Jak już kolega pisał jesteśmy w 100 % amatorami nikt wcześniej z nas nie miał styczności ze sprayem uczymy się ciągle na błędach powoli a w końcu się uda coś fajnego zrobić daleko nam do np. WFS z Legii ale jedno jest pewne ze z naszej strony niedługo będzie Gocławskie Pierdolnięcie pzdr
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
"Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie " pzdr
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
- jak dla mnie kazdy nawet najbardziej niedbaly "wrzut" z Pogonia cieszy oko
widac, ze sie staraliscie - dobrze jest, chwali sie ... czekamy na ciag dalszy...
Niestety napis Pogoń nie wyszedł najlepiej (napisy robione ręcznie), ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć że to pierwsza moja styczność w ogóle z tego typu "przedsięwzięciem" i mam nadzieję że nie ostatnia.
Ps. Podziękowania dla kumpla, który mi pomógł przy napisach.
Ostatnio edytowany przez: Lemon, 23 czerwca 2010, 22:40 [1 raz(y)]
Tak jak pisałem, nadszedł czerwiec, więc dokończona praca:
Niestety napis Pogoń nie wyszedł najlepiej (napisy robione ręcznie), ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć że to pierwsza moja styczność w ogóle z tego typu "przedsięwzięciem" i mam nadzieję że nie ostatnia.
Ps. Podziękowania dla kumpla, który mi pomógł przy napisach.
kolego mógłbyś mi powiedzieć jak szkicowałeś herb ?
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 25/06/2010 16:21
Będzie krótko i typowo wakacyjnie. Mam nadzieję, że na forum mamy kibiców Pogoni z Międzyzdrojów lub okolic, bo to w sumie dla nich będzie ta wskazówka. Panowie - wypadałoby w końcu się trochę ogarnąć i zamalować te wszystkie wrzuty które ileś tam czasu temu narobiła wam ekipa Korony. Mam na myśli głównie ulicę Ludową, Pomorską oraz Emilii Plater, a i pewnie gdzieś indziej też się znajdzie. No po prostu nie może być tak, że przyjeżdża na wczasy jakiś żółtoczerwony tampon z Kielc i bez konsekwencji smaruje ściany na mieście. Upilnować wakacyjnego bydła się nie da - to wiadomo, ale przezornie puchę farby zawsze można trzymać w rezerwie. Pozdro.
FC Wysoka Kamieńska - bardzo pozytywny graf na stacji przy przejeździe kolejowym (Portowcy '10)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 25/06/2010 19:27
Patrz pan a ja tyle razy jeździłem po Międzyzdrojach i nic nie przyuważyłem, może dlatego że przejeżdżałem tylko główną arterią kierując się do ambera i od razu powrót... ale właśnie jak już poruszyłeś tego typu sprawy to od siebie mogę jeszcze dorzucić co nie co; posmarowany prze ŁKS przystanek za Wolinem (kierunek na Świnoujście) na wysokości zjazdu do Dargobądzia, krótko przed Wolinem jest stacja kolejowa i na tym budynku ktoś nasmarował Stal Gorzów i jeszcze jeden a mianowicie przystanek pks za przejazdem kolejowym w kierunku Kamienia Pomorskiego obsmarowany napisami Unii Leszno...
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 25/06/2010 21:52
Ja od siebie dodam, w choszcznie pkp widzewa, a po wyjsciu z dworca w stronę miasta na malej budce ktos namazal lech, wczesniej fcwk wspominał o tym ale widze zero reakcji ze strony zch wiec w miarę możliwości sam to ogarnę z racji ze bywam w Choszcznie raz na ruski rok...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.