Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7963 dni

Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 12:27
Zauważyłem, że nie ma takiego tematu więc pokusiłem się o założenie.

Dzisiaj mecz, a ja nie rozumiem dlaczego piłkarze z Łęcznej mieli traning na Słonecznym.

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 14:16

RosSi napisał:  
Zauważyłem, że nie ma takiego tematu więc pokusiłem się o założenie.

Dzisiaj mecz, a ja nie rozumiem dlaczego piłkarze z Łęcznej mieli traning na Słonecznym.

Pewnie nie dostali pozwolenia od Waszaka aby trenowac na Twardowskiego .Sam mecz nie wzbudza jakiejs mobilizacji..przeciwnik z dolnej półki, nawet widac to po "poruszeniu"na forum.

Ko nie pije,ten kapuje
SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 14:27
Widać to po nas wszystkich. Łęczna to chuj nie przeciwnik. Żadnego dreszczyku emocji. Taka sama sobota jak inne. A szkoda.

Szczecińska albo żadna!
w11
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 14:50

RosSi napisał:  
ja nie rozumiem dlaczego piłkarze z Łęcznej mieli traning na Słonecznym.

a to dla tego ze sa zakwaterowani w hotelu Zbyszko na Slonecznym kolo Zoltka. I najwidoczniej mieli taka potrzebe to sobie poszli na rozruch tuz obok na boisko, dzieki czemu zaoszczedzili czas bo nie musieli nigdzie jechac swoim autokarem.
heh:)

eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 14:59

SISMIC napisał:  
Widać to po nas wszystkich. Łęczna to chuj nie przeciwnik. Żadnego dreszczyku emocji. Taka sama sobota jak inne. A szkoda.

Szkoda bo przeciwnik słaby, ale za to Pogoń może pokusic sie o pierwsze zwyciestwo w Szczecinie.
Do tego super pogoda !

krls
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 15:04

SISMIC napisał:  

Pogon wcale nie jest duzo lepsza wiec powstrzymalbym sie od takich komentarzy. Jakies dwie godziny temu kupilem bilety w Fali i bylo ich jeszcze b. duzo wiec nie spodziewalbym sie sporej liczby kibicow.

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 15:12

zenuś napisał:  

SISMIC napisał:  

Pogon wcale nie jest duzo lepsza wiec powstrzymalbym sie od takich komentarzy. Jakies dwie godziny temu kupilem bilety w Fali i bylo ich jeszcze b. duzo wiec nie spodziewalbym sie sporej liczby kibicow.

Z tym moim wpisem to chodziło mi o coś innego, bardziej kibicowskiego - no chyba, że spodziewamy się sporej grupy kibiców przyjezdnych. Co do biletów to w Lotto wczoraj przed zamknięciem również cała szuflada biletów jeszcze była. Tak więc o dużą frekwencje będzie ciężko. No, ale myśle, że ludzie się zmobilizują chociażby patrząc na pogodę przez okno i zasiądzie nas na stadionie coś koło 8-9 tys. Do zobaczenia na meczu - ide się szykować ;)

Szczecińska albo żadna!
Macias
Kibic
Na forum od 7599 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 16:35
W trzech ostatnich meczach Pogoń strzelała gola w ostatniej minucie, dzisiaj również nie miałbym nic przeciwko temu :D Nie ważne ile, oby do przodu...

mat1
Kibic
Na forum od 7591 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 19:33
heh 3500 tysiaca kibicow na Pogońii ... te wszystkie protesty niszcza Pogoń ehh pozdro dla mw dalej protestujcie !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
cofe_shop
Kibic
Na forum od 7966 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 19:50
co ty wogole bredzisz.Na frekwencje wplywa zajebista gra naszych gwiazdeczek.

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8365 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 19:55

Macias napisał:  
W trzech ostatnich meczach Pogoń strzelała gola w ostatniej minucie, dzisiaj również nie miałbym nic przeciwko temu :D Nie ważne ile, oby do przodu...

tak jak i chciałeś ;) Kamil Grosicki

Po życia kres!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7464 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 20:18
Już w wróciełeś (!!!) ze wyrazaszasz opinie na temat meczu. A może poprostu nie byłeś (zaniżyleś frekwencję :D) bo wystraszyłeś się MW czy protestu??
Ja to drugie to poprostu NIEWYPOWIADAJ SIE NA TEN TEMAT...NIE BYŁEŚ NIE PIERDOL !!!

