| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Stadion - 30/08/2002 08:16
Te zdjecia z zadaszonego stadionu wygladaja dosc imponujaco. Wiem tez ze podwyszona ma byc niska trybuna. Ale nie sadzicie ze powinno sie wypieprzyc tego "Big Brothera" i tam tez dobudowac trybune chyba wtedy bedzie to lepiej wygladac. A nie wiecie czy Gondor ma zamiar cos budowac wokol stadionu bo ostatnio jak ogladlem mecz Polska : Belgia w TV to jak pokazywali stadion z lotu ptaka to nie za pieknie wygladaly te tereny do okola.
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 10:58
mi sie podoba bardzo projekt, a co do zakończenia go drugim łukiem to dowiadywałem się oto i jest to praltycznie nie możliwe, m.in dlatego że jest tam ulica
|
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 11:18
> mi sie podoba bardzo projekt, a co do zakończenia go drugim łukiem to
> dowiadywałem się oto i jest to praltycznie nie możliwe, m.in dlatego że jest tam
> ulica 
Jak to niemozliwe? Najwyzej ulice sie poprowadzi pod trybuna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 15:12
Dziwnie by to wygladalo bo trybuny nie sa rownolegle ulozone do linii boiska wiec stadion mialby smieszny troche ksztalt ale i tak wolalbym zeby byl 2 luk zrobiony. mozna tam zrobic szatnie itp. i wtedy by bylo super ale to tylko marzenia
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 16:22
a wiecie jak jest w angli sa zawsze 4 trybuny nie musi byc przeciez luk mogla by byc tam tylko taka kwadratowa trybuna z zadaszeniem i tak by bylo fajnie tam mogly by byca na karnety i vipy i w srodku jak nadmienil juz JuN szatnie, zrobmy jakas prosbe do miasta poki jeszcze chca inwestowac;]
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 19:20
Zdecydowanie przydalby sie luk stadion wtedy bylby wrecz na wymogi FIFA i mozna byloby na nim rozegrac jakis mecz miedzy panstwowy (chodzi mi o LM, PU itp.).
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 20:23
Jest bardzo git, że remontują stadion. A druga trybuna? Myślę, że to nierealne. Niech zrobią dach, uporządkują okolice stadionu i będzie europejsko.
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion - 30/08/2002 21:30
Wygląda pięknie ale kiedyś już była makieta stadionu tez sie prezentowała super i nic z tego nie wyszło, mam nadzieje że teraz to wkońcu wypali.
|
ale to już było i nie wróci więcej
|
|
|
- 1
-
|