I tak jesteśmy już w tyle, więc ogarniać wszystkich i w środę o 18 spotykamy się przy Lidlu na Bandurskiego. Nieważny staż na Pogoni, dotychczasowa liczba wyjazdów czy inne bzdury..
PRZYCHODZIĆ WSZYSCY ! CZAS ZJEDNOCZYĆ SIĘ W IMIĘ POGONI !
Ostatnio edytowany przez: Święty, 27 lipca 2010, 00:25 [1 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest I może lepsze są i sława większa jest My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddaliśmy już...
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Warszewo, Bandurskiego, Komuny, Wilcza, etc., czyli Middle North - 22/08/2010 20:55
dawno mnie nie było w obiegu ale wracam dozrucic swoje 3 grosze z perspektywy podziału administracyjnego osiedla takie jak kormoranów i thugutta należą do dzielnicy żelechowa. ale zgadzam się z faktem , że połączenie się w jedną umowną dzielnicę z bandurskiego, komuny paryskiej i warszewem (kolejność przypadkowa) jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem. zresztą nie oszukujmy się mamy do siebie bliżej. no więc może zorganizujmy się i jak inni pokażmy swoje przywiązanie do okolicy i do Pogoni. ostatnio widziałem kolesia w koszulce niebuszewa. swietny temat
Były organizowane spotkania, ale zainteresowanie nimi lepiej pozostawic bez komentarza... Szkoda bo myśle, że jest spory potencjał w tutejszych dzielnicach, a podczas gdy inne rejony są już dobrze zorganizowane to u nas jest cisza i spokój.
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Warszewo, Bandurskiego, Komuny, Wilcza, etc., czyli Middle North - 14/04/2011 22:17
Zainteresowanie nikłe jak widac, ale wydaje mi się, że warto zacząc jakkolwiek działac nawet w małej grupie i może to pociągnie innych, kiedy zobaczą, że coś się dzieje. Pamiętajcie, że jeśli zaczniemy razem coś działac, będziemy robic to dla Pogoni, dlatego nie wiem czemu tak małe zainteresowanie tematem...
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.