Pewnie nie dostali pozwolenia od Waszaka aby trenowac na Twardowskiego .Sam mecz nie wzbudza jakiejs mobilizacji..przeciwnik z dolnej półki, nawet widac to po "poruszeniu"na forum.
a to dla tego ze sa zakwaterowani w hotelu Zbyszko na Slonecznym kolo Zoltka. I najwidoczniej mieli taka potrzebe to sobie poszli na rozruch tuz obok na boisko, dzieki czemu zaoszczedzili czas bo nie musieli nigdzie jechac swoim autokarem.
heh
Pogon wcale nie jest duzo lepsza wiec powstrzymalbym sie od takich komentarzy. Jakies dwie godziny temu kupilem bilety w Fali i bylo ich jeszcze b. duzo wiec nie spodziewalbym sie sporej liczby kibicow.
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Z tym moim wpisem to chodziło mi o coś innego, bardziej kibicowskiego - no chyba, że spodziewamy się sporej grupy kibiców przyjezdnych. Co do biletów to w Lotto wczoraj przed zamknięciem również cała szuflada biletów jeszcze była. Tak więc o dużą frekwencje będzie ciężko. No, ale myśle, że ludzie się zmobilizują chociażby patrząc na pogodę przez okno i zasiądzie nas na stadionie coś koło 8-9 tys. Do zobaczenia na meczu - ide się szykować
Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 20:18
Już w wróciełeś (!!!) ze wyrazaszasz opinie na temat meczu. A może poprostu nie byłeś (zaniżyleś frekwencję ) bo wystraszyłeś się MW czy protestu??
Ja to drugie to poprostu NIEWYPOWIADAJ SIE NA TEN TEMAT...NIE BYŁEŚ NIE PIERDOL !!!
Mecz? Dawno nie było takiego wyniku, gry zespołu i dopingu(biorać pod uwage ilosć widzów i wielkość piekła). Bardzo dobry mecz prawie wszystkich zawodników. Cieszy gol Grosickiego.
Labada wyszło naprawde dobrze, 80% stadionu tańczyło
Pozdro
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:01
Mecz: Szybki, agresywny mecz. Wielkie brawa dla Ediego, Amarala i Lilo - zagrali naprawdę świetny mecz. Znakomite wejście Grosickiego! Oby tak dalej. Ładnie graliśmy, mogliśmy wygrać wyżej. Górnik miał mało okazji pod naszą bramką, może ze 3 strzały w światło bramki. Podobała mi się gra Pogoni, jeżeli dalej tak będziemy grać - spokojnie utrzymamy się w lidze.
Kibice: NARESZCIE. Selekcja! Od początku było widać poprawę dopingu. Myśle, że selekcja nie była jednorazowa, a będzie przez następne mecze przeprowadzana - szczególnie ten z Legią. Doping jak na mało liczebny młyn mógł się podobać, ale co tam - nie ilość a jakość się liczy.
Tak więc - oby tak dalej. Do zobaczenia na następnym meczu.
Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:18
Meczyk bardzo fajny, cieszył oko. Wkoncu wyszla ta selekcja brawo. Tylko jeszcze wiecej ludzi niech chodzi na piekło i zeby wiedzieli po co tam idą. Doping jak na taka liczbe byl dobry. Choc potencjał mamy bardzo duzo wiekszy
Odp: Pogoń Szczecin-Górnik Łęczna - 23/09/2006 21:24
Podzielam opinie przedmówców, aczkolwiek chciałbym zaznaczyć, że to tylko Łęczna - drużyna, która nie grała dziś nic, w ogóle zastanawiałem się, co oni robią w pierwszej lidze? Z drugiej strony wygrana bardzo cieszy, bo wcześniej też graliśmy ze słabszymi od siebie, a tego nie wykorzystywaliśmy. Teraz się udało, ale chcem zobaczyć, co Pogoń pokaże w Łodzi, z dużo lepszym rywalem, w dodatku na trudnym terenie.
Cały zespół zagrał dobrze, lecz najbardziej utkwił mi w pamięci Lilo (świetna dynamika, wiele rajdów nawet w końcówce spotkania, kiedy to wszyscy ledwo biegali), Edi, nieźle Amaral i Grosicki. Fajnie było zobaczyć cieszącego się z bramki Kamila, oby tak dalej!
Kibicowsko - nie będę się powtarzał, bo wszyscy widzieli jak było, mniej przypadkowych osób i od razu efekt...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.