Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/06/2008 16:54
Każdy z tych wyjazdów to swego rodzaju "perełka" więc pozostaje znów mieć nadzieję że frekwencja w miarę dopisze... tuż przed rozpocząciem sezonu proponowałbym mimo wszystko dla każdego meczu osobny temat jak to wcześniej miało miejsce
ps. za małolata żeby tylko gdzieś pojechać kręciło się "staruszków" teraz trzeba bedzie kręcić żonę... eh żywot kibica do łatwych nie należy
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/06/2008 22:06
No i nasza liga może liczyć 19, a nie jak pisałem 18 zespołów. Dziś podtrzymano decyzje w sprawie degradacji Zagłebia Lubin, co oznacza, że do naszej ligi zostanie dodaną rezerwy Zagłebia Lubin. "Zgodnie z przepisami zespół spadający z Ekstraklasy ma prawo utrzymać rezerwy na tym samym poziomie rozgrywkowym, na którym występowały przed utworzeniem zespołu Młodej Ekstraklasy i wycofaniem rezerw" (Za 90 minut.pl)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/06/2008 15:50
Liga stratuje bodajże w pierwszym tygodniu sierpnia. A co do terminarza to i tak nie obejdzie się bez zmian, bo murawa na głównej płycie będzie gotowa dopiero pod koniec sierpnia, więc wakacje upłyną pod znakiem wyjazdów. [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ps. za małolata żeby tylko gdzieś pojechać kręciło się "staruszków" teraz trzeba bedzie kręcić żonę... eh żywot kibica do łatwych nie należy
Żonę trzeba sobie odpowiednią dobrać
...ewentualnie troszkę "utemperować"
damy radę
Ja rozumiem jak ktos nie jezdzi przez prace, szkole... Ale jesli zona zabrania, to jest zle... Wiadomo, ze z kobietami czasem ciezko sie porozumiec, ale akurat kwestia meczow jest chyba jedyna, w ktorej moja zona nie zabiera glosu
Żonę trzeba sobie odpowiednią dobrać
...ewentualnie troszkę "utemperować"
damy radę
Ja rozumiem jak ktos nie jezdzi przez prace, szkole... Ale jesli zona zabrania, to jest zle... Wiadomo, ze z kobietami czasem ciezko sie porozumiec, ale akurat kwestia meczow jest chyba jedyna, w ktorej moja zona nie zabiera glosu
hahaha ale kłamiesz i to tak na forum...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Liga stratuje bodajże w pierwszym tygodniu sierpnia. A co do terminarza to i tak nie obejdzie się bez zmian, bo murawa na głównej płycie będzie gotowa dopiero pod koniec sierpnia, więc wakacje upłyną pod znakiem wyjazdów. [:
A dokladnie pierwsza kolejka ma zaczac sie 2 sierpnia i jak juz wspomniales przynajmniej 2 pierwsze mecze beda odbywac sie na wyjezdzie.
A dokladnie pierwsza kolejka ma zaczac sie 2 sierpnia i jak juz wspomniales przynajmniej 2 pierwsze mecze beda odbywac sie na wyjezdzie.
Myślę, że nawet więcej. Jak zerwą do końca starą murawę, zasieją nową to potrzeba około 10 tygodni aż nowa osiągnie odpowienią wysokość. Tak więc dodajac jakiś margines czasu na niezapowiedziane problemy, wychodzi że na głównej płycie zagramy pod koniec sierpnia. Możemy więc II ligę rozpocząć serią 3-4 wyjazdów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.