Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 08/08/2012 21:56
Chyba jeszcze tylko tam uchowały się jakieś bazgroły Stilonu - odcinek od Apteki przy Alei Fontann, do tego kiosku.
Zapewne to jakiś studencik pomalował, przy Placu Lotników był napis "Stilon Turystyka-Rekreacja" czyli pewnie kierunek studiów.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 16/08/2012 13:39
Napisze tutaj bo osobiście nie posiadam fejsbuka a doszły mnie słuchy ze NIESKOŃCZONY graff już znajduje się na wszystkich możliwych kontach. Pytam wiec PO JAKIEGO CHUJA WRZUCACIE NIE SWOJA PRACE tym bardziej nie skończona Wkładamy w to wkurwe pracy, staramy się żeby to skończyć i pochwalić się KOŃCOWYM JAK NAJLEPSZYM EFEKTEM a WY znaleźliście zdjęcie na jakieś stronie i wszędzie to bezmyślnie kopiujecie. PO CHUJ ? Jakby pomysłodawca i autor tej pracy uznał ze można to wrzucić to by na pewno wrzucił, po co się spieszyć ? A tak to pójdzie w świat nieskończony efekt... NA PRZYSZŁOŚĆ- NIE TWOJE NIE WRZUCAJ !
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.