Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Polska - Belgia 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 9001 dni

Polska - Belgia 1:1 - 21/08/2002 23:40
Mecz niezbyt porywajacy, czekamy na Wasze opinie

Stary
Kibic
Na forum od 8913 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 21/08/2002 23:55
Ledwo mowie ...
Mecz faktycznie slaby - stare problemy znow daly znac o sobie. Druga linia nadal nie istnieje. Swierczewski niestety chyba moze spac spokojnie bo jak sam powiedzial na pozycji rozgrywajacego chyba nie ma w Polsce lepszego zawodnika :(((
Publicznosc stanela na wysokosci zadania, chociaz w drugiej polowie gra naszych i najbardziej zagorzalych kibicow pozbawila ochoty do dopingowania.
Jeszcze, zeby rozwiazali problem wchodzenia na stadion - bo to co sie dzialo dzis przy bramie od Witkiewicza to z pewnoscia trudno nazwac cywilizowanym wejsciem na stadion.

P.S.
Jakies barany z poznania, lodzi i innych miast kandydatow do rozgrywania meczow reprezentacji strasznie narzekaja na szczecinska publike w komentarzach na onecie.
Niech lepiej zobacza sobie tasmy z meczow reprezentacji w swoich miescinach.
U nas na 100% nie bylo gorzej, a poza tym nikt tu nie rzuca petardami we wlasnego bramkarza!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 00:30
To z raca to faktycznie byla przesada, kolesie co stali kolo mnie juz powoli zbierali ludzi zeby mu wpierdolic !! Szkoda ze ak sie nie stalo, a o do wejscia to wszystko bylo "bardzo dobrze" zorganizowane, ok. 5 min przed meczem ochroniarze sie wkurwili i wpuszczali za darmo tych z biletami i tych bez, nawet nie sprawdzali cy kto wnosi paly, kije i inne gadzety. Co do meczu to pierwsza polowa ok. druga nie wyszla naszym, postawa kibicow bez zarzutu prucz wyrzej wyminonego incydentu. Bardzo mi sie podobal pan bez koszulki w czarnych dzinsach dowodzacy na "luku", robil to z klasa :) Ogolnie bylo dobrze pierwszy mecz Bonka nie przegrany, pierwszy mecz Engel zaoknczyl wynikiem 0:3 tutaj bylo lepiej wiec moze w przyszlosci tez bedzie lepiej ? Zycze tego panu Bonkowi, wam i wszystkim innym kibicom !!!

Hold skladam temu miastu...
DPSM
Kibic
Na forum od 8628 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 00:55
witam
wlasnie wrocilem z meczu no i kilka slow o nim
jezeli chodzi o gre to slabo srodek brak przetrzymanie w pilki ale mysle ze Boniek to widzial i bedzie dobrze poprostu dal szanse nowym.
co do dopingu to przeasada. realizacja przez tvp skandal zero mikrofonow na murawie i oto skutek co slyszalem ze podczas transmisji to z trzy razy bylo slychac doping !!! :() przkalmanie prawda jest zupelnie inna (kto byl ten wie ) siedzialem w 11 stce i gardlo to ja nie wiem czy do wronek wylecze non top doping z mala przerwą na poczatku drugiej polowy ale to szczegol(ok 2 min nie bylo zorganizowanego dopingu) dawa razy chynmnn czaly stadion spiewa i stoi to tylko mozna na reprezentacji przezyc a co do racy to na pewno nikt ze Szczecina (slyszlem ze z 5 osob z poznania tam bylo szkoda ze byl to mecz reprezentacji ;) )

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
Stary
Kibic
Na forum od 8913 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 01:38
Ja tez bylem w 11. Wszyscy sie swietnie bawili.
A co to za incydent z raca bo nie kojaze?

