I tym razem będzie można przejść z 1 na 2 strefę! Brama na koronie stadionu będzie otwarta od 15:15 do 15:30!
Przed meczem będzie można kupić Granatowo-Bordowego Pasiaka przy kołowrotkach strefy 2! Cena 50 zł! Rozmiarówka www.GBStyl.pl
Maraton z Pogonią w Szczecinie:
- z Koroną Kielce (26 października, g. 15.30)
- z Piastem Gliwice (29 października, g. 1
System sprzedaży On-line działa już bez zarzutu, a więc na stronie https://kupbilety.pogonszczecin.pl/ oraz w kasach można już kupić bilety na wszystkie wyżej wymienione mecze (plus na mecz z Zagłębiem). Gdy tylko Ekstraklasa SA ustali dokładne terminy 18. i 20. kolejki (Pogoń gra odpowiednio z Zawiszą Bydgoszcz oraz Jagiellonią Białystok) od razu umożliwimy kibicom nabywanie biletów przez internet i w kasach na te właśnie spotkania. WIĘC NIE CZEKAJ W KOLEJKACH I KUP OD RAZU 3 BILETY ZA KAŻDYM RAZEM NA MŁYN I DOPINGUJ RAZEM Z NAMI! STWÓRZMY JESZCZE RAZ TĄ NIESAMOWITĄ ATMOSFERĘ!
Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 09/10/2013 22:05
Staram się nakrecac ludzi ze wszystkich sił, ale zauwaz ze Pogoń trzeba mieć w sercu i to zadanie nie jest takie proste. Większość ludzi do tej pory nie chodziło z przekonania 'nikt prawie nie chodzi, nie ma atmosfery to lepiej zostać w domu' Czas uświadomić ludziom że jak wszyscy zmienia rozumowanie to będzie miazga
Prosze o zaznaczanie w wydarzeniu "wezme udzial" to na pewno pomoże mojej szkole w wygraniu biletów na Pogoń. Z góry dzięki https://www.facebook.com/events/397459897048644/?notif_t=plan_user_joined
Jak dla mnie to kliknąć "wezmę udział" powinny tylko te osoby które pójdą na mecz. Tak istnieje ryzyko, że wygra szkoła z której rzeczywiście na mecz uda się kilkanaście dzieciaków. Jak dla mnie chora idea ale cóż.... lata szkolne mam już dawno za sobą to może inaczej na to patrzę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.