Pogoń - Jagiellonia 07.12.2013 Godzina 18:00 - 04/12/2013 02:16
Ostatni mecz Pogoni w Szczecinie, ostatni mecz na którym zbieramy frekwencję! Brakuje 40 tyś! Jest już bliżej niż dalej, a na ten mecz musimy stawić się w naprawdę bardzo dobrej liczbie! UNS na ostatnim meczu pokazało siłę swojej dzielnicy i mówią, że to nie koniec, że będą jeszcze lepsi, że na tym meczu będzie ich jeszcze więcej! Dlatego wszystkie dzielnice: Prawa Strona Miasta, Zachodnia Brygada, Śródmieście, Zachód, Parkowa i wszystkie FC - stawiamy się najliczniej jak możemy!
Gdzie oddajemy kapsle Bosmana?
-kołowrotki przy 2 strefie
Od której?
-od 16:00 do zakończenia meczu!
Odp: Pogoń - Jagiellonia 07.12.2013 Godzina 18:00 - 05/12/2013 00:32
Do tej pory wiele osób odpuszczalo zważywszy na niska frekwencję. Mecz z Górnikiem Zabrze pokazał, że wszystko zależy od nas samych i jak każdy każdego nakręci to nasz stadion może odzyskać dawny blask. Pogoń nie zawsze będzie wygrywać, wbijmy to sobie do bani więc nie odwracajmy się jak naszym gorzej idzie bo chodzimy dopingować a nie podziwiać ich wspaniała, finezyjną grę. Co więcej jeśli zobaczą że dalej jesteśmy z nimi to jedynie ich to podbuduje mentalnie ! Więc nie widzę żadnego argumentu dla którego jakakolwiek osoba miałaby odpuścić ten mecz!
Hmmm nie znasz /nie widzisz żadnego argumentu ? Znów będzie płacz że : pada śnieg/deszcz,jest zimno/pizga /piździ , mokre krzesełka , błotko , słabo grają wciąż remisują ,bo Bartek spierdolił pare piłek a Lewandowski oddycha rękawami w 70 min, K....aaa każdy argument znajdzie sobie by nie ruszyć dupska od TV . Niestety to też tyczy się frekwencji na Młynie .Więc moja mała prośba Pierdolić kapcie w domciu i zapierdalać na mecz . A "kibice " Pogoni którzy wybierają tylko atrakcyjnego przeciwnika niech się sami pierdolą do końca życia .Pozdrowienia bez napinki p.s. już zaczynają mnie wkurwiać ludzie którzy pierdolą/płaczą na forum a siedzą przed TV Podziękował
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Pogoń - Jagiellonia 07.12.2013 Godzina 18:00 - 06/12/2013 01:05
Rozumiem wkurwienie małą frekwencją, mnie ona też denerwuje, ale co się ludziom dziwić? Ja na przykład chciałem na mecz z Jagą zabrać młodszego brata, który szedłby poraz pierwszy na Pogoń. Ale jak on ma tam marznąć, moknąć i potem jeszcze przez dwa tygodnie być chory to przecież nawet rodzice będą robić problemy. Niestety można myśleć różnie, ale trzeba się z tym pogodzić, że dopóki nie będzie nowego, funkcjonalnego stadionu to wiele osób nie będzie przychodziło. Możecie to oceniać jak chcecie, ale taka jest prawda. Mimo wszystko dla stałych bywalców nie ma wytłumaczenia. Oczywiście sam, bo sam, ale stawiam się w sobotę.
Ostatnio edytowany przez: Niepokonany, 6 grudnia 2013, 01:11 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pogoń - Jagiellonia 07.12.2013 Godzina 18:00 - 07/12/2013 22:10
Jak na takie warunki i anomalie pogodowe dzień wcześniej to liczba (jeśli to realny wynik) 4200 oceniam dość przyzwoicie. Spodziewałem się większych pustek. Fajnie, że młyn poniżej pewnej liczby od jakiegoś czasu nie spada.
Zgadzam się, nawet pomijając brak bębniarza stać nas było na więcej.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pogoń - Jagiellonia 07.12.2013 Godzina 18:00 - 08/12/2013 21:29
A ja uważam,że doping był średni ale nie tragiczny biorąc pod uwagę brak bebniarza bo to był główny powód min. takiego repertuaru.Zgadza się,że śpiewamy za szybko ale Nasz młyn nawet robi to gdy rytm i tempo nadaje bęben a wczoraj go nie było więc nawet nie ma o czym mówić.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.