Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 11:39
Chciałem wszystkich poinformować że znalazłem strone na której kibice niemający dostępu do Canal+ mogą sciągnąć bramki z ektraklasy i w tym najważniejsze bramki z meczów ukochanej naszej Pogoni Jeśli ktoś zna też inne strony prosze o wpis. A to ona--> http://www.freewebs.com/ligapolska/
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 12:07
> strona jest,fakt,ale tych bramek niema...:/
jak to nie ma skoro wlasnie sobie sciagnalem i ogladam bramki z mecz z Lechem moze zle sciagasz? sciaggaj zwyklm internet explorek kliknij prawym przyciskiem mysze potem Zapisz jako i powinno byc dobrze no mam nadzieje ze juz niedlugo ruszy w koncu ten magazyn na TVN z bramkami .wielka dziekowa za linka
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 13:02
Spoko Co się nierobi dla fanów mojej ukochanej drużyny! Też się ciesze że wreście mogę widzieć bramki bo jakoś rzadko miałem dostęp do Canal+ Miłego i owocnego ściągania
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 13:50
Takie umieszczacnie to chyba nie jest legalne ale mnie to nie obchodzi Ważne że moge zobaczyć bramki z meczu bo nie zawsze na meczu jestem zajęty dokładnym patrzeniem na boisko....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 14:17
oo wielkie dzieki za stronke, zobaczcie ze widac tam jak sie gryfus wywalil hehe za mocno to wyglada .. pozdro ;]
No nieźle to wygląda Kilka minut się z tego ryłem !! Super to wyglądało !! A na meczu szczerze mówiąc niezwróciłem uwagi.Chyba się szyblo podniósł, albo ktoś go podniósł..... he he he he no niemogę....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 16:09
> Chciałem wszystkich poinformować że znalazłem strone na której kibice niemający dostępu do Canal+ mogą sciągnąć bramki z ektraklasy i w tym najważniejsze bramki z meczów ukochanej naszej Pogoni Jeśli ktoś zna też inne strony prosze o wpis. A to ona--> http://www.freewebs.com/ligapolska/
Człowieku, jesteś moim bogiem za tą stronkę  trzeba jakoś przezwyciężyć c+ aby wszyscy kibice mieli równe prawa
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 18:33
Bramka na 3:1 nie chce mi się ściągać    A nie byłem na meczu i chciałem zobaczyć wszystkie brameczki  Ale i tak Dzięki naprawde
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/08/2004 19:07
Czy ktos wie czemu mi sie kurwa obraz scina i dupa dalej nieleci
|
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6