robic to tylko i wylacznie w HYDE PARKU !!

mili ci redaktorzy, widac jak dbaja o "swoich" nic tylko wchodzic na forum i sie rozkoszowac ich superlatywami (oczywiscie nie wszyscy). [Ostatnio edytowane przez speed: 2002-10-09 21:22]

Hold skladam temu miastu...
kocek
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 21:49
Speed...Czego oczekiwales po tym jak matek zalozyl tak"ambitny" temat??? Pochwal ??? [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-10-09 21:50]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: mam prosbe. - 01/10/2002 23:25
nie oczekiwalem kurwa mac tego ze zaraz kazdy do niego wystartuje z tekstem zeby spierdalal z tad bo pierdoli bzdury !!!!!! napisal bzdure ale po co od razu opierdalac ???? mozna to zrobic o wiele lagodniej, chyba ze ktos tu jest idiotom i nie wie jak to zrobic. wystarczylo ladnie i grzecznie wytlumaczyc a nie od razu z pyskiem. ty nigdy nie jebales bzdury na tym forum ??? swiety jestes ????? jak tak to wpisz tu 100 razy "Jestem SWIETY", wtedy dam ci spokoj i cie przeprosze, zreszta to sie nie tyczy tylko ciebie.
Ale sie wkurwilem :)

kocek
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: mam prosbe. - 02/10/2002 12:16
Buahaha...Speed...Zaczynam rozumiec dlaczego na niektorych ludzi na forum dzialasz jak czerwona plachta na byka...Zanim zaczniesz odpisywac to przeczytaj to co inni napisali...To naprawde nie jest trudne...Zaczynam podejrzewac ,ze jest z Toba cos nie tak...Na meczach widzisz rzeczy ktorych nie bylo... W postach widzisz rzeczy ktorych tam nie ma...Niedobrze....Hahaha...I nie denerwuj sie tak ...hehehe..Hools'ie

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: mam prosbe. - 02/10/2002 16:19
> Buahaha...Speed...Zaczynam rozumiec dlaczego na niektorych ludzi na forum
> dzialasz jak czerwona plachta na byka...Zanim zaczniesz odpisywac to przeczytaj
> to co inni napisali...To naprawde nie jest trudne...Zaczynam podejrzewac ,ze
> jest z Toba cos nie tak...Na meczach widzisz rzeczy ktorych nie bylo... W
> postach widzisz rzeczy ktorych tam nie ma...Niedobrze....Hahaha...I nie denerwuj
> sie tak ...hehehe..Hools'ie

ehhh...... a myslalem, ze jestes normalny ...... wiec teraz powiedz o co ci chodzi. ladnie wytlumacz i sobie grzecznie pogadamy. Mi chodzilo o to, ze redaktorzy strony nie przyciagna takim odpisywaniem jak wyzej, osob na strone, chyba to jest oczywiste prawda ??? Zamiast do niego drzec pysk mogl mu to wytlumaczyc delikatnie tu na forum badz za posrednictwem E-Maila (wiesz co to e-mail ?). I to wszystko, ot cala historia, a teraz powiedz czego ty nie zrozumiales ....

wioro
Kibic
Na forum od 8667 dni

Odp: mam prosbe. - 02/10/2002 16:32
a po co redaktorzy maja tu kogos przyciagac??? kto chce to sie tu wpisuje a kto nie chce pomija forum. to chyba proste

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
A..
Kibic
Na forum od 8611 dni

Odp: mam prosbe. - 02/10/2002 17:17
Wszystko cytat speeda.
> nie oczekiwalem kurwa mac tego ze zaraz kazdy do niego wystartuje z tekstem
> zeby spierdalal z tad bo pierdoli bzdury !!!!!! napisal bzdure ale po co od razu
> opierdalac ???? mozna to zrobic o wiele lagodniej, chyba ze ktos tu jest idiotom
> i nie wie jak to zrobic. wystarczylo ladnie i grzecznie wytlumaczyc a nie od
> razu z pyskiem. ty nigdy nie jebales bzdury na tym forum ??? swiety jestes ?????jak tak to wpisz tu 100 razy "Jestem SWIETY", wtedy dam ci spokoj i cie przeprosze, zreszta to sie nie tyczy tylko ciebie.

...................................................................
> Mi chodzilo o to, ze redaktorzy strony nie przyciagna takim odpisywaniem jak
> wyzej, osob na strone, chyba to jest oczywiste prawda ??? Zamiast do niego drzec
> pysk mogl mu to wytlumaczyc delikatnie tu na forum badz za posrednictwem E-Maila
> (wiesz co to e-mail ?). I to wszystko, ot cala historia, a teraz powiedz czego
> ty nie zrozumiales ....

Speed:
-po 1 nikt z nas nie ma tu pyska
-po 2 nikt na niego nie krzyczal ani sie nie darl - jesli tego nie widzisz poczytaj wczesniejsze wpisy.
-po 3 jak widac to ze jestes na forum 20 godzin dziennie on-line nie oznacza wcale ze je uwaznie czytasz.

