Odp: ZAPISY - KOSZULKA OD MW - 17/07/2014 23:58
Można prosić o jakiś lepszy obrazek? Albo chociaż o rozszyfrowanie napisu na karku? Na początku wyglądało mi to na "Bądź spokojny...", ale liczba słów nie pasuje
Odp: ZAPISY - KOSZULKA OD MW - 18/07/2014 10:51
Bardzo fajna koszuleczka, swoją drogą jestem ciekawy czy więcej osób by kupiło, jakbyście poczekali jeszcze do 12.08, zawsze to wypłata komuś wpadnie
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: ZAPISY - KOSZULKA OD MW - 26/09/2014 23:20
Tak, zależy mi na tej koszulce. Od tego, że ktoś napisze czy sprawa aktualna zdrowia nikomu nie ubędzie ani nie przybędzie, prawda? A koszulkę "francuską" również mam zamówioną, z góry uprzedzam Twój zarzut.
Jak najbardziej. Wiem, ze duza czesc osob przepisała się na koszulkę dla Francuza. Jesli ktos nic nie zmienial no to jak najbardziej temat do ugryzienia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.