Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Polska-Belgia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
J_B
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8624 dni

**

Polska-Belgia - 20/08/2002 22:05
Jakie są wasze typy przed meczem ??? [Ostatnio edytowane przez J_B: 2002-08-10 22:07]

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9001 dni

Odp: Polska-Belgia - 21/08/2002 12:58
WYGRAMY !! :D

celciusz
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: Polska-Belgia - 21/08/2002 13:58
smiem watpic ale badzmy dobrej nadzieji oleoleoleole.pogon szczecin

Faster
Kibic
Na forum od 8799 dni

Odp: Polska-Belgia - 21/08/2002 14:17
Wierze w zwyciestwo i w podtrzymanie dobrej passy kadry w szczecinie. mam nadzieje ,ze w przyszlym roku Polska reprezentacja znow zagra w szczecinie chocby z Saz marino! ;)

J_B
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Polska-Belgia - 21/08/2002 17:55
No to czas iść na mecz stawiam 2:1

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
eker
Kibic
Na forum od 8995 dni

Odp: Polska-Belgia - 21/08/2002 23:25
Bylem widzialem , siedzialem kolo kilku piknikow kabaret slyszalem tylko siadac!!! Myslalem ze gosci zmasakruje ! A tak na marginesie zawsze moilem i to podtrzymuje ze Boniek to zero! A druzyna nic ale to nic nie grala !!! Wstyd Kaczorowski , Kus , Karwan to jest straszna porazka ! Wiecej nic porazka to dno totalne dno zapomnialem o Lewandowskim ! Az mi sie pisac odechciewa!
Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibicow ktorzy nie wychodzili do konca !!!Smierc piknika !!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
KaCZoR
Kibic
Na forum od 9000 dni

**

Odp: Polska-Belgia - 22/08/2002 13:48
eker po pierwsze to ortografia... po drugie nie zgadzam sie ze bylo zle bo tak nie bylo... bonka nie mozna oceniac po pierwszym meczu, a przeciez remis z takim w sumie dobrym przeciwinikiem to nie jest zly rezultat!!! karwan slaby? kaczorowskiego tez nigdy nie darzylem sumpatia ale zagral dobry mecz wiec albo bylismy na innym meczu albo cos z toba nie tak !!!

eker
Kibic
Na forum od 8995 dni

Odp: Polska-Belgia - 22/08/2002 15:25
Kaczor my chyba naprawde nadaje na roznych falach! Jestem tego pewny! Jak Karwan byl dobry to chyba ja bylem na innym meczu! A tak na marginesie jaka ortografia ?

Jedno serce Jeden Klub
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9001 dni

Odp: Polska-Belgia - 22/08/2002 15:30
no ja chyba tez bylem na innym meczu, w pierwszej polowie podobal mi sie Kaczorowski, ostro tam walczyl na skrzydle :D

swiru23
Kibic
Na forum od 8912 dni

Odp: Polska-Belgia - 22/08/2002 17:45
jeśli Kaczorowski był słaby to w takim razie kto był dobry ? Bo dla mnie ten chłopak był najlepszy w polskiej ekipie !

Skoro tak nie lubisz Bońka i gre polskiej druzyny uważasz za dno to trzeba było wyjść już w przerwie , po co siedziałeś do końca i się męczyłeś ?

Na meczu też tak narzekałeś na piłkarzy i trenera ?

grzesiek
eker
Kibic
Na forum od 8995 dni

Odp: Polska-Belgia - 22/08/2002 18:45
bo jestem prawdziwym kibolem i nie wychodze przed koncem ! tak jak sporo ludzi , a teraz juz wiem ze ty grzesiek byles wsrod z nich i zapewne czesto ci sie zdarza wychodzi przed koncem!!! A bonka nie cierpie i tego nie ukrywam a w grze reprezentacji cos mi sie podobalo ale kilku mankamentow nie mozna przemilczec!!!

Jedno serce Jeden Klub
swiru23
Kibic
Na forum od 8912 dni

Odp: Polska-Belgia - 22/08/2002 20:01
Jak chcesz wiedziec to wyszedlem ze stadionu jako jeden z ostatnich i darlem ryja nieraz jako jedyny na swoim sektorze

Czytając twoje najezdżanie na piłkazry i trenera , jestem pewny że na meczu robiłeś to samo , a uważasz sie przeciez za prawdziwego kibica ?

grzesiek
rob :)
Kibic
Na forum od 8897 dni

**

Odp: Polska-Belgia - 24/08/2002 14:11
grzesiek czy uwazasz ze prawdziwy kibic musi zostawac po meczu ? ja uwazam sie za prawdziwego kibica staram sie byc na tych meczach na ktorych moge byc , i na nich kibicuje druzyne , co do Bonka to od poczatku mi sie on nie podobał a taktyka na mecz z belgia byla jakas taka pogmatwana, wiem ze to tylko towarzyski mecz ale juz powinno byc wszystko ok , a tu 0 zgrania , słaba gra i jak mamy byc nie rozczarowani ?

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772774550 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005