Odp: United North(Zelechowo, Golęcino, Gocław, Gocław Towarowy, Stołczyn i Skolwin) - 05/04/2011 22:45
Wkrótce Warta... także ogarniających na dzieleniach proszę o kontakt jaki zapotrzebowanie macie. - Misiek - ogarnij Gocław -C/G.T - G>t i 100łek -Czeko - wykaż się na Żelechowie -Golęcino - sam ogarne Przypominam, że na tak bliskim wyjeździe nie może być liczba mniejsza niż 5 dyszek...to samo tyczy się Gorzowa, który juz wkrótce
Odp: United North(Zelechowo, Golęcino, Gocław, Gocław Towarowy, Stołczyn i Skolwin) - 03/11/2011 14:59
AntyC bo juz nie moge patrzeć jak was notorycznie nigdzie nie ma!! koszulki szaliczki i roznego rodzaju gadzety sobie robicie a zapierdalać nie ma komu!! Albo nazywacie sie dzielnicą i działacie albo zawijać bo nie tak miało wyglądać ogarnianie na połnocy! WSZYSCY SIE STARAJĄ WIEC KURWA ROWNIEZ BYSCIE MOGLI!!!!!!!!! DO BYTOMIA WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest jak jest i na 99% nie będzie poprawy , bo chyba każdy wie dlaczego. Podjąłem się ogarniania na Północy tylko i wyłącznie pod względem formalnym. Od początku podkreślałem że tylko w tym względzie mogę pomóc. Próbowane były inne akcje wskrzeszające co nieco ale analizując wszystko zostało tak jak było. Potencjał jest, ale jako, ze pokolenie nie tej świerzości, a do tego bardzo "z migrowane"na ta chwile nie widzę by szło w tą stron e co chcę ja, Ty i cała reszta. Nie mam zamiaru tłumacząc się za innych. Na każdym wyjeździe etc jest ktoś od nas i może tego nie zauważacie. Jeśli chodzi o szaliczki i gadżety to chyba jako jedni z nielicznych posiadamy ich najmniej (tylko koszulki), bo by coś mieć to trzeba coś reprezentować, a nie będę spuszczał się nad produkcja chuj wie czego jeśli nie ma osób godnie to reprezentujących. Nie ma konkretnych wyjazdów, udziału w w akcjach "promocyjnych" - nie będzie gadżetów. Taki był zarys przed tworzeniem dzielnicy i tak pozostało do dziś. Starsi nie zawsze maja czas i możliwości (w/w migracja), młodych kompletnie niema i mimo nacisków z każdej strony kompletnie się do tego nie garną. Jak na społeczność licząca niecałe 5 tysięcy mieszkańców, patologiczna i biedna i tak wygląda to co najmniej średnio, choć ja nie patrze po tym pryzmatem, bo wiadomo, że stać nas na więcej. Już dawno miałem napisać posta o zakończeniu ogarniania UNS, bo jak patrze na to wszystko to chęci same odchodzą, ale jakoś to przetrzymałem wewnątrz i do dnia dzisiejszego taki nie powstał. Kończąc mogę jedynie podtrzymać to co co powiedziane było na samym początku... formalnie ogarniam UNS i w tym momencie niech reszta dziej się swoimi torami, bo na ta chwilę to co reprezentujemy jest maxem na co nas stać w tej chwili... co będzie dalej ... czas pokaże
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.