Kurwa, az mam ochote zobaczyc Twoj ryj.....Juz lament. Typowe. antyC jest odpowiednia osoba i razem z kolega C. z Goclawia poprowadza ten rejon, ale wezcie tez pod uwage, ze sa wakacje i akurat antyC jest na zasluzonym urlopie z rodzina.Skoro nie bylo tu informacji o autokarze to jazda sie zapisac do ogolnego.Skoro masz tyle energii gostek to zachowaj ja na ciutke pozniej, a na pewno bedziesz mial pole do popisu.
Wszyscy chcący zakupić bilet na Polska-Kamerun proszeni są o zgłoszenie się do swoich ogarniaczy lub bezpośrednio napisać imie i nazwisko wraz z nr PESEL na meila [email protected] Kasa za bilety będzie zebrana 31.07. godzinach popołudniowo-wieczorynych.Informacja o której i gdzie otrzyma każdy w meilu
Spotkanie organizacyjne po moim powrocie, a tymczasem sami się ogarnijacie w mniejszych lub większych grupach by było nas jak nawięcej (na spotkaniu i nie tylko)
Jednocześnie wszyscy stawiają sie z Was na prezentacji oraz na meczu w Łodzi - zapisy TYLKO DO DZIŚ w Fan Shopie także jazda naprędce po bilet
OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyż dogadamy tam bardzo wiele szczegółów oraz początku (i wcześniejszych działaniach ) działań jako UNS
KAŻDY MA BYĆ A NIE TYLKO PRZEDSTAWICIELE DZIELNI !!!!!
PS. Dzięki bratu wiem, ze spóźnialskich nie zanotowano, bo dziś na Bobrze nie pojawił sie nikt (brawo) ... tylko by wszyscy się garnęli na mecze wyjazdowe tak jak na mecze kadry w Szczecinie
Spotkanie organizacyjne wszystkich odbędzie się we wtorek o godzinie 19 w parku na Golęcinie. Omówimy kilka kwestii oraz tam można odebrać bilet na kadrę. OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!!
Odp: United North(Zelechowo, Golęcino, Gocław, Gocław Towarowy, Stołczyn i Skolwin) - 13/08/2010 23:30
Mimo chwilowej obecności tych co zawsze spotkanie przebiegło OK i doszliśmy do pewnych istotnych spraw, które teraz dopracowujemy w domowym zaciszu Reasumując każdy kto miał się ogarnąc na swojej dzielni juz to zrobił bo frekwencja zaskoczyła jednakże jest ostatnia szansa dla innych dla których Pogoń to nie tylko kopanie w owal. Tych zapraszam na prv czyli na [email protected] z nr tel lub gg. Radzę szybko bo sprawy nie cierpią zwłoki a czas nagli
PS. Jak wygląda sprawa dotycząca HOZA-STUDZIENNA- GRZYMINSKA ?? Ktoś może mi to wyjaśnić na meila? I jak w koncu wyglada sprawa SKOLWINA !!!
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 13 sierpnia 2010, 23:37 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.