Dosyc fajne - 30/07/2002 19:22
"Piłka jest na aucie wtedy, gdy całym swym obwodem przejdzie odległość równą obwodowi piłki" - Andrzej Zydorowicz
"Z trójką Szewczyk, ostatnia instancja przed Baką" - Dariusz Szpakowski
"IFK Goeteborg, podobnie jak Lech, jest jedyną drużyną szwedzką, która przedarła się do drugiej rundy" - Gazeta Wyborcza
"A oto Marcelo, którego eksponuje realizator transmisji, aczkolwiek do tej pory jeszcze niczego wielkiego nie pokazał" - Dariusz Szpakowski
"Na Wembley leje od trzech godzin, czyli Typisz Ynglisz Łeder" - Dariusz Szpakowski
"Sergio Conceicao minął nie tylko obrońcę, ale także sędziego liniowego, który z przerażeniem stwierdził, że Portugalczyka nie ma z jego lewej strony, tylko jest przed nim" - Andrzej Zydorowicz (Portugalia-Francja)
"Iversen mógłby być spokojnie synem Franco Baresiego, ale Baresiego zawiodły nerwy" - Dariusz Szpakowski
"Groclin w przerwie zimowej zakupił 9 zawodników, lecz sądząc po wynikach kupował ich na wagę i sztuki a nie ze względu na klasę" - Paweł Zarzeczny, magazyn Liga+
"Karne to loteria, to nic odkrywczego, to truizm" - Dariusz Szpakowski (Holandia-Włochy)
"Nikt na świecie nie będzie przecież pracował za 3 tysiące złotych!" - Włodzimierz Szaranowicz
"Norwegowie w czerwonych koszulkach i białych spodenkach, Polacy - w strojach odwrotnie pokolorowanych" - Dariusz Szpakowski
"I to był właśnie błąd, a właściwie wielbłąd obrońcy" - Jan Tomaszewski
"Dzisiaj ich armaty nie są zbyt dobrze ustawione" - Bożydar Iwanow
a co Borek takiego zrobił? przecież on najlepszym jest komentatorem w Polsce. Mati razem z Kołtoniem tworzą najlepszy duet redaktorów piłkarskich jaki widziałem. pewnie jako nieliczni znaja sie dobrze na piłce i sa mili w sluchaniu. często żartują, poczciwie wygladaja. Borek z Iwanowem często wymyślaja dialogi miedzy piłkarzami i dzieki niemu wiem co to Antycypacja! wygrał 3 Piłkarskie Oscary to jest coś. a nie jak te z dwójki, przecież jak ich slysze to mi sie od razu niedobrze robi.
Mati - Romek rulleezzz - chce ktos ze mna założyc ich fanklub?
ehh nie ma to jak wpadki naszych komentatorow.mateusz borek rulez!
a co Borek takiego zrobił? przecież on najlepszym jest komentatorem w Polsce. Mati razem z Kołtoniem tworzą najlepszy duet redaktorów piłkarskich jaki widziałem. pewnie jako nieliczni znaja sie dobrze na piłce i sa mili w sluchaniu. często żartują, poczciwie wygladaja. Borek z Iwanowem często wymyślaja dialogi miedzy piłkarzami i dzieki niemu wiem co to Antycypacja! wygrał 3 Piłkarskie Oscary to jest coś. a nie jak te z dwójki, przecież jak ich slysze to mi sie od razu niedobrze robi.
Mu nie chodzilo ze jest zly ale wrecz przeciwnie jest bardzoo dobry
aaa to bardzo przepraszam ze tak od razu. za bardzo chyba Borka lubie
o kuuurwa ..... a srednia wieku w fan clubie to 10 lat? ... masz jego plakat na scianie ? sorry ale dreczyly mnie te pytania ... ->
o kuuurwa ..... a srednia wieku w fan clubie to 10 lat? ... masz jego plakat na scianie ? sorry ale dreczyly mnie te pytania ... ->
nie mam plakatu borka na scianie. a jezeli nawet Ty dolaczyl bys do fanklubu to srednia wieku i tak nie zmniejszylaby sie do 10 wiec nie wiem co chcesz ciesze sie ze juz nie drecza Cie te pytania
kurna nienawidze tego zamulacza :/ a z Darkiem i Włodkiem przynajmniej jest wesoło !
