robota w mieszkaniu to w zależności od ilości płynów wspomagających 1-2 dni
zależy jeszcze co się maluje.
Osobiście to podoba mi się idea że dorośli poważni ludzie fundują takie rysunki swoim pociechom.
Oby tak dalej
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 03/08/2010 12:37
Proszę, proszę co za gość się zarejestrował Witam Cię kolego, heheh.
No powiem Tobie, że ten pokój to dojebałeś konkretnie
Kolega endOne, jak najbardziej jest autorem tych prac, podobnie jak min, wizytówki z Bramy Portowej, czy szkoły przy Zawadzkiego
A. wklejam wszystko w jeden post i zmniejszyłem foty, żeby czytelniej było
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 05/08/2010 19:34
wdrażam plan zrobienia szablonu który będzie do wykorzystania 1000 jak nie lepiej razy taki 150 cm wysokości z możliwością złożenia go w celach transportowych.
wiążą się z tym jednak pewne koszty których nie da się wyeliminować.
nie będą to duże pieniądze dam znać jak zrobię konkretną wycenę.
Zainteresowanych proszę o odzew
(nie będzie problemu z p o 4
Odp: Granatowo- Bordowy Szczecin: graffiti promujące Pogoń! - 05/08/2010 22:48
ja z chęcią bym pochwycił takie coś endOne . jest zajebista ściana przed dworcem w Dąbiu od strony Załomia , przy samym przejezdzie kolejowym. kiedyś tam było napisane MKS Karlino , MKS , Legia , koleś odmalował to na biało i są tam chyba jakieś części od auta(?) z pociągu wygląd zajebisty miejsce na herb i jakieś małe 'MKS' właściciel raczej by sie zgodził , ja mógłbym coś tam jebnąć , ale po co jak mozna coś lepszego dlatego podaje info
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.