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 20:21
Ludzi było spokojnie 6-7 tys. napewno nie 3.5 - skad to wziales ?

Meczyk swietny, Pogoni wychodzilo prawie wszystko Łęcznej nic - Górnik nie istniał na boisku

Wreszcie cos sie ruszylo na młynie ! fajna atmosfera przez caly mecz i widoczna poprawa kiedy nie ma przypadkowych osob (brawo za selekcje)

Jedyny minus to sedzia, ale chyba wszyscy juz zadzylismy sie do tego przyzwyczaic - dobrze ze nie wypaczyl wyniku

ps. a wp.pl jak zwykle zasadziła

Cytat:  
widzów 2000

skąd oni to kurwa biora ?!

Ostatnio edytowany przez: eF^, 23 września 2006, 20:39 [1 raz(y)]

Lrd
Moderator**
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 20:46
do kasacji

Against modern wszystko!
Szczepan92
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 20:51

...:::LORD:::... napisał:  
do kasacji

Niby co do kasacji?

Mecz? Dawno nie było takiego wyniku, gry zespołu i dopingu(biorać pod uwage ilosć widzów i wielkość piekła). Bardzo dobry mecz prawie wszystkich zawodników. Cieszy gol Grosickiego.

Labada wyszło naprawde dobrze, 80% stadionu tańczyło :)

Pozdro

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
Stachura
Kibic
Na forum od 7000 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 20:56
Meczyk był zajefajny i doping dosyć ogarnięty oczywiście brawa za selekcję dobrze to nawet wyszło.

"TRÓJKA DO ZERA POGOŃ TRAFIŁA FRAJERA..." nawet dobrze że troche było nauki starszych piosenek.
BRAWO POGOŃ

race

SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:01
Mecz: Szybki, agresywny mecz. Wielkie brawa dla Ediego, Amarala i Lilo - zagrali naprawdę świetny mecz. Znakomite wejście Grosickiego! Oby tak dalej. Ładnie graliśmy, mogliśmy wygrać wyżej. Górnik miał mało okazji pod naszą bramką, może ze 3 strzały w światło bramki. Podobała mi się gra Pogoni, jeżeli dalej tak będziemy grać - spokojnie utrzymamy się w lidze.

Kibice: NARESZCIE. Selekcja! Od początku było widać poprawę dopingu. Myśle, że selekcja nie była jednorazowa, a będzie przez następne mecze przeprowadzana - szczególnie ten z Legią. Doping jak na mało liczebny młyn mógł się podobać, ale co tam - nie ilość a jakość się liczy.

Tak więc - oby tak dalej. Do zobaczenia na następnym meczu.

Szczecińska albo żadna!
Cris
Kibic
Na forum od 6982 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:18
Meczyk bardzo fajny, cieszył oko. Wkoncu wyszla ta selekcja brawo. Tylko jeszcze wiecej ludzi niech chodzi na piekło i zeby wiedzieli po co tam idą. Doping jak na taka liczbe byl dobry. Choc potencjał mamy bardzo duzo wiekszy :]

jns
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:24
Podzielam opinie przedmówców, aczkolwiek chciałbym zaznaczyć, że to tylko Łęczna - drużyna, która nie grała dziś nic, w ogóle zastanawiałem się, co oni robią w pierwszej lidze? Z drugiej strony wygrana bardzo cieszy, bo wcześniej też graliśmy ze słabszymi od siebie, a tego nie wykorzystywaliśmy. Teraz się udało, ale chcem zobaczyć, co Pogoń pokaże w Łodzi, z dużo lepszym rywalem, w dodatku na trudnym terenie.

Cały zespół zagrał dobrze, lecz najbardziej utkwił mi w pamięci Lilo (świetna dynamika, wiele rajdów nawet w końcówce spotkania, kiedy to wszyscy ledwo biegali), Edi, nieźle Amaral i Grosicki. Fajnie było zobaczyć cieszącego się z bramki Kamila, oby tak dalej!

Kibicowsko - nie będę się powtarzał, bo wszyscy widzieli jak było, mniej przypadkowych osób i od razu efekt...

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7833 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:30

eF^ napisał:  

Jedyny minus to sedzia, ale chyba wszyscy juz zadzylismy sie do tego przyzwyczaic - dobrze ze nie wypaczyl wyniku

sytuacja z 45 minuty nadawala sie ewidentnie na czerwona kartke.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005