To fakt, ale zaczyna być to w pewnym momencie wkurwiające, jak Szpakowski co minutę przekręca nazwiska (np. zamiast Błaszczykowski jest Jakubowski ), zawodników, zespoły itd.
Odp: Dosyc fajne - 11/12/2006 19:05
Jak już jesteśmy w temacie komentatorów, to według mnie najlepszą parą komentatorów sportowych jest para Jaroński - Wyrzykowski na Eurosporcie Dzięki nim chociażby Tour de France ogląda się bardzo przyjemnie
Jak już jesteśmy w temacie komentatorów, to według mnie najlepszą parą komentatorów sportowych jest para Jaroński - Wyrzykowski na Eurosporcie Dzięki nim chociażby Tour de France ogląda się bardzo przyjemnie
o tak - świetnie się ich słucha. Często jak leci TdF (jedyny wyścig kolarski jaki oglądam) to bywa, że nawet nie patrzę w tv tylko słucham ich komentarza. Komentować taki sport jak kolarstwo (gdzie przecież zwykle niewiele się dzieje) przez kilka h dziennie tak by nie zanudzić widza to wielka sztuka i za to chylę czoła.
P.S. Co by było gdyby Szpakowski miał przez 6-7h komentować wyścig kolarski? Ludzie wyrzucali by telewizory przez okno chyba
o tak - świetnie się ich słucha. Często jak leci TdF (jedyny wyścig kolarski jaki oglądam) to bywa, że nawet nie patrzę w tv tylko słucham ich komentarza. Komentować taki sport jak kolarstwo (gdzie przecież zwykle niewiele się dzieje) przez kilka h dziennie tak by nie zanudzić widza to wielka sztuka i za to chylę czoła.
P.S. Co by było gdyby Szpakowski miał przez 6-7h komentować wyścig kolarski? Ludzie wyrzucali by telewizory przez okno chyba
To fakt, ale zaczyna być to w pewnym momencie wkurwiające, jak Szpakowski co minutę przekręca nazwiska (np. zamiast Błaszczykowski jest Jakubowski ), zawodników, zespoły itd.
To był tylko skrót myślowy od "Kuba Błaszczykowski" powstało "Jakubowski" . Ostanio na Mielcarza powiedział Mielecki . Polubiłem Borka i Kołtonia i to jego "...ale ja muszę powiedzieć , że..."
To był tylko skrót myślowy od "Kuba Błaszczykowski" powstało "Jakubowski" . Ostanio na Mielcarza powiedział Mielecki . Polubiłem Borka i Kołtonia i to jego "...ale ja muszę powiedzieć , że..."
Hehe, no tak on cały czas napieprza swoimi skrótami myślowymi, problem w tym, że nikt nie rozumie "jego skrótów" Czasami to się zastanawiam, jak on się tam wkręcił do tego TVP...
A co do tej dwójki komentatorów, to rzeczywiście ciekawie gadają i znają się na piłce, w porównaniu do Dariusza Sz., zwanego inaczej "szpakiem"
Hehe, no tak on cały czas napieprza swoimi skrótami myślowymi, problem w tym, że nikt nie rozumie "jego skrótów" Czasami to się zastanawiam, jak on się tam wkręcił do tego TVP...
A co do tej dwójki komentatorów, to rzeczywiście ciekawie gadają i znają się na piłce, w porównaniu do Dariusza Sz., zwanego inaczej "szpakiem"
dobrze sie znaja na pilce. wystarczy posluchac troche 2x45 minut o 22:30 w niedziele na Polsacie Sport. ciekawe teamty ruszaja i ogolnie fajne garniaki i glosy maja
ale niestety przyszlo mi zobaczyc Borka na wlasne oczy na mundialu stalem kolo niego (on razem z Młynarczykiem był) , taki wielki byl i jak krzyczalem panie Mateuszu to sie nawet nie odwrocil ani nie usmiechnal, zaraz sobie poszed do lozy Vipów :/ a Tiger zdjecie nawet ze mna se zrobil, albo ja z nim i mowil takim glosem zapitym: Ale Polska dobrze ze wygrala!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426347 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.