| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Mlyn pod zegarem - 10/08/2002 21:52
Kto byl z was pod zegarem ? Ciekaw jestem kogo to pomysl ? Fajnie wygladal, moim zdaniem dobrze sie mlyn zaprezentowal, oby tak dalej ..... a wam jak sie podobalo ?
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mlyn pod zegarem - 11/08/2002 12:04
Wyszło bardzo dobrze!!! Ja nie byłem tam , ale od Górnika chyba przeniosę się. Wczoraj była namiastka młyna , który pamiętam z moich początków chodzenia na Pogoń . Aby tylko utrzymał się!!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: Mlyn pod zegarem - 11/08/2002 12:53
Ja bylem od samego poczatku i na samym poczatku przed meczem i na poczatku meczu juz bylem pewny, ze to jeden wielki nie wypal! Stalem na dole z 3 osobami... Ale jeden koles poszedl i sciagnol z 5-6 spora grupe ludzi i juz bylem zadowolony Mam nadzieje, ze mlyn bedzie sie rozkrecal, CI c obyli na Groclinie beda na nastepnym meczu i dojda nowi, a na Lechu jzu mam wielka nadzieje, ze bedzie mlyn z prawdziwego zdarzenia bo jak bedzie w nim tyle osob co na meczeu z Groclinem to Kolejorz nas przekszyczy i bedzie dupa! W koncu pojawilo sie na naszym stadionie churalne "caly stadion odpowiada" i "kto wygra mecz". Zapraszam wszytkich bierzcie znajomych a cos zdzialamy!
P.S. A dlaczego co my pokazalismy "wygodnisiom z 6" ?
POZDRO!
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mlyn pod zegarem - 13/08/2002 12:58
Byłem w młynie, cieszę się że się rozkręca i że wogóle jest.
Ale powiem tak,- oby rozkręcił się bardzo szybko bo jak przyjedzie lech i zobaczy młyn w obecnej formie to ich morale urośnie trzykrotnie.
Pozdro
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Mlyn pod zegarem - 13/08/2002 20:51
Ja rownierz tam bylam i musze przyznac ze bylo calkiem niezle.Mlyn nam troche zle wyszedl ale mysle ze z biegiem czasu bedzie lepiej.Bylo by dobrze jakbysmy wszyscy/razem z sektorem 6/zajeli sie dopingiem.A jeszcze lepiej bylo by jakby kibice z sektory 6 przeniesli sie pod zegar.
|
|
|
|
- 1
-
|