Niech każdy kto kupuje bilet w kasie na 11 i 12 sektor sprawdzi czy wlasnie taki bilet otrzymał w kasie! Jest to bardzo ważne bowiem tylko takie
bilety wspieraja działalność kibicowska. Prawidłowy bilet rózni sie od pozostałych napisem MŁYN z lewej strony ( jak na zdjeciu ponizej).
Przypominamy, że kupując bilet na sektory 11 i 12 wspierasz działalność kibicowską na stadionie Pogoni. Bilety te uprawniają do wejścia na wszystkie sektory, poza trybuną krytą. Zysk przekazany ze sprzedaży biletów na w/w sektory przeznaczony zostanie na uatrakcyjnienie meczów Pogoni oraz przygotowywania szeregu akcji promujących pozytywną postawą sympatyków morskiego klubu.
Bilety do nabycia w:
CH FALA, ul. Wyzwolenia 44a
TURZYN, stoisko z pamiątkami SKPS Portowcy
Redbox Soccer Word, ul. Piłsudskiego 31
Kasy biletowe na stadionie
Możliwe, ale ja to bardziej zrozumiałem jako, że jak blisko do meczu to ktoś z klubu czy stowarzyszenia zabrał je z powrotem do klubu. Dlatego pytam mądrzejszych.
Wczoraj przed meczem byłem w fali (koło 17) i pani na stoisku powiedziała mi, że bilety na młyn "już zabrane", stąd moje pytanie. Do kiedy (ew. do ktorej godziny) mozna kupic bilet w fali?
SKPS rozlicza sie z biletów do 16.30 w dniu meczu jezeli mecz jest rozgrywany o 18. Teraz mecz był o 19, jednak SKPS musial roliczyc sie takze do 16.30, dlatego nie bylo juz biletów w Fali.
Najlepiej by było, żeby osoby które nei mają zamiaru isć na młyn, też niech kupią bilet na młyn. Bo dofinansują oprawę i wiecej kasy pójdzie i wszystkie wyprzedadza.
Interesujace odkrycie, ze nikt wczesniej na to nie wpadl, no patrz.
Najlepiej by było, żeby osoby które nei mają zamiaru isć na młyn, też niech kupią bilet na młyn. Bo dofinansują oprawę i wiecej kasy pójdzie i wszystkie wyprzedadza.
Interesujace odkrycie, ze nikt wczesniej na to nie wpadl, no patrz.
Proste, że kupujemy na młyn Zawsze podkreślane przecież jest, że kupując bilet "NA MŁYN" można wejść na wszystkie sektory, oprócz VIPów i krytej :p
Na stadionie proszę o bilet na młyn, a ona, że nie ma. Już tak 5 raz ;/
Prosimy o przesylanie wszystkich nieprawidlowosci zwiazanych z zakupem biletow na mlyn na adres mailowy [email protected] wraz z podaniem kasy, ktorej to zdarzenie dotyczylo.
Jednoczesnie zachecamy do nabywania biletow na mlyn w przedsprzedazy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.