Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 7922 dni

Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 22:48
jak w newsie na głównej!

dla mnie to jakieś nie porozumienie choć nie odmawiam tym osobom możliwości protestowania
życze im powodzenia - "show must go on" dla pewnej grupy osób musi trwać
NIE POPIERAM takich akcji

Scarface
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Happening: Cały Szczecin kocha Pogoń - 04/10/2004 22:55
A może zrobimy sobie w tym samym czasie i miejscu swój happenning i pokażemy tym idiotom co sądzimy o nich i ich pomysłach na zniszczenie naszego klubu, narzekają tak jakby to były ich własne pieniądze.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Mati.
Kibic
Na forum od 8020 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 22:55
Mnie ta akcja bynajmiej śmieszy i nie wiem co ma ona na celu?? bo nie zdaję mi się, ze dużo osób pojawi się na tym "festynie" ale Polska wolny kraj niech robią co chcą...i nie wiem czemu ma służyć to..

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
rafi
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 22:57
ja proponuje aby rowniez kibice udali sie na ten happening przybrani w klubowe barwy

ZAWSZE WIERNI POGONI
mike
Kibic
Na forum od 7918 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 22:58
Organizatorzy chcą podsunąć radnym inne, ich zdaniem ciekawsze niż przekazanie części wpływów z opłat targowych, pomysły dofinansowania Pogoni:

przekazanie spółce Bramy Portowej

po chuj brama portowa??? (nie dalo sie nie przeklnac)

ustanowienie płatnego wjazdu na Trasę Zamkową,

Czy wy tez widzicie te korki co ja???

zobowiązanie taksówkarzy, by raz w miesiącu przekazywali na klub swój dzienny utarg,

taksowkarze jebia klientow prosto w dupe od lat, teraz nagle zrezygnuja z dziennego utargu??? predzej wyruchaja miasto...

wprowadzenie dopłat do biletów komunikacji miejskiej na potrzeby piłki nożnej

to moze przejsc, ale biorac pod uwage idaca w gore cene ropy (nie bede tlumaczyl mniej rozgarnietym), bilety I TAK ZDROZEJA !

I co mam jeszcze skomentowac??

olo84
Kibic
Na forum od 8739 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:05
Chyba bedzie trzeba sie tam przejsc i zrobic porzadek z tymi kolesiami :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:05
yyyy Debile ??

Scarface
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:11

rafi napisał:  
ja proponuje aby rowniez kibice udali sie na ten happening przybrani w klubowe barwy

Ja się wybiorę i mam nadzieję że jeszcze parę masek się zjawi pokazać im co o nich sądzimy.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
muniek
Kibic
Na forum od 8223 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:23
Pyanie czy wlasnie nie o to chodzi tym pseudodzialaczom organizatorom... moze pragna prowokacji? Pytanie drugie skad tyle jadu u szczecinian? Pytanie trzecie ile w gazetach bylo artykulow na tem t dlaczego miasto nie pomaga Pogoni? Wtedy wszyscy wrzeszczeli SKANDAL! A teraz jak pomoc sie pojawila tez jest zle... ot typowa polska mentalnosc...

Kto nie pije ten donosi....
Żyleta
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:26
Ja bardzo chetnie bym tam poszedł i KULTURALNIE im poprzeszkadzał ale niestety mam zajęcia w tych godzinach :( Ale jeśli ktoś może niech idzie.

Bo jest paru ludzi... Piraci
Borys
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:34
Wezcie tam nie idzcie , wyłóżcie na nich i tak gówno zdziałają , stara czasu ...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Hanki
Kibic
Na forum od 8221 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:37
Qrde skoro Marian przed tym głosowaniem o jego być albo nie być mówił jasno i wyraźnie, że jednym z celów jest budowa Pogoni, stadion i te wszystkie obiecanki...Skoro już ludzie postanowili na niego głosować, czy też nie głosować wiedząc, że zosanie, to chyba popierają jego politykę, prawda??? No to skoro teraz miasto chce wprowadzić ją w życie, to co nagle komuś zaczyna się to niepodobać!?!?! Gdzie tu logika... :|

Llibertat per a Catalunya!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8656 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:39

BoRyS napisał:  
Wezcie tam nie idzcie , wyłóżcie na nich i tak gówno zdziałają , stara czasu ...

BoRyS zgadzam się z Tobą! Niech sobie pajace robią co chcą!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 04/10/2004 23:54
Co za pajace ;/ Tylko wiochę robią. Nie jestem jakimś fanem Antosia, ale ona raczej interesu narazie na Pogoni nie zrobił. Poza tym w innych miastach też kluby są tak finansowane i jakoś nikt nie płacze z tego powodu. Niech jeszcze jakaś partia się do tego podłączy to wogle będzie kpina... Popieram wpisy powyżej.

God, I'm glad I'm not me.
LeOnik
Kibic
Na forum od 8837 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 02:09
D E M O K R A C J A

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Billy
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 03:40
Ta cała pokazówka przeciw Pogoni to idiotyzm!! Co za debile i tak nic nie uzyskają po co im to? Najlepiej będzie jak pójdziemy do nich i zaczniemy śpiewać albo przeganiać towarzystwo do domu.

Za POGON za MKS pojdziemy az po zycia kres!
gniewny
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 07:22
MOIM ZDANIEM TRZEBA TE IMPRESKE R------Ć A WSZYSTKICH TAM KOPNONC W DUPE ZEBY IM TAKIE GLUPIE POMYSLY NIEPRZYCHODZILY DO TYCH DURNYCH GŁÓW

dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
kijevo
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 07:30

gniewny napisał:  
MOIM ZDANIEM TRZEBA TE IMPRESKE R------Ć A WSZYSTKICH TAM KOPNONC W DUPE ZEBY IM TAKIE GLUPIE POMYSLY NIEPRZYCHODZILY DO TYCH DURNYCH GŁÓW

znalazł się Komunista :P

ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7795 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 08:52
już to widze !

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Jarasija
Kibic
Na forum od 8656 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 11:10

gniewny napisał:  

Nic nie róbcie, mowie Wam! Nie ma sensu ich tam bedzieich garstka gówna wiec najlepiej ich olać i koniec!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758635753 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005