Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie mozna kupic koszulki??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Meler
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8566 dni

Gdzie mozna kupic koszulki??? - 25/09/2002 20:13
Czy wie ktos gdzie mozna kupic koszulki Pogoni, chodzi mi o firmowe Tico, i czy wogole sa w sprzedazy???

wioro
Kibic
Na forum od 8667 dni

Odp: Gdzie mozna kupic koszulki??? - 25/09/2002 20:22
z tego co wiem to takich koszulek nie ma!!! troche mnie to dziwi bo w szczecinie jest duzo osob zainteresowanych taka koszulka a przeciez nawet najwieksze kluby (real man.udt) czerpia pokazna kase ze sprzedarzy koszulek... ale widocznie problemy finansowe w naszym klubie nie sa az tak wielkie...ja innego wytlumaczenia nie mam

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
Frz
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: Gdzie mozna kupic koszulki??? - 25/09/2002 20:30
A gdzie można wogule kupić oryginalne koszulki Pogoni niekoniecznie Tico.

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Steryd
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Gdzie mozna kupic koszulki??? - 25/09/2002 20:39
widzialem ostatnio na Manhattanie-oczywiscie nie Tico :)

1948
wioro
Kibic
Na forum od 8667 dni

Odp: Gdzie mozna kupic koszulki??? - 25/09/2002 21:14
repliki koszulek widzialem ostatnio w sklepiku na stadionie. wykonanie nie bylo najgorsze(ladny znaczek:D) ale material bardzo slabej jakosci...

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
Stary
Kibic
Na forum od 8913 dni

**

Odp: Gdzie mozna kupic koszulki??? - 26/09/2002 21:57
Jakis czas temu napisalem nawet mail do dystrybutora produktow firmy Tico z zapytaniem czy istnieje jakas mozliwosc detalicznego zakupu takiej koszulki. Minelo juz dobre 2 tygodnie i nikt sie nie pofatygowal, zeby mi udzielic jakiejkolwiek odpowiedzi. Trzeba zapytac kogos w klubie, moze tam cos powiedza.

borsuk
Kibic
Na forum od 9000 dni

**

Odp: Gdzie mozna kupic koszulki??? - 27/09/2002 08:40
Siema! Junior sory ze jeszcze nie dotarly do Ciebie pieniadze ale to z tego powodu ze nie mam neta w chacie(teraz siedze w szkole)Sluchaj ja Ci podam meilem moj tel.czy moglbys mi wyslac wszystkie dane potrzebne do wyslania kasy?(o ile jest jeszcze mozliwe)..dzieki i sory

NIGDY NIE SPADNIE! MKS NIGDY NIE SPADNIE!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772763081 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005