Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 10/02/2013 19:18
Panowie ,chciałbym Gryfa na kiosku,miejscówka zajebioza,ul Wyzwolenia ,zakupię farby.Mam pytanie ,czy nie będzie przeszkody natury technicznej ,bo malunek ( szablon) byłby na żaluzjach i jak wiadomo nie jest to równa powierzchnia.Raczej czarno to widzę ale zawsze można się poradzić.Pozdro dla FzG bo te okolice nie są mi obce.
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 23/03/2013 18:07
Na wylocie z Stargardu w stronę Zieleniewa pod mostem jest napis "Pogoń Szczecin " a na górze "p.s. Choszczno papaj" od nas nikt nie wie o co chodzi może ktoś ze Stargardu wie? Priv jak coś
Dostałem coś takiego na priv
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-ash4/487953_151771864984875_1020166996_n.jpg
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 23/03/2013 18:21
Ladnie prezentuje sie nowe dzielo u zbiegu Krasinskiego z Niemierzynska Troche pewnie bylo problemow, bo mur nie jest w najlepszym stanie Stara praca juz w wielu miejscach byla praktycznie niewidoczna, dzis bardzo milo sie tamtedy jechalo
TAK SIĘ BAWI TAK SIĘ BAWI FzG
Praca Parkowa ( Malowanie Hashi Loker FzG ) oraz Srebro 1948 sfinansowane przez chłopaków z Parkowej
Praca Morski Klub Sportowy oraz POGOŃ dofinansowana przez chłopaków z Fanatycznego Niebuszewa
Dziekówki dla Ukasza za Wspólne malowanie
Dzieki FN za pomoc w podkładzie .
Praca Gocław Dolny Mokotów nadesłana przez chłopaków z Warszawy
STAN MAGAZYNU Z FARBAMI 000,1 l
ZAPRASZAMY DO KUPNA VLEPEK ORAZ WSPIERANIE NADCHODZĄCYCH AKCJI .......
(Pozdro dla menela który nieudanie chciał nam podpierdolić puchę ) CDN...
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Zachęcamy wszystkich do kupna vlepek zapisów na Herby 45cm oraz Szklanki UNS cdn.
Dziekówka dla U.
Gorąco zachęcam do zakupu vlepek dla dzieciaków produkcji Loker/Hashi ŚCIANY ORAZ DZIECIAKI CZEKAJĄ
CDN.
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.