Jako, że wyżej wymienione dzielnice na razie nie podlegają żadnemu 'rewirowi' to patrząc na fakt, że trochę osób z tych okolic jest na Pogoni na pewno, przydałoby się jakoś zorganizować. I to w sumie jak najszybciej, bo już na starcie jesteśmy trochę w tyle za resztą. A więc niech chętni wpisują się tu, a najlepiej niech odzywają się na gadu - 6129480.
P.S. Ja tylko wstępnie organizuję temat, jak znajdzie się ktoś bardziej 'ogarnięty' to oczywiście przejmie władzę.
Ostatnio edytowany przez: Święty, 27 lipca 2010, 00:35 [1 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest I może lepsze są i sława większa jest My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddaliśmy już...
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Póki co, myślę wbijaj do nas. Bo jak na razie mamy mało osób i stosunkowo mały obszar, w porównaniu do reszty. Jakby coś zmieniło najwyżej się 'przechrzcisz'
Choć na świecie wiele klubów jest I może lepsze są i sława większa jest My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddaliśmy już...
Dzielnica Niebuszewo należy do tego grupy czy innej lub będzie to odzielna tworzona grupa dla tej dzielnicy Pytam się bo nie wiem gdzie się zgłosić.
Póki co, myślę wbijaj do nas. Bo jak na razie mamy mało osób i stosunkowo mały obszar, w porównaniu do reszty. Jakby coś zmieniło najwyżej się 'przechrzcisz'
OK.Najlepiej jak by włączyć niebuszewo do tej grupy skoro jest nas mało i mamy mały teren.Widze że i tak zgłaszają sie tu osoby z niebuszewa więc nie powinno byś problemu z włączeniem niebuszewa do naszej grupy.A tak po za tym fajnie było by jak by powstała mapka z uwzględnieniem granic na danej ulicy grup,do której należy dany teren.W przyszłości pomogło by to w działaniach na terenie dane grupie. PS.Jestem z ulicy Niemierzyńskiej.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Dzielnica Niebuszewo należy do tego grupy czy innej lub będzie to odzielna tworzona grupa dla tej dzielnicy Pytam się bo nie wiem gdzie się zgłosić.
OK.Najlepiej jak by włączyć niebuszewo do tej grupy skoro jest nas mało i mamy mały teren.Widze że i tak zgłaszają sie tu osoby z niebuszewa więc nie powinno byś problemu z włączeniem niebuszewa do naszej grupy.A tak po za tym fajnie było by jak by powstała mapka z uwzględnieniem granic na danej ulicy grup,do której należy dany teren.W przyszłości pomogło by to w działaniach na terenie dane grupie. PS.Jestem z ulicy Niemierzyńskiej.
hehe dzielnica Niebko jest autonomią i powinien być osobny dział z tą własnie dzielniom
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.