siema, ja akurat jestem w PL inie mam dostepu do gg,wiec jak bys miał jakiś szablon to daj znac na ten nr 790652533,ten nr bedzie aktywny tylko do poniedziałku ,G.Dąbie/Oslo pozdro
Golecino/Goclaw ogolnie UNS to chyb najbardziej Granatowo-Bordowa dzielnica, chcialoby sie zeby wszystkie ekipy tak dzialaly jak FzG
Fakt, to trzeba przyznać. Ostatnio przejeżdżałem przez tamte tereny i co chwila miałem przyjemność mijać jakieś z dzieł tej ekipy. Miło było zawiesić na nich oko. Dobra robota chłopaki!
z przykroscia musze stwiedzic ze graf na wojska polskiego woła o pomste do nieba!!! gr za checia ale to jest dno
Najgorszy typ ludzi, to tacy któzy wejdą na forum, wyrażą opinię, nie znając genezy powstania danej pracy i nakładu pracy. Ludzie Ci jedyne co potrafią zrobić to skrytykować, nic nie robić samemu, bo przecież po co, mogę być Panem i Władcą zza monitora. Uświadom Nas dobry człowieku, iż nie jesteś taką osobą, zorganizuj podobną wielkościowo scianę (ok.60 m kwadratowych), załatw pozwolenie, puszki a na samym końcu wykonaj graffiti, bez używania szablonów do ponad 2 metrowych liter. Ocenimy Twoja pracę i wkład własny w akcję Granatowo-Bordowy Szczecin.
PS. Odpowiemy na następne Twoje pytanie z wyprzedzeniem. My też nie mamy czasu a jednak wspólnymi chęciami udało się "coś" zrobić.
PS.2. Jakbyś nie zauwazył ten odcinek Wojska Polskiego ma bardzo duże natężenie ruchu, dlatego w tej pracy mniej ważna jest estetyka (która jak na pracę wykonaną odręcznie, nie jest zła) a bardziej liczy się "zauważalność" którą ta praca spełnia wyśmienicie, ponieważ widać ja z dużych odległości.
PS.3 Zachęcamy do drukowania, kserowania i wrzucania tych ulotek do skrzynek pocztowych w Szczecinie !
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 06/10/2011 09:44
Czyli jak ktoś namaluje gniota to trzeba się zachwycać, tylko dlatego że kosztowało to dużo czasu i pieniędzy? A skoro Wojska Polskiego jest taką ruchliwą ulicą, a ściana jest wyjebana i w zajebistym punkcie to tym bardziej powinno być tam coś kozak, a wy nawet prosto liter nie potraficie namalować. Czas i pieniądze wyrzucone w błoto
Czyli jak ktoś namaluje gniota to trzeba się zachwycać, tylko dlatego że kosztowało to dużo czasu i pieniędzy? A skoro Wojska Polskiego jest taką ruchliwą ulicą, a ściana jest wyjebana i w zajebistym punkcie to tym bardziej powinno być tam coś kozak, a wy nawet prosto liter nie potraficie namalować. Czas i pieniądze wyrzucone w błoto
Nikt nie każe się zachwycać, zostało namalowane na tyle ile umiejętności nam pozwoliły i tyle. Nikt z Nas nie jest studentem ASP czy innej artystycznej uczelni. Jednym się podoba, innym nie. Rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje. Natomiast niewątpliwym faktem jest, że jakiś kolo wchodzi na forum, piszę z dupy posta, że jest do bani i mu się nie podoba. Jasne, że ma do tego prawo, tylko niech to będzie merytoryczna uwaga, bo łatwo jest krytykować, a ciężej jest coś zrobić. Powiem tylko, że realizacja tego graffiti była najcięższą z dotychczasowych prac. Sam proces zdobycia pieniędzy na nie(szale FORZA POGOŃ) to niekończąca się opowieść, nie wspominając o innych rzeczach.
Reasumując - wszystko fajnie pięknie, tylko krytykantów jest od zajebania, a prac sławiących zarówno Pogoń jak i Szczecin jakoś tak malutko.
Ostatnio edytowany przez: WestSide, 6 października 2011, 11:22 [1 raz(y)]
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 06/10/2011 11:28
Nie koniecznie zachwycać, ale widziałem prace, które są średnie i takie które są zajebiste w mojej subiektywnej ocenie, ale każdemu należy się pochwała za chęci których u nas niestety brakuje i zawsze brakowało. Niektóre grupy maja zdolnych malarzy, inni mniej zdolnych a jeszcze inne grupy nie mają ich wcale a mimo to malują i starają się coś robić.
Nie od razu każdy to daVinci a osobiście mi się marzy taki Graf na pograniczu WS i Zachodu robiony wspólnymi siłami z dwoma motywami , które łączyły by się w całość ooo taka wizja...
Chyba najładniejszy dworzec kolejowy w całym województwie
możemy zrobić , że szkoła podstawowa w Wysokiej Kam.będzie najładniejszą szkołą w woj. tylko potrzebujemy troszkę funduszu także zachęcam do zakupu vlepek naszych 5zł = 24 sztuki
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.