Odp: Wisła - Pogoń 0:0, trwa I połowa - 17/04/2005 17:21
Siedzę sobie na takim prywatnym chacie, wraz z m.in. kibicem Wisły, który ogląda sobie mecz - na razie ponoć... uwaga... dominujemy w środku pola i jesteśmy znacznie groźniejsi w ofensywie. Wisła jest ślamazarna i na razie nie zanosi się, aby mogła coś nam strzelić.
Odp: Wisła - Pogoń 0:1, trwa I połowa - 17/04/2005 17:36
ale brawa dla Matlaka i Claudia Milara ... dla Matlaka za powstrzymanie akcji 3-2 a dla Milara za pokonianie klosa i zaje*** bramy Majdanowi ...
Dobrze Peski ... mialem isc do stsa postawic 2kupony po 10 zl 1kupon na remis 2kupon na zwyciestwo ! nei udalo sie ... ale jeszcze nie koniec !!
Ostatnio edytowany przez: Safe, 17 kwietnia 2005, 17:41 [1 raz(y)]
Odp: Wisła - Pogoń 0:1, trwa I połowa - 17/04/2005 17:51
45+2 min - po akcji Parzego i strzale Grzelaka Milar z bliska wpakował piłkę do bramki Wisły, ale sędzia nie uznał bramki, orzekając, że napastnik Pogoni był na spalonym
43 - koniec I polowy !
BRAWO POGON - GRAMY DO KONCA ..
Odp: Wisła - Pogoń 0:1, trwa I połowa - 17/04/2005 17:51
0-1, koniec pierwszej połowy... Mówiłem kurwa, mówiłem, mamy kim grać i trzeba grać ofensywnie, a nie kurwa murować. No i gramy otwarty mecz, a efekt wszyscy znacie.
Ciężko będzie to utrzymać bo ponoć zaczynamy lekko grać na czas, chyba niektórzy przestraszyli się szansy na zwycięstwo pod Wawelem. Jeżeli dotrzymamy 1-0 do 60-65 minuty, to jakieś punkty raczej wywieziemy.
Odp: Wisła - Pogoń 0:1, trwa przerwa - 17/04/2005 17:58
ciekawe co z Diveckim mam nadzieje, ze wejdzie na II połowe
mam nadzieje, że Panik nie zrobi tak: z tyl na zero, a z przodu coś strzelić to będzie oznaczało jedno - bronimy się i co minute bedzie akcja pod bramka Peskovica
PR Szczecin po 18 zaczyna niby relacje mam nadzieje, ze relacje a nie wstawki 1 min
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758534467 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.