z racji tego, ze chcąc nie chcąc, całe prawobrzeże się rozrasta i kibicowsko rośnie w siłę, postanowiono pomyśleć nad gadżetami stricte prawobrzeżnymi. że są wakacje, to w pierwszej kolejności pojawią się koszulki, a wy możecie mieć w tym swój udział!!! zawsze tu było pełno malkontentów i omnibusów co i jak powinno być, to teraz macie okazje się wykazać! jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na koszulki prawobrzeża prześlij swój projekt na [email protected] a może właśnie wybierzemy twój pomysł! widze, ze temat o strojach tętni życiem, więc może troszkę energii z projektowania koszulek dla piłkarzy zostanie skierowanej na projekty koszulek dla kibiców, nawet jeśli się nie jest z prawobrzeża! wychodzimy wam wszystkim na przeciw, żebyście też mieli okazje stanowić o kibicowskiej sile i mogli wziąć czynny udział w projektowaniu gadźetów, więc nie czekajcie tylko do dzieła!!!!
p.s. nie wstawiajcie projektów w tym temacie, bo jeszcze wam ktoś ukradnie pomysł i będzie płacz, natomiast każdy kto prześle swoje projekty, może się tu podpisać! a moderatorów proszę o przyklejenie tematu jeśli łaska
w krótce więcej informacji, pzdr!
[P.: Wszystkie harde bandy zjednoczone w siłę Poganiarskiej propagandy ]
Odp: Prawa Strona Miasta! - 11/07/2010 23:45
j.w. wszyscy kreatywni i pomysłowi mają okazję się wykazać, po drugie temat ten służy nie tylko do celów związanych z gadżetami ale również informacyjnych i organizacyjnych dla Prawobrzeża. Wszelkie kwestie dot dzielnic:Słonecznego,Majowego,Bukowego,Zdroji,Dąbia,Płoni,Wielgowa,Kasztanów,Podjuch,Żydowiec,Klucza,Jezierzyc,Załomia itd. jak juz wspomniano w temacie ŁKSu będzie autokar dla Prawobrzeża i liczę na to że chętnych nie będzie brakować. Wszelkie pytania i sugestie można również kierować na maila który jest zawarty w poście THC.
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Prawa Strona Miasta! - 15/07/2010 12:20
Zajebiście że taki temat powstał. Ja tam zdolnosci projektowanie nie mam ale myśle że przydały by sie koszulki bez rękawów z motywem Pogoni z Prawobrzeża. Jakoś nie widze takich w naszych sklepach a upały mamy ostanio duże a i siłowni na Prawobrzeżu nie brakuje wiec napewno sportowcom bardzo by podpasowały.Taki mały pomysł do przemyślenia
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Osoby z Prawobrzeża chętne do wspólnej podróży niech podbiją na GG nr 24847842. Zostawcie tam namiar na siebie bo ciężko mnie złapać. Szczegóły dogadamy telefonicznie bądź przez GG. Ciśnienie wzrasta- zjednoczona Prawa Strona Miasta
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
razem na wyjazdy i razem w młynie!! czas wrocic na naszą miejscowke
Prawobrzeże niech też to sobie weżmie do serca.
A tym co uważają, że są za starzy i za kumaci do młyna przypominam, że odejść można gdy są godni następcy. Jak nie ma to trzeba zapierdalać, aż będą.
bardzo dobrze powiedziane. swoją drogą pomyślałem, że przydało by się coś ala logo prawobrzeża - jakiś wspólny znak który można by umieszczać na koszulkach i gadżetach. M, NN, PrawaStrona, co wy o tym myślicie
a pozostali ludzie nie czekajcie na zbawienie, tylko działajcie, wysyłajcie projekty! macie na prawdę niepowtarzalną okazję, żeby połowa miasta latała w waszym projekcie!
Odp: Prawa Strona Miasta! - 15/07/2010 17:08
Sam nie znam się na projektowaniu ale postaram się zagadać z koleżką zajmującym się takimi sprawami "Ciśnienie wzrasta - zjednoczona Prawa Strona Miasta"
razem na wyjazdy i razem w młynie!! czas wrocic na naszą miejscowke
Prawobrzeże niech też to sobie weżmie do serca.
A tym co uważają, że są za starzy i za kumaci do młyna przypominam, że odejść można gdy są godni następcy. Jak nie ma to trzeba zapierdalać, aż będą.
bardzo dobrze powiedziane. swoją drogą pomyślałem, że przydało by się coś ala logo prawobrzeża - jakiś wspólny znak który można by umieszczać na koszulkach i gadżetach. M, NN, PrawaStrona, co wy o tym myślicie
a pozostali ludzie nie czekajcie na zbawienie, tylko działajcie, wysyłajcie projekty! macie na prawdę niepowtarzalną okazję, żeby połowa miasta latała w waszym projekcie!
o znak firmowy to bedziemy sie martwic pozniej...najpierw niech co poniektórzy ogarną projekty..
z innej beczki- zapisy na autokary beda prowadzone przede wszystkim przez NN ale tez również przeze mnie oraz mozna kontaktowac sie z THC...
jedziemy wszyscy!!
Śródmieście też się mobilizuje, więc pokażmy sie z jak najlepszej strony!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Prawa Strona Miasta! - 15/07/2010 21:13
Taka konkurencja wyjdzie każdemu na dobre. Wszystkie dzielnice powinny się mobilizować na 100%. Zobaczymy kogo będzie więcej w Łodzi!!! Jedziemy z tym wszystkim!
W końcu dzielnice będą się jednoczyć i działać więc wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku. Ja na dniach napiszę ale prosiłbym już osoby z Podjuch, Żydowiec i Klucza(Radzieszewa, Daleszewa również) o przeglądanie tematu. Na dniach postaram się ogarnąć spotkanie i wtedy też przekazane zostaną dokładne informacje
Odp: Prawa Strona Miasta! - 16/07/2010 14:41
Myślimy Panowie, wystarczy zarys pomysłu, a tych każdy ma kilka. Z kilku pomysłów można stworzyć jeden zajebisty, więc myślimy i wysyłamy Ciśnienie wzrasta!
na dniach...zajebista akcja z biedronką na bukowym-hehe co prawda znowu bedzie ze kibole i wandale,ale bylem zaskoczony jak to zobaczylem i morda sama sie usmiechala
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.