Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 24/10/2009 13:14
WYJAZD DO PŁOCKA!!!
Już 30 października czeka Nas wyjazd do Płocka aby wspierać Portową jedenastkę w walce o kolejne ważne 3 punkty. Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin „ Portowcy” postanowiło zorganizować na to spotkanie specjalne autokary którymi WSZYSCY RAZEM udadzą się dopingować ukochaną drużynę!
Koszt wyjazdu to 85zł (przejazd + bilet na mecz).Zapisy od Poniedziałku będą prowadzone w ULTRA SHOP-ie (ul. Jagiellońska 10)podczas zapisów należy podać Imię i Nazwisko oraz numer PESEL.
Osoby posiadające własny środek transportu mogą zakupić sam bilet na mecz w cenie 15zł.
Wszelkie informacje dotyczące miejsca zbiórki i odjazdu grupy zmotoryzowanej zostaną podane przy zakupie biletu.
ZACHĘCAMY DO JAK NAJSZYBSZEGO UDANIA SIĘ PO BILETY!!!
Jednocześnie przypominamy też o następnym wyjeździe do Katowic 7 listopada.Tam także nie może zabraknąć każdego z WAS.

PS on Tour!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PS on Tour!!!30.10.2009 Wisła Płocka - POGOŃ SZCZECIN!!!WSZYSCY JEDZIEMY!!! - 25/10/2009 19:49
Witam , mam pytanie. Z góry proszę o wyrozumiałość. Nie chciałbym się ośmieszyć ale każdy kiedyś zaczynał tak jak ja teraz a pytam się o to wszystko tylko dlatego że nie chcę robić przypału. Na wyjazd jedziemy wszyscy z barwami ? i czy stosowne jest mieć na sobie cały czas bluze Pogoni , czy dopiero założyć ją przed wejściem na stadion.
Dla kogoś te pytania mogą wydawać się śmieszne jednak dla mnie (początkującego) wyjazdowicze są dość istotne.
Z góry dziękuje za odpowiedź
|
Football Without Ultras Is Nothing !
|
|
|
|
|
|
|
|
|