podpytaj o możliwość zrobienia legala jeżeli to duża ściana chętnie się podłącze można zrobić coś wypasionego a to przecież linia wyjazdowa do i z miasta [miejsce strategiczne] dobrze żeby było konkretnie zrobione......
Jeżeli chcecie działać, to jak najbardziej działajcie. Tylko kwestia taka zeby w takich miejscach walczyć o pozwolenia, bo jak ktoś bedzie wiedziec, że malujesz mu sciane to przekaze innym znajomym, a nie będziemy robić pod siebie. Jeżeli chodzi o dokumenty na pozwolenie to też podbijcie na SKPS albo MW, mamy gotowe wzory, tylko wydrukować.
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 10/08/2010 23:12
jaram się tym 'Golecino' trochę napis niedokładny ale nie wiem czemu widocznie coś ma to w sobie ze mi się strasznie podoba możliwe ze to ta prostota i precyzja tych pasów jak od linijki. Ogólnie w kwestii robienia herbów miażdżycie !! Mialem juz dawno sie do Was odezwac ale mam straszny meksyk w pracy i z czasem krucho, ale musimy sie zgadac bo temat graffiti poszedl ostatnio bardzo do przodu a moze byc jeszcze lepiej !! poozdrowki oby tak dalej !!
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
widziałem dziś to na Lubomirskiego spora ściana robi wrażenie.
a to na małej ścianie z boku to też jest w ramach tej akcji?
mozna foto ?
Fotki po skończeniu się pojawią.
Dzisiaj właśnie jechałem do warsztatu na Lubomirskiego i zauważyłem graffiti. Fajne zdjęcie ukazujące pracę będzie ciężko ale mam nadzieję ze się chłopakom uda . Zdjęcia niedokończonej pracy zrobiłem ale nie wrzucam bo chłopaki chyba chcą pokazać końcowy efekt.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.