Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> III Szczeciński Marsz Niepodległości << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kawcia
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4892 dni

III Szczeciński Marsz Niepodległości - 28/10/2013 01:33
Serdecznie zapraszamy na III Szczeciński Marsz Niepodległości!

Obrazek jpg wstawiony na forum

Wydarzenie na fb!

Transparent z meczu Pogoń - Korona:

Zapraszajcie znajomych, wklejajcie plakat na portale społecznościowe, zachęcajcie do maszerowania rodzinę, dziewczynę, przyjaciół i widzimy się 10 listopada (NIEDZIELA) o godz. 13 na pl. Orła Białego!

Więcej informacji na profilu Patriotyczna Pogoń Szczecin

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7743 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 28/10/2013 10:58
W tym roku z naprawdę dużym rozmachem musimy pokazać na naszym marszu.
Temat dotyczy nie tylko Szczecina ale i całego regionu.

Informację organizacyjne pojawiać się będę m.in. w tym temacie.

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Bartas
Kibic
Na forum od 7892 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 29/10/2013 22:38
Marsz jest apolityczny, bo wyrażanie dumy z Niepodległej Polski jest jego przekazem, a nie lans dla określonych partii.
Święto Niepodległości to święto wszystkich Polaków i nikt (żadna partia) nie ma prawa przywłaszczać sobie roli tej jedynej.

Kawcia
Kibic
Na forum od 4892 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 03/11/2013 12:40
Przy okazji III Szczecińskiego Marszu Niepodległości, serdecznie zapraszamy na konkurs z atrakcyjnymi nagrodami!

Śledźcie nasz profil na facebooku, tam też opublikujemy prace, które do nas przyjdą! Od 5 listopada możecie lajkować najlepsze, Waszym zdaniem, propozycje.

Patriotyczna Pogoń Szczecin

Giechat
Kibic
Na forum od 6815 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 08/11/2013 13:57

Bartas napisał:  
Marsz jest apolityczny, bo wyrażanie dumy z Niepodległej Polski jest jego przekazem, a nie lans dla określonych partii.
Święto Niepodległości to święto wszystkich Polaków i nikt (żadna partia) nie ma prawa przywłaszczać sobie roli tej jedynej.

Ja specjalnie z Bydgoszczy w niedzielę będę, ekipa FC Trzebiatów też. Idziemy wszyscy!

zawsze po prawej stronie!

ManeS
Kibic
Na forum od 5696 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 10/11/2013 19:05
Było miło, dobra frekwencja, w tym spora część kiboli. Szkoda, że tylko dwie zwrotki hymnu śpiewaliśmy. Dzięki organizatorom i do zobaczenia za rok.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4625 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 09:24
Tak z ciekawostek to chwilkę przed marszem na placu widziany był też Aka i Taku. A czy w samym marszu poszli to już nie wiem.

PSc
Kibic
Na forum od 4201 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 11:16
Maszerowali bo widziałem Ake, jak byliśmy przy bramie portowej.

WM
Kibic
Na forum od 6926 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 15:54
Aka widziany.

Czy kominy Pogoni na łbie podczas marszu Szczecińskiego to standardowe wyposażenie patriotów? Ręce opadają.
Dopóki nie wyczyści się gimbazy ze skarpetami na twarzach to ludzi nie będzie przybywać na tego typu marszach. I tyle.

Amat victoria curam
P.
Do końca!
Na forum od 7875 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 16:06

WM napisał:  
Aka widziany.

Czy kominy Pogoni na łbie podczas marszu Szczecińskiego to standardowe wyposażenie patriotów? Ręce opadają.
Dopóki nie wyczyści się gimbazy ze skarpetami na twarzach to ludzi nie będzie przybywać na tego typu marszach. I tyle.

Nie bylem, nie widzialem, ale co Ci przeszkadzaja barwy Pogoni?Nawet w formie kominiarek?

Sami przeciw wszystkim!!!
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4884 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 16:15

WM napisał:  
Aka widziany.

Kominiarek w barwach nie można, ale czapke już tak?
Kominiarka normalna rzecz, nie rozumiem co Ci tak bardzo przeszkadza.

