Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Karnety - 04/07/2004 12:56
sorki,ale mam problem,na początku była mowa że karnety można odbierac 5,a teraz słyszę że jednal 10.
to kiedy bo juz nie wiem
|
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
|
|
|
Odp: KArnety - 04/07/2004 12:58
No własnie a kiedy jest ostrateczny termin odbierania karnetów??
A wiecie ile karnetów zeszło??ja wiem ze cała kryta jest wysprzedana , a jak rzecz sie ma z tymi sektorami za 100 , bo jak wyjdzie wiekszosc karnetów z tych sektorów to bedzie ciezko wziasc kogos ze soba bo wszyscy obok beda mieli karnety :/
Ktos wie czy bilety pojedyncze beda numerowane(rząd, miejsce) czy tylko beda na sektor??
[Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-07-04 13:09]
|
|
|
|
Odp: Karnety - 04/07/2004 13:01
ja bylem nie dawno po karnet to mowiono mi ze 10 lipca! wiec najlepiej udać sie wtedy wlasnie albo jeszcze później bo oni ciagle cos przenoszą
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
Odp: KArnety - 04/07/2004 13:07
A wie ktos czy mozna jeszcze zamawaic karnety?A jesli tak to do kiedy??Bo na poczatku byla mowa, ze od 5 lipca beda one dostepne na wolnym rynku.
|
|
|
|
Odp: KArnety - 04/07/2004 17:09
z tymi karnetami to oni sami ni wiedza ja jak bylem zamawiac to powiedziala mi gosciuwa ze tak 15 benda karnety do odbioru i na sektor 10 malo bylo zarezerwowanych mniejs(karnetow)
|
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karnety - 05/07/2004 00:22
">
>nie 100 tylko
> 1000, i miejsca tesh sa numerowane, ale z gory jest zalozone ze ta numeracja nie
> bedzie obowiazywac. 
eee tam....numeracja musi byc,bo skad bede widzial gzdie jest moje miejsce
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
Odp: Karnety - 05/07/2004 00:27
">
>nie 100 tylko
> 1000, i miejsca tesh sa numerowane, ale z gory jest zalozone ze ta numeracja
> nie
> bedzie obowiazywac. 
eee tam....numeracja musi byc,bo skad bede widzial
> gzdie jest moje miejsce 
nie numeracja jest dla rachunkow matematychnych ...Patyk chcesz to odstapie ci moje miejsce...
|
MW'03
|
|
|
Odp: Karnety - 05/07/2004 00:29
">
>nie 100 tylko
> 1000, i miejsca tesh sa numerowane, ale z gory jest zalozone ze ta numeracja
> nie
> bedzie obowiazywac. 
eee tam....numeracja musi byc,bo skad bede widzial
Niewiesz gdzie?? Na bocianim gniezdzie??
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: Karnety - 05/07/2004 11:56
>eee tam....numeracja musi byc,bo skad bede widzial
>Niewiesz gdzie?? Na bocianim gniezdzie??
A jaki jest tam numerek ... a tak powaznie to sie wszystko okaze pozniej,co, kto i jak
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
Odp: Karnety - 13/07/2004 10:44
Ja już wczoraj odebrałem karnecik , bo od wczoraj można je odbierać . Zrobili go na kształ karty kredytowej tylko z tą różnicą ,że jest z papieru
|
:
|
|
|
Odp: Karnety - 13/07/2004 10:47
ja jestem juz szczesliwym posiadaczem karnetu od wczoraj. ale takie gowienka papierkowe dali ze moga sie bardzo szybko zniszczyc albo na przyklad przez przypadek porwac, i jeszcze pani kasjerka i pan pawlak powiedzieli ze nie mozna ich laminowac PARANOJA!!!
|
ZAWSZE WIERNI POGONI
|
|
|
Odp: Karnety - 13/07/2004 11:38
No bez kitu , ten karnet to najlepiej trzeba nosić w jakiejś "utwardzonej" okładce bo tak to na pewno on długo nie wytrzyma...........
|
:
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-