To już raczej posprzątane (dosyć dawno), wrzuty dyskopolo przekreślone i obok wrzuty MKS Pogoń Szczecin. Chyba, że coś nowego się pojawiło, ale jechałem dzisiaj obok to nic się w oczy nie rzuciło.
Do kiboli z okolic Potulickiej, Sowinskiego, Pl. Zawiszy jak ktoś może to niech zamaluje KSP z koroną na sowinskiego kawałek za przystankiem w kierunku miasta a nie pętli
Chodzi Ci o Potulicką w takim opuszczonym podwórzu za przystankiem po lewej stronie?
Tak, no dziś zauważyłem jak jechałem samochodem że niby jest przekreślone i napisane Pogoń Szczecin ale słabo to widac, na głównym planie jest grube czarne KSP, najlepiej jakby to ktoś po prostu czarnym sprayem zamalował i będzie git
Każda praca cieszy oko, nawet ta gdzieś psiknięta na szybko, oby więcej, i oby lepiej, choć lepiej czasami już się nie da.
Jest fajnie, do tego teraz robi nam sie mega, ciepłeko, i też jakieś składki trafią na puchy, więc aż sie boje ile tych nowych prac powstanie, bo już mamy tego mały katalog, ale czym więcej, tym lepiej.
Pozdro dla malujących, i osób które to ogarniaja. Kawał długiej, przynoszacej fajne skutki roboty. PS po zycia kres ! ;] .
Malowanie : Ukasz - FzG Banda.
Prace powstają dzięki pieniędzy ze sprzedaży vlepek herbów.
Mój park na niebuszewie staje się coraz piękniejszy,zaraz pobiegnę do baru u Izy i kupię ze 2 wlepki ,może jeszcze coś się w pobliżu namaluje heh...Pozdrawiam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.