WM
Kibic
Na forum od 6926 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 16:21
W którym miejscu napisałem że barwy klubowe mim przeszkadzają? Masa osób było w szalikach w tym ja.
Jeżeli nie widzicie problemu z kominiarkami na marszach w których mają min. uczestniczyć rodziny z dziećmi to nie ma co dyskutować.
Zamiast flagi, skarpeta.

Idę na mecz

Amat victoria curam
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4884 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 16:39
Ale coś ty się tak uczepił tej kominiarki? Czy kominy muszą nosić tylko bandyci? Nakrycie głowy jak każde inne :D

P.
Do końca!
Na forum od 7875 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 11/11/2013 17:59

WM napisał:  
W którym miejscu napisałem że barwy klubowe mim przeszkadzają? Masa osób było w szalikach w tym ja.
Jeżeli nie widzicie problemu z kominiarkami na marszach w których mają min. uczestniczyć rodziny z dziećmi to nie ma co dyskutować.
Zamiast flagi, skarpeta.

Idę na mecz

Ale od razu deprecjonujesz barwy Pogonki w postaci kominiarki okresleniem jej "skarpeta".
Kazdy niech uczestniczy w formie jaka mu odpowiada. Jak jest zimno to kominiarka jak znalazl.

Shivan
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 12/11/2013 09:28

WM napisał:  
Zamiast flagi, skarpeta.

Idę na mecz

Nie widzimy problemu i masz racje nie ma co dyskutować a skarpety to zakłada się na nogi, chyba że u Ciebie jakoś inaczej, przy powszechnej inwigilacji kominiarka jak znalazł.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
(P)ogoniarz
Kibic
Na forum od 6163 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 12/11/2013 16:46
Tak, z pewnością na co dzień chłopaki tez chodzą w kominiarkach 'bo zimno', nie bądźcie śmieszni. Taki wizerunek nieodłącznie kojarzy się z chuliganką i po co kreować negatywny wizerunek na marszu? Coroczne zadymy w Wawie tylko potęgują niepokój zwykłych ludzi widząc typów w kominiarach.

P.
Do końca!
Na forum od 7875 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 12/11/2013 17:23

(P)ogoniarz napisał:  
Tak, z pewnością na co dzień chłopaki tez chodzą w kominiarkach 'bo zimno', nie bądźcie śmieszni. Taki wizerunek nieodłącznie kojarzy się z chuliganką i po co kreować negatywny wizerunek na marszu? Coroczne zadymy w Wawie tylko potęgują niepokój zwykłych ludzi widząc typów w kominiarach.

Rozumiem, ale ??
To chuligani maja nie chodzic na marsz?
A co jesli lewaki sie zmobilizuja i zaatakuja? tak czysto hipotetycznie?

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7723 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 12/11/2013 18:18
Duklanowski Ciebie nasłał czy co ?
Szukanie dziury w całym, na siłę ...
Proponuje wyczyścić temat i wrzucić kilka zdjęć

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Przema
Kibic
Na forum od 6289 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 12/11/2013 18:22
Ehh mialem napisany elaborat na temat tego marszu nepodleglosci, czy w Szczecinie czy w Warszawie. Poki co skoncze na tym, ze mam nadzieje, iz za rok taki marsz sie nie odbedzie (w stolicy).
Co do kominiarek - to jak ktos w taki sposob probuje naprawiac wizerunek kibicow to droga wolna powodzenia, jest zasada, ze do wlasnego gniazda sie nie sra i chyba wiekszosc to rozumie, bo to sie tyczy gimbazy, ktora w sile tlumu tak wystrojona czuje sie grozna.

PS. http://www.youtube.com/watch?v=keOe4IRoOec :D

zs1945
Kibic
Na forum od 4475 dni

Odp: III Szczeciński Marsz Niepodległości - 12/11/2013 18:54

Przema napisał:  
Ehh mialem napisany elaborat na temat tego marszu nepodleglosci

Marszu Niepodległości jak już.

Przema napisał:  
Poki co skoncze na tym, ze mam nadzieje, iz za rok taki marsz sie nie odbedzie (w stolicy).

Dobrze się czujesz?

Fanatycznie
 - 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.24 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005