BRAWO BRAWO BRAWO dla pomysłodawcy, wyobraźcie sobie budynek w którym wszystkie balkony były by pomalowane w barwach klubowych tak jak ławki malowane przez Marcina Ch. na zawadzkiego, mega efekt!
Herb Pogoni jest troszkę rozmazany bo wyszedł na łączeniu , oko Orła jest bardziej agresywne niż na foto ( Lepiej wygląda )praca znajduje się na Fanatycznym Gocławiu .
Dziękujemy NIEBUSZEWO za kolejną partie kartonów ( nadają się w sam raz na szablony Herbu Pogoni ) , Oraz WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Plm za stałą współprace .
CDN.....FzGBANDA
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Praca naprawdę zacna, a ten orzeł to po prostu wyjebany! Szkoda, że nie ma takich prac przy wjazdach do Szczecina Np. droga s3, itp
Kilka szablonów, czasu, dobrych chęci i zrobione. Nie trzeba mieć specjalnych umiejętności. Także do roboty, kiedy zobaczymy ozdobione wjazdy ?
Jeżeli dostałbym kilka szablonów i kilka osób chętnych do pomocy czemu nie, samochód i paliwo, i gdzie nas poniesie
Jestem na 99% pewien, że jeżeli byś poprosił FZG o szablony to by Ci je udostępnili a jeżeli nie, to można samemu owe zrobić, fakt jest to czasochłonne, ale chcieć to móc. Zbierz kolegów z osiedla zrzućcie się na puchy i wachę na pewno ktoś ma auto. Na prawdę, wystarczy tylko chcieć.
Praca naprawdę zacna, a ten orzeł to po prostu wyjebany! Szkoda, że nie ma takich prac przy wjazdach do Szczecina Np. droga s3, itp
Kilka szablonów, czasu, dobrych chęci i zrobione. Nie trzeba mieć specjalnych umiejętności. Także do roboty, kiedy zobaczymy ozdobione wjazdy ?
Jeżeli dostałbym kilka szablonów i kilka osób chętnych do pomocy czemu nie, samochód i paliwo, i gdzie nas poniesie
Jestem na 99% pewien, że jeżeli byś poprosił FZG o szablony to by Ci je udostępnili a jeżeli nie, to można samemu owe zrobić, fakt jest to czasochłonne, ale chcieć to móc. Zbierz kolegów z osiedla zrzućcie się na puchy i wachę na pewno ktoś ma auto. Na prawdę, wystarczy tylko chcieć.
No właśnie na to chcieć trzeba mieć czas, a jak się pracuje to niestety się go ma bardzo mało Ale z pożyczeniem nie pomyślałem, dobry pomysł dzięki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.