Przejeżdżałem dzisiaj tamtędy także pozwolę sobie zauważyć że "wrzut" nie jest może artyzmem na poziomie światowym ale też nie jest żadnym dnem o którym pierdolisz że tak to ujmę.. prosty widoczny przekaz,rzuca się w oczy i wszystko,czego chcieć więcej..miasto robi się coraz bardziej granatowo - bordowe.
Dnem natomiast jest twój post który poza stwierdzeniem że coś woła o pomstę do nieba nie wnosi nic; żadnych argumentów,szczegółów itp.
Co do pracy na "mordowni" klasa sama w sobie.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:15 [1 raz(y)]
Przejeżdżałeś.... to wysiać i podejdź zobacz, z tego co wiem miało to inaczej wygladac a z tym dnem to faktycznie troche przesadziłem Moze pozniej podejde to zrobię fotki i wrzucę .
Czyli jak ktoś namaluje gniota to trzeba się zachwycać, tylko dlatego że kosztowało to dużo czasu i pieniędzy? A skoro Wojska Polskiego jest taką ruchliwą ulicą, a ściana jest wyjebana i w zajebistym punkcie to tym bardziej powinno być tam coś kozak, a wy nawet prosto liter nie potraficie namalować. Czas i pieniądze wyrzucone w błoto
mi nie chodzilo o to jaki jest "styl" tego grafu tylko o estetyke wykonania spojrz na np herb Pogoni.....
Przejeżdżałeś.... to wysiać i podejdź zobacz, z tego co wiem miało to inaczej wygladac a z tym dnem to faktycznie troche przesadziłem Moze pozniej podejde to zrobię fotki i wrzucę .
A skąd Ty możesz wiedzieć jak miało wyglądać Po pierwsze to zacznij używać słownika języka polskiego, a po drugie daruj sobie. Wyraziłeś swoją opinię, my swoją i tyle. A jak chcesz coś udowadniać, to 120x już Ci napisał:
Powinna byc zakladka na stronie z galeria samych prac wykonanych w ramach akcji. Ewentualnie temat gdzi ebeda tylko zdjecia;] Tak ladnie by to wsyztsko podsumowalo i pokazalo wielkosc calej akcji i jej skale.
Jest taki temat GB Szczecin GALERIA ale gdzieś zaginął
A skąd Ty możesz wiedzieć jak miało wyglądać Po pierwsze to zacznij używać słownika języka polskiego, a po drugie daruj sobie. Wyraziłeś swoją opinię, my swoją i tyle. A jak chcesz coś udowadniać, to 120x już Ci napisał:
Łap za puszkę daj przykład innym.
widze ze opini negatywnej nie da sie wystawic trzeba tyło na początku w temacie napisac " prosze wystawiac same pozytywne opinie gdyz negatywnych nie bedziemy tolerowac bo..." nie napisałem ze potrafie lepiej i wcale tak nie twierdze. Aco do grafu to nie jest tylko moja opinia.
ps
skad moge wiedziec co miało byc? PYTAŁEM jak malowali
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 28/12/2011 09:06
Kurcze, na wiosnę zasponsoruję coś konkretnego u mnie w Między, widzę że znalezienie konkretnie malujących nie będzie problemem.Tak poza tym witam po przerwie, moje poprzednie konto (Jaronton) przepadło z powodu nieaktualnej poczty, choć jak już ją przywróciłem to chciałem przywrócić rownież konto tutaj, ale nikt z moderatorów nie odpowiadał.
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.