Odp: PP: Mazowsze - Pogoń -:- - 09/11/2004 13:20
15 minuta wciaz 0-0............boisko bardzo nasiakniete woda i temperatura okolo 0 stopni...Pogon stra sie atakowac ale Mazowsze broni sie 6 obroncami. jedyna okazja w 3 minucie strzal z wolnego Tralki spokjnie obroniony . zolte kartki 1-1 : Moskalewicz. Pilarz bezrobotny
Fundusze to na prawde nie problem...troche sprytu....a spytalem, bo nie lubie jak ktos udziela sie w kwestiach, ktore go bezposrednio nie dotycza...Aczkolwiek z mojej strony bez cisnienia..Pozdro
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń -:- - 09/11/2004 13:27
Sklad Mazowsza:
Osiński Mariusz
Kupiec Artur
Sianowski Marcin
Korkuć Marcin
Gołowicz
Deryng Gabriel
Więckowski Marcin
Starczewski
Chmielewski
Petasz Piotr
Stretowicz Andrzej
Samoraj Piotr
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń -:- - 09/11/2004 13:46
szkoda ze 1-0 do boju mks marsz marsz marsz do boju marsz!!! zwyciesto czeka nas do boju mks!!!...
pytanie do corteza czy ty jestes z sieci olesia??(lub byles)
Ostatnio edytowany przez: Maiden, 9 listopada 2004, 13:57 [2 raz(y)]
Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 I połowa - 09/11/2004 13:52
Ja nie wiem co jest z ta druzna?Oni maja jakies powazne problemy sfery psychicznej!Mazowsze to sredniak 3 ligi i takie druzyny Pogon nawet w drugim skladzie powiini brac z marszu.To tyle...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758614664 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.