a ty zajmij stanowisko co do swoich spostrzeżeń w odpowiednim dziale, imputowałeś jakieś przywarę, bez podania żadnego uzasadnienia (bo rzekomo wszyscy coś tam wiedzą).
kij ma dwa końce, ale zdarza sie za trafisz na wieńczący trzecim końcem.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
to ja pojadę twoja fotelową nomenklaturą - wykaż się i zrób lepiej. słabe wykonanie to są twoje posty. ja w przeciwieństwie do ciebie juz dawno straciłem wiare w ludzi. ogólnie straciłem wiarę i to poniekad w pewnym sensie pokrywa sie z tym jak sie tu mianowałem... ale nie o tym. cos mi zarzuciłeś, trzeci raz domagam sie o wyjaśnienie pewnych kwestii, inaczej nie ma co baczyc na to co prawisz i samoistnie stałeś sie tzw trollem.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Założenie jest chyba takie by to jakoś wyglądało a nie raziło w oczy słabym wykoaniem.
to ja pojadę twoja fotelową nomenklaturą - wykaż się i zrób lepiej. słabe wykonanie to są twoje posty. ja w przeciwieństwie do ciebie juz dawno straciłem wiare w ludzi. ogólnie straciłem wiarę i to poniekad w pewnym sensie pokrywa sie z tym jak sie tu mianowałem... ale nie o tym. cos mi zarzuciłeś, trzeci raz domagam sie o wyjaśnienie pewnych kwestii, inaczej nie ma co baczyc na to co prawisz i samoistnie stałeś sie tzw trollem.
To domagaj się i kolejny raz, rzeczy oczywistych nie należy tłumaczyć. I zastanawia mnie czemu jeszcze karmisz tego 'trolla'...
a tak przy niedzieli nie mam co robić wiec sobie drążę temat, nie lubię niedomówień. nie ma co argumentować to bardzo wygodne, ale co tam. jak sie rzekło, nasyconego trolla juz karmić nie będe, wiec czas i samemu cos wrzucić na ruszt, najlepiej jakąś zupę chmielową
Założenie jest chyba takie by to jakoś wyglądało a nie raziło w oczy słabym wykoaniem.
Nie każdy ma talent. Chłopaki się starają i nawet takie grafy cieszą oko.
Łap za puche i zrób lepsze.
Nie chodzi o to, że mają się nie starać. Szacun za chęci i próby. Ale trenuje się w dyskretnych miejscówkach, a tym bardziej nie chwali się na publicznym forum.
podobne dzieła są na moscie akademickim i ''na czesława w bramie''
Jak ktoś nie widział, to na linii kolejowej Zdroje-Dąbie widnieje graffiti ''Antifa'' od dobrego roku.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Jak ktoś nie widział, to na linii kolejowej Zdroje-Dąbie widnieje graffiti ''Antifa'' od dobrego roku.
Z tym, że tychfotek chyba nie wrzucilł nikt z ZB...Mogę się mylić, ale raczej wrzuciła je osoba która była na spacerze i przypadkowo zobaczyła te grafy
jako jedyny zrozumiałeś chyba tego co wrzucił te zdjęcia
w skateparku na stadionie Pogoni też widzane
Na Odzieżowej na garażach również takie coś widnieje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.