Kup karnet - wspomóż oprawy! - 23/07/2009 13:19
Stowarzyszenie Portowcy informuje, że na mocy porozumienia z klubem prowadzi sprzedaż karnetów na rundę jesienną sezonu 2009/2010. Karnety będzie można nabywać w wyznaczonych punktach sprzedaży na terenie Szczecina oraz Stargardu, a także drogą internetową. SKPS Portowcy zaprasza wszystkich kibiców Pogoni spoza w/w miast do składania zamówień grupowych pod adresem [email protected]. Karnety będą sprzedawane wg cen ustalonych przez Pogoń Szczecin S.A. (plakat drużyny gratis), jednak część sumy z ich sprzedaży zostanie przeznaczona na sfinansowanie opraw meczowych. Gorąco zapraszamy do zakupu karnetów i dopingowania „granatowo-bordowych” przez całą rundę!
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 23/07/2009 20:37
"Karnety będą sprzedawane wg cen ustalonych przez Pogoń Szczecin S.A. (plakat drużyny gratis), jednak część sumy z ich sprzedaży zostanie przeznaczona na sfinansowanie opraw meczowych."
Stowarzyszenie nie posiada informacji ile karnetow zostalo sprzedanych przez klub
Ale Stowarzyszenie posiada informacje ile samo sprzedało karnetów. Ale to chyba następna tajna / poufna informacja podobnie jak % od sprzedanego karnetu idący na oprawy.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 26/07/2009 14:13
Zamiast mieć pretensje do stowarzyszenia i do tego czy są informacje o i ilości sprzedanych karnetów, zacznijcie je kupować ! nic nie da informacja o tym nikomu.
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 26/07/2009 17:50
Kupiłem karnet na krytą w poniedziałek i miałem spore kłopoty z kupieniem dobrego miejsca, więc zainteresowanie spore.
Dużo karnetów jest wykupionych przez firmy. Wolne zostały w czwartym i piątym sektorze miejsca poniżej XIII rzędu.
ważne, że w ogóle coś idzie, po co te złośliwe uwagi?
To nie są żadne złośliwości. Stowarzyszenie stara się być INNE od działu marketingu Pogoni, więc powinno działać przejrzyście, transparentnie, tak aby NIKT nie mógł im zarzucić jakiejś "lewizny". Chyba nie jest tajemnicą ile z każdego karnetu idzie na oprawę. No chyba, że jest ??
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.