Świt ND - Pogoń S. 2:0 - 01/10/2004 14:45
Już 6 października Pogoń gra w Nowym Dworze.Nie będzie to ciekawy mecz:małe miasto i to nie liga.Mo ciekawy jestem ilu Pogoniarzy będzie w Nowym Dworze.Ja mam blisko Wy "trochę" dalej,mimo wszystko ja będę.Jak ktoś zdecyduje się przyjechć niech nie siada na środku.Tam jest młyn Świtu.Podejrzewam,że nie tylko ja będę z Legionistów.Ze Świtem łączą nas dobre stosunki.W końcu to nasz fan-club.
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 03/10/2004 10:56> Już 6 października Pogoń gra w Nowym Dworze.Nie będzie to ciekawy mecz:małe miasto i to nie liga.Mo ciekawy jestem ilu Pogoniarzy będzie w Nowym Dworze.Ja mam blisko Wy "trochę" dalej,mimo wszystko ja będę.Jak ktoś zdecyduje się przyjechć niech nie siada na środku.Tam jest młyn Świtu.Podejrzewam,że nie tylko ja będę z Legionistów.Ze Świtem łączą nas dobre stosunki.W końcu to nasz fan-club.
My mamy wszedzie daleko, nawet do Dąbia ciężko jest dojechać pociągiem bo cwelona renoma wyrzuca, ale ktoś na pewno bedzie!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 04/10/2004 12:35
Proponuję nizakładać nowego tematu tylko w tym topicu wpisywać swoje typy na ten mecz ja stawiam na remis 1-1 lub raczej 2-2 bo Pogoń musi przecież conajmniej 2 bramki na mecz puścić
PS
Ciekawe czy dalej będzie bronił Grzanka bo może w końcu dać szansę Fabiniakowi, jak na razie i Grzanka i Pilarz w każdym meczu popełniają zbyt wiele błędów więc jest to chyba dobra okazja dla młodziutkiego Fabiniaka Radek jak debiutował też był przecież młodziutki a jak mu się nie da szansy to się niedowiemy co potrafi.
PS 2
Będzie jakaś relacja w radiu
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 04/10/2004 15:30
3-1 bramki : Milar , Kazmierczak i niewiem moze jeszcze 1 milar albo parzy czy tez batata a moze grzelak jak beda grali ... dla switu niewiem bo jeszzce niewidzialem sqadu ...
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 04/10/2004 16:43
Ja myśle, że Pogoń PP nie odpuśći i przynajmniej wygrają ten mecz 3 bramkami. Niestety nie pojade, brak funduszy, już zbieram na Legie Pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758635763 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.