Odp: Prawa Strona Miasta! - 07/03/2011 12:52Od dzisiaj do środy zapisy całego Prawobrzeża na wyjazd na KSZO w kebabie na Jasnej. Koszt 25 zł plus dane. Nie ma żadnych wymówek - jedziemy jako Prawa Strona Miasta najliczniej !!!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Od lat robię swoję zęby u Barbary Kęsy w SP 74 na Osiedlu Bukowym. Wg mnie idealnie leczy zęby, świadczy usługi dentystyczne na wysokim poziomie. [ostatnio jak mi jedynkę doklejała tak po 13 latach dopiero mi odprysło się znowu] I jak kolega pytał, posiada ważny kontrakt z NFZ no i ceny są przystępne.
Odp: Prawa Strona Miasta! - 06/04/2011 23:04
zostało jeszcze trochę czasu do warty, ale KURWA NIE MA CO CZEKAĆ!!!!! dopiero co powiedziano o zapisach, a już jest 50osób od nas zapisanych!!! nie czekac, tylko się kurwa mać mobilizować!!!!! bierz koleżke, koleżka niech jeszcze koleżke nakręci i przejmiemy tą wieś;]!prawobrzeże musi GODNIE i LICZNIE reprezentować POGOŃ w pyrach!!!! nie ma opierdalania się kurwa, jedziemy!!!!!!!!
p.s. w ząbkach było 50osób z PSM, to tu musi być 3x tyle;]! pzdr!
Odp: Prawa Strona Miasta! - 08/04/2011 10:35
Przydał by się plakacik mały w formie A4 do druku na drukarce (czarno biały) kto ma możliwości drukną by pare i porozwieszał po swoich miejscówkach gdzie wie że ludzie zainteresowani przebywają ja zdolności nie mam ale pewnie ktoś tutaj się znajdzie kto poświęci chwile na zrobienie takiej małej reklamy
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.