Odp: Prawa Strona Miasta! - 21/01/2011 23:59
Witam Panowie wiecie może czy da rade jeszcze ogarnąc te same race co były na sylwestra na 19ego lutego bym potrzebował 10szt,pozdro
Odp: Prawa Strona Miasta! - 22/01/2011 01:15
Bluzy trzeba już ogarniać. Czapki są zajebiste, ale Prawa Strona Musi sie rozwijać. Nastęne są bluzy. W nich będziemy przynosić splendor Dumie Pomorza na NASZYCH wyjazdach. Tak więc kto zamówi bluzę PSM niech się poczuje. Przy całym tym rozpiździaju to najlepse co prezentujemy to PRAWA STRONA MIASTA. Będą na wiosnę spotkania organizacyne (sekcja 3 się ogarnia) i WYJAZDY. Wszystko co najlepsze Pogoń Szczecin
Odp: Prawa Strona Miasta! - 22/01/2011 12:11
Na bluzy gdy pojawi się już projekt trzeba przeznaczyć więcej czasu na płacenie. Cena będzie znacznie wyższa od czapek na które chętnych i tak wielu nie było... Oby tylko ci którzy je zakupią jeździli regularnie to będzie wielki krok do przodu dla dzielnicy
Odp: Prawa Strona Miasta! - 25/01/2011 11:23
No narescie mogłem się zalogować bo o 2 miesiecy nie mogłem nic napisać na forum, coś hasło jebło a nowego nie chcieli przysłać :/ Do M dlaczego nie widać ciebie na treningach targania złomu jak Pogoń ma być wielka skoro sam sie opierdzielasz A ludzie widzą to wszystko i chodzą i gadają oj nie ładnie panie M
Ps. Jak już przyjdziesz na złom to przynies moją czapke można zostawić u Gruchy albo u Sławka
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
No narescie mogłem się zalogować bo o 2 miesiecy nie mogłem nic napisać na forum, coś hasło jebło a nowego nie chcieli przysłać :/ Do M dlaczego nie widać ciebie na treningach targania złomu jak Pogoń ma być wielka skoro sam sie opierdzielasz A ludzie widzą to wszystko i chodzą i gadają oj nie ładnie panie M
Ps. Jak już przyjdziesz na złom to przynies moją czapke można zostawić u Gruchy albo u Sławka
Widać mnie widaćTrochę godziny zmieniłem ale nadal jestem minimum te 4 dni w tygodniu.
He He mały opierdziel czasem musi być
Do wszystkich " Ćwiczyć trenować bo Pogoń musi panować " !!!
podbij na kom
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Bluzy trzeba już ogarniać. Czapki są zajebiste, ale Prawa Strona Musi sie rozwijać. Nastęne są bluzy. W nich będziemy przynosić splendor Dumie Pomorza na NASZYCH wyjazdach. Tak więc kto zamówi bluzę PSM niech się poczuje. Przy całym tym rozpiździaju to najlepse co prezentujemy to PRAWA STRONA MIASTA. Będą na wiosnę spotkania organizacyne (sekcja 3 się ogarnia) i WYJAZDY. Wszystko co najlepsze Pogoń Szczecin
oddzwon do mnie
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Transmisja na żywo spotkania Legia Warszawa - Polonia Warszawa także w internecie: - Legia Warszawa - Polonia Warszawa - transmisja na żywo - Meczyki.pl - Legia Warszawa - Polonia Warszawa - transmisja na żywo - Meczenazywo.eu - Legia Warszawa - Polonia Warszawa - transmisja na żywo - iSport24.com
Transmisja na żywo spotkania Legia Warszawa - Polonia Warszawa także w internecie: - Legia Warszawa - Polonia Warszawa - transmisja na żywo - Meczyki.pl - Legia Warszawa - Polonia Warszawa - transmisja na żywo - Meczenazywo.eu - Legia Warszawa - Polonia Warszawa - transmisja na żywo - iSport24.com
Nie zapominajmy o transmisji w telewizji: Canal+ Sport.
Odp: Prawa Strona Miasta! - 07/03/2011 06:14
dobra, bo kurwa widze ze znowu zamuła się zrobiła, atmosfera sie nakręcała, a teraz chyba przez tą zime to przymarzły dupy do foteli i nikt nie chce sie ogarnac...co robimy z bluzami?? są chetni?? jaki rodzaj bluz interesuje?? i Wasze pomysly na projekty...jezeli nie bedzie odzewu i jakiegos zaangazowania z Waszej strony to bluzy zostana wypuszczone dla wąskiego grona a reszta bedzie pozniej znowu plakac...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.