Kolesia o ksywce matek kilkakrotnie prosilem i upominalem (rowniez na czacie) zeby nie zakladal glupkowatych tematow w stylu "wszyscy na mecz ok" albo "kibole wszyscy na mecz trzeba chlopakom pomuc" albo "mam prosbe" gdzie nie stosuje sie do zasad ortografii:D i nawet zdania nie zaczyna z duzej litery.Pozatym jego temat nic nie wnosi na forum no bo niby co mam np.taki ja odpisac na text w stylu"na meczu z gksa wyzywajecie tego pedala runowicza od wszystkoiego ok kibole
Sorry ale nie mam pojecia.:D
A co do Twoich zarzutow o nie przyciaganiu na forum to raczej wlasnie glupkowate tematy na glownej stronie Pogońonline...pisane z malej litery i beznadziejnej tresci moga do forum nie przekonywac i dawac wrazenie ze siedzi tu gowniazeria.Nie chcemy zeby takie wrazenie odnosili nasi czytelnicy.
I nie kaz nikomu tutaj nic grzecznie tlumaczyc na maila i innymi drogami...jesli chcesz - to sam wytlumacz...ja sie staralem kilkakrotnie i kolo tego nie rozumie..wlazi i stuka bzdurny temat.
Zrozum ze chcemy raczej podnosic poziom dyskusji niz go obnizac O.K.

SWIETY x 100 Redaktor:D:D:D:D:D:D:D:D

pzdr;)

[Ostatnio edytowane przez Al: 2002-10-05 17:21] [Ostatnio edytowane przez Al: 2002-10-05 17:24]

kocek
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: mam prosbe. - 03/10/2002 12:09
Heh...Widzisz speed...Inni chyba juz Ci wytlumaczyli...Forum chyba nie dziala na zasadach komercyjnych zeby trzeba bylo przyciagac chetnych...Lepiej postawic na jakosc a nie na ilosc...Tematy takie jak ten nic nie wnosza a wrecz tworza z forum jego karykature :P...Wolnosc wypowiedzi posunieta do granic absurdu ...
P.S.Do Twojej wiadomosci...Wiem co to e-mail...
P.S.2Co do mojej normalnosci to zdania uczonych sa podzielone :P:P [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-10-12 12:10]

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: mam prosbe. - 03/10/2002 16:30
> Heh...Widzisz speed...Inni chyba juz Ci wytlumaczyli...Forum chyba nie dziala
> na zasadach komercyjnych zeby trzeba bylo przyciagac chetnych...Lepiej postawic
> na jakosc a nie na ilosc...Tematy takie jak ten nic nie wnosza a wrecz tworza z
> forum jego karykature :P...Wolnosc wypowiedzi posunieta do granic absurdu
> ...
P.S.Do Twojej wiadomosci...Wiem co to e-mail...
P.S.2Co do mojej
> normalnosci to zdania uczonych sa podzielone :P:P

[Ostatnio edytowane przez

A wiec tak: nie chodzilo mi o forum tylko o strone, niegrzecznym zachowaniem internatow sie nie sciagnie. Ludzie lubia gdy sie ich chawli i szanuje. Nie kazdy lubi byc tyrany w stylu : "Czy mama Cie nie pusci?
14 lat - za malo?" itp. To bylo obrazliwe. Rozumiem glupi temat, ale nie trzeba tak ostro, jak nie rozumie to skasowac jego post (ale za tym rowniez nie jestem)
i po sprawie. Prosze zastanowcie gleboko, czy te tyranko bylo potrzebne ??? I odpowiedzcie. Jak powiecie, ze nic w tym zlego, ale to nic, nie bylo to dam wam spokoj. :)
Pozdrawiam rowniez.

A..
Kibic
Na forum od 8611 dni

Odp: mam prosbe. - 03/10/2002 16:45
Speed to ze on ma 14 lat to jest fakt (pytalem sie go na czacie) wiec raczej nie jest to dla niego obrazliwe:D a o tym ze byc moze nie pusci go mama moze swiadczyc nie tylko wiek ale takze jego wypowiedz "na meczu z gksa wyzywajecie tego pedala runowicza od wszystkoiego ok kibole" - co chyba swiadczy o tym ze jego niestety na tym meczu zabraknie i chce abysmy "za niego" pokrzyczeli:):):) Rozumiesz juz?
My tutaj nic nie robimy bezpodstawnie ani kolesia nie "tyramy" jak to powiedziales - tylko poprostu staramy sie to wyjasnic zupelnie normalnie, zreszta widzisz ze nie uzylem zadnego chu** ani kur** :) Poprostu napisalem troche ostrzej bo kolesia upominalem i popelnil to samo kolejny raz.

Skonczmy wkoncu ten temacik i wiecej nie zakladajmy jemu podobnych:D
Zastanowmy sie lepiej nad ewentualna manifestacja po meczyku, poniewaz na konkurencyjnym forum trwa o tym dyskusja.

pzdr

J_B
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: mam prosbe. - 06/10/2002 11:03
Kurwa ludzie ale macie problemy pozdrawiam wszystkich:)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772762998 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005