rob :)
Kibic
Na forum od 8897 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 11:34
ja siedziałem w 23 :P i tez nie oige gadac ... a z raca to pod koniec meczu ktos bodajze z 9 sektora rzucił ja na murawe , ale to było gdzies kolo bramki a weic nie tak zle ale tepic trza takie cos ,jakis chuj rzuci race a my znow przez 20 lat nie bedziemy reprezentacji na zywo ogladac , co do meczu to I połowa całkiem niezla II duzo gorsza w wykonaniu polakow , jednym z lepszych na boisq był Żurawski (chyba sobie za długo nie pogra w Wisle) , dobrze grał Rząsa , bardzo dobrze Wichniarek , dobrze Majdan - troche zawalił bramke , ale była to tez wina obroncow , Zewlakowowie , obydwaj ciency jak nie wiem co , ale szczegolnie napastnik raz dobrze podał a reszte spieprzyl , Kucharski widac ze chce grac i wiem ze moze mu to dobrze wychodzic ale tym razem nie byl to szczyt jego formy , Kosowski dobrze , Kaczorowski b,dobrze te 2 rajdy na poczatq meczu zajebiste były :D Debiutant nie zagrałl zbyt dobrze nie wyroznial sie . Atmosfera na stadionie zajebista !! szczegołnie podczas hymnow , kibice godnie reprezentowali Szczecin , tylko tych serpentyn cos tak mało było :P to nie bylo to co na Pogon - Legia , a pozatym lepiej by chyba było gdyby serpentyny lezaly na krzesełkach , a nie tak je rzucali , moj qmpel dostal w łeb taka serpentyna i se glowe rozwalił :P ale ogolnie mecz byl wporzo a atmosfera ... tez ;)

Czekamy na nastepny wystep reprezentacji !!!

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
krecik
Kibic
Na forum od 8897 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 12:19
JuN,stawiałem wynik 2:2.Co jest nie tak,bo nie dopisałeś punkciku!Wdzięczny za wyjaśnienie!Pozdro!P.s.Mój login mckrecik.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9001 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 13:01
Generalnie loginu: mckrecik nie moge znalesc w bazie wynikow.....

KaCZoR
Kibic
Na forum od 9000 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 13:54
mecz przecietny !!! doping pierwsza polowa pieknie ale druga juz gorzej, ja spiewalem caly meczyk, naglosnienie do dupy i tak samo w TV nie ustawili mikrofonow na morawie i nie bylo slychac bo juz sobie obejrzalem meczyk z kasety. jesli sie bylo na stadionie to mozna powiedziec ze bylo suuuuper bo sam meczyk byl sprawa drugorzedna :P a najwazniejsza byla otoczka spotkania !!! DO BOJU POLSKAAA

wski
Kibic
Na forum od 8984 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 14:13
dla mnie skandal to naglosnienie. nie wiedzialem za kogo byla minuta ciszy, dowiedzialem sie od Radka M po meczu, przesadaaa
za to zolta kartka
co do gry, belgia mocna, zaj mpenza, a nasi jak zawsze optymistycznie nastawieni do przyszlosci:) i dobrzeee
ME czekaja:)
pozdrooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
J_B
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 14:14
Nie było aż tak tragicznie chociarz nie przegraliśmy choć styl gry nie napawa optymizmem

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
josh
Kibic
Na forum od 8764 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 14:37
W telewizji wyglądało całkiem nieżle.szkoda że byłem w domu.

LEGIA - POGOŃ!!!
krecik
Kibic
Na forum od 8897 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 17:48
JuN,no nie bądz taki,sprawdz,proszę dokładnie.Wynik typowałem razem z wynikiem meczu Legia-Pogoń.Przecież nie zamydlam,JuN,sprawdz dobrze!Pozdro!!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9001 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 22/08/2002 23:34
krecik nie ma typow na login: krecik ani mckrecik - uwiez mi !

maaarcin_zary
Kibic
Na forum od 8596 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 23/08/2002 11:49
Hey

Jestem z Żar i byłem na tym spotkaniu. Siedzialem w 11. Doping moim zdaniem byl bardzo dobry, stadion tez duzo lepszy niz na lechu czy legii (przynajmniej wszystko widzialem). Jedynym minusem bylo to naglosnienie - jedyne co uslyszalem to, ze na meczu jest Kazimierz Górski.

Shaggy
Kibic
Na forum od 8705 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 23/08/2002 12:23
Szkoda że piłkarze nie dostosowali się do poziomu kibicowania. kurde ledwo z Wawy zdarzyłem na mecz a tu jeszcze taki tłok przy bramach. Pozdro

Małolatos
Kibic
Na forum od 8588 dni

Odp: Polska - Belgia 1:1 - 31/08/2002 20:13
Kibice na meczu Polska - Belgia byli poprostu zaje...!!! Pozdrowienia z Warszawy dla naszych kochanych przyjaciół ze Szczecina!!!

Legia+Pogoń=Forever Friends

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772768950 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005