Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5880 dni

Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 17/09/2009 13:17
W odniesieniu do ostatnich problemów z zakupem biletów na młyn w kasach PREZENTUJEMY JAK WYGLĄDA BILET NA MŁYN !

Niech każdy kto kupuje bilet w kasie na 11 i 12 sektor sprawdzi czy wlasnie taki bilet otrzymał w kasie! Jest to bardzo ważne bowiem tylko takie

bilety wspieraja działalność kibicowska. Prawidłowy bilet rózni sie od pozostałych napisem MŁYN z lewej strony ( jak na zdjeciu ponizej).

Obrazek jpg wstawiony na forum

Przypominamy, że kupując bilet na sektory 11 i 12 wspierasz działalność kibicowską na stadionie Pogoni. Bilety te uprawniają do wejścia na wszystkie sektory, poza trybuną krytą. Zysk przekazany ze sprzedaży biletów na w/w sektory przeznaczony zostanie na uatrakcyjnienie meczów Pogoni oraz przygotowywania szeregu akcji promujących pozytywną postawą sympatyków morskiego klubu.

Bilety do nabycia w:
 CH FALA, ul. Wyzwolenia 44a
 TURZYN, stoisko z pamiątkami SKPS Portowcy
 Redbox Soccer Word, ul. Piłsudskiego 31
 Kasy biletowe na stadionie

arik
Kibic
Na forum od 6200 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/09/2009 21:13
Wczoraj przed meczem byłem w fali (koło 17) i pani na stoisku powiedziała mi, że bilety na młyn "już zabrane", stąd moje pytanie. Do kiedy (ew. do ktorej godziny) mozna kupic bilet w fali?

Obrazek png wstawiony na forum
Klima
Kibic
Na forum od 5766 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/09/2009 21:20

arik napisał:  
Wczoraj przed meczem byłem w fali (koło 17) i pani na stoisku powiedziała mi, że bilety na młyn "już zabrane", stąd moje pytanie. Do kiedy (ew. do ktorej godziny) mozna kupic bilet w fali?

moze chodzilo jej ze kibice wykupili juz wszystkie bilety czyli inaczej zabrali ;d

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
arik
Kibic
Na forum od 6200 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/09/2009 21:29

Klima napisał:  

arik napisał:  

moze chodzilo jej ze kibice wykupili juz wszystkie bilety czyli inaczej zabrali ;d

Możliwe, ale ja to bardziej zrozumiałem jako, że jak blisko do meczu to ktoś z klubu czy stowarzyszenia zabrał je z powrotem do klubu. Dlatego pytam mądrzejszych.

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/09/2009 21:42

arik napisał:  

SKPS rozlicza sie z biletów do 16.30 w dniu meczu jezeli mecz jest rozgrywany o 18. Teraz mecz był o 19, jednak SKPS musial roliczyc sie takze do 16.30, dlatego nie bylo juz biletów w Fali.

arik
Kibic
Na forum od 6200 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/09/2009 21:52
O to mi chodziło. Wielkie dzięki ;)

arik
Kibic
Na forum od 6200 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 05/10/2009 18:34
Witam. Czy na to spotkanie Pucharu Polski z Polonią będą bilety na młyn? Czy one są tylko na lige?

1973
Kibic
Na forum od 7573 dni

*

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 05/10/2009 18:45
Niestety tylko na ligę...

Zawa
Kibic
Na forum od 6233 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 06/10/2009 16:07
Rozumiem że bilety na mecz są w takiej samej cenie co na Motor czyli 7 zł i 10 zł ?

kuleK
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 06/10/2009 16:18

Karikos napisał:  
Rozumiem że bilety na mecz są w takiej samej cenie co na Motor czyli 7 zł i 10 zł ?

Klik

Obrazek gif wstawiony na forum
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 16/10/2009 23:09
Stoiski w Fali i Galaxy otwarte jest w Niedziele?

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 16/10/2009 23:25

NIEBUSZEWO napisał:  
Stoiski w Fali i Galaxy otwarte jest w Niedziele?

Nie wiem jak Galaxy, ale Fala jest czynna także w niedziele.

GALERIA HANDLOWA
Pon.-Sob.: 10.00-20.00
Niedziela: 10.00-16.00

Bilety na młyn dostępne są w Fali, w Galaxy nie.

NorbuS97
*zablokowany
Na forum od 5713 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 17/10/2009 13:11
Najlepiej by było, żeby osoby które nei mają zamiaru isć na młyn, też niech kupią bilet na młyn. Bo dofinansują oprawę i wiecej kasy pójdzie i wszystkie wyprzedadza.

Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 17/10/2009 23:40

NorbuS97 napisał:  
Najlepiej by było, żeby osoby które nei mają zamiaru isć na młyn, też niech kupią bilet na młyn. Bo dofinansują oprawę i wiecej kasy pójdzie i wszystkie wyprzedadza.

Interesujace odkrycie, ze nikt wczesniej na to nie wpadl, no patrz.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Safe
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 18/10/2009 13:09

RodowityPolak napisał:  

NorbuS97 napisał:  

Interesujace odkrycie, ze nikt wczesniej na to nie wpadl, no patrz.

:D Proste, że kupujemy na młyn ;) Zawsze podkreślane przecież jest, że kupując bilet "NA MŁYN" można wejść na wszystkie sektory, oprócz VIPów i krytej :p

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
NorbuS97
*zablokowany
Na forum od 5713 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/10/2009 14:26
Na stadionie proszę o bilet na młyn, a ona, że nie ma. Już tak 5 raz ;/

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/10/2009 14:34
Zawsze mozna podjechac do Fali i tam kupic bo w klubie to w kulki leca z tymi biletami sytlacja wyglada tak jak by wszystkie szybko sie rozchodzily?:|

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 20/10/2009 23:57

NorbuS97 napisał:  
Na stadionie proszę o bilet na młyn, a ona, że nie ma. Już tak 5 raz ;/

Prosimy o przesylanie wszystkich nieprawidlowosci zwiazanych z zakupem biletow na mlyn na adres mailowy [email protected] wraz z podaniem kasy, ktorej to zdarzenie dotyczylo.

Jednoczesnie zachecamy do nabywania biletow na mlyn w przedsprzedazy

lukas86
Kibic
Na forum od 7333 dni

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 29/10/2009 09:40
Czy na pucharowym meczu z Piastem,też były bilety na MŁYN? Pani w kasie powiedziała,że dziś nie posiada takich biletów,bo to mecz pucharowy...

Faktycznie. Przyznaje bez bicia,że nie czytałem tego tematu,bo cały sezon śmigam na karnecie. Dzięki i pozdrawiam. :)

Ostatnio edytowany przez: lukas86, 29 października 2009, 15:24 [1 raz(y)]

TYLKO POGOŃ!
1973
Kibic
Na forum od 7573 dni

*

Odp: Kup bilet na mecz dofinansuj oprawy- zobacz jak wyglada bilet na "młyn" - 29/10/2009 12:52
Parę postów wyżej i wszystko byś wiedział... owe bilety są tylko na ligę!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005