W sprawach szablonu dawać cynka na [email protected]
opracowałem metodę "zrób to sam"
Potrzebne są:
drukarka a4 czarnobiała
30 kartek a4
nożyk do tapet
karton o wymiarach 105x180
taśma klejąca
taśma dwustronna
klej
chęci
herb jest o wymiarach ok 150 wys. i 100 szerokości, jest w wersji gdzie barwy w trójkącie trzeba namalować od taśmy a gryfa na końcu, środki w p o 4 9 8 i dolnych elementach wieńca nie wymagają poprawiania na scianie.
Szablon przeznaczony na akcje raczej legalne.
Wersja hardcore w przygotowaniu.
na specjalne zamówienie jestem w stanie zrobić materiały na szablon dowolnej wielkości.
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 28/03/2011 13:33
brawo brawo! zajebisty graf w jeszcze bardziej zajebistym miejscu, no i duzo obcych studenciaków bedzie codziennie musiało się na to patrzeć! domniemam, że to jest legal, nie? problem z pozwoleniem był duży, czy może macie jakieś obejscie? jeśli mi się dobrze wydaje, to w urzędzie miasta musieliście załatwiać jakieś formalności pozwolenie na jednego grafa na bukowym utknęło właśnie w um:/
Legal, a załatwiane było z właścicielami garaży, na których się znajduje
Świetne - będzie cieszyć oko po drodze na Uniwerek... miło też wiedzieć, że pełen legal, bo ostatnio zniknęło tam całkiem dobre graffiti - In lovling memory...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Praca wykonana z okazji wyjazdu do Ząbek , Wspólnymi siłami FzG & Dolny Mokotów.Trochę napisy nie równe ale nie było pozwolenia na ścianę.
Czas zacząć przedstawienie
Dzięki wielkie:
NIEBUSZEWO - za kartony.
Plm - Za stałą współprace.
.............cdn
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.