Informacje o biletach:
-Wejściówki będą sprzedawane przez cały tydzień. Od poniedziałku (22.07) do piątku (26.07) można będzie je nabyć w godz. 11.00-18.00 w kasach biletowych 3-5 z tyłu klubowego budynku administracyjnego przy ul. Karłowicza 28 w Szczecinie.
W dniu meczu (sobota) sprzedaż prowadzona będzie od godz. 11 do samego meczu, a także w czasie jego trwania. W tym dniu bilet nabędziesz w kasach 1-5 (wszyscy kibice) oraz 6-13 (kibice posiadający już Kartę Kibica). Przypominamy, że Karta Kibica jest niezbędna do wejścia na stadion. Wyrobisz ją w chwili zakupu biletu/karnetu (koszt KK to 10 złotych).
Informacje o biletach dla Legionistów:
-Bilety bez problemu będzie można kupić na KK Legii w kasach klubowych. .
Dodatkowo informujemy, że z każdego sprzedanego na mecz z Legią biletu klub przekaże złotówkę Stowarzyszeniu Kibiców Pogoni Szczecin "Portowcy". Zgromadzone w ten sposób środki mają zostać przeznaczone na stworzenie flagi "sektorówki". Przekazując złotówkę z każdej sprzedanej wejściówki, klub wesprze inicjatywę kibiców. Jest to wspólna inicjatywa Stowarzyszenia i klubu mająca na celu budowaniu pozytywnego rezultatu na linii kibice-zarząd.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 12:51
Mam pytanko.
Jestem z Warszawy, ale posiadam kk Pogoni. Chciałem kupić bilet na mecz przyjaźni przez internet ale nigdzie nie ma opcji zaznaczenia zniżki studenckiej. Ktoś wie jak się z tym uporać?
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 23:41
Mam też pytanie,nie wiem czy dobry dział ale może ktoś wie i pomoże,czy z KK POGONI jest kompatybilna z systemem Legii i czy mając np. KK Pogoni mogę kupić bilet na mecz Legii w lidze lub el. LM?
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 24/07/2013 15:32
1. Kupując bilet on-line nie kupisz zniżkowego. Musisz albo normalny albo przejść się do kas.
2. System Legii i Pogoni nie jest kompatybilny bo nie słyszałem o takiej wymianie danych. Musisz wyrobić kartę kibica Legii jak chcesz zobaczyć LM. Takie rozwiązanie gwarantuje ci że bez problemy będziesz mógł śmigać na Legię na wszystkie mecze.
Wie ktoś ile biletów poszło? I czy usuną te banery z sektorów i otworzą dla kupujących. Myślę że bez problemu byśmy zapełnili cały stadion. Mecz lidera z viceliderem, kapitalny termin w porównaniu z zezszłorocznym meczem oraz spore ciśnienie w Warszawie jaki i w Szczecinie. Mobilizacja bracia!!!!
Według danych z "systemu on-line", który nie wlicza np. sektora rodzinnego, pozostało na obecną chwilę 5 100 biletów do sprzedania. Oczywiście część "zajętych" miejsc to tylko rezerwacje, zatem moim zdaniem obecny popyt absolutnie nie sprawi, iż cokolwiek z tymi reklamami zrobią. Dzisiaj "zeszło" ok. 3 tys. biletów (z systemu). Jutro być może będzie podobnie, ale jednocześnie zablokowana zostanie z końcem dnia sprzedaż on-line.
Innymi słowy nie chce mi się wierzyć, że dzień przed meczem nagle klub zdecyduje się na ściąganie reklam, gdy jeszcze będą wolne wejściówki w liczbie ok. 2 tys. Zobaczymy .
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 15:27
Szkoda że nie mamy takich układów jak Lech czy Legia z zarządem, by można było z nimi pogadać by je zdjeli na jeden mecz. Sponsorzy nie ucierpią z powodu jednego meczu a klub by zarobił ale może sponsorzy cisną klub by zostały na tym co bądź najbardziej hitowym meczu 2 kolejki. Z tego co wiem dużo osób wybiera się z Warszawy i z całej Polski w piątek pod kasy by kupić bilet. Także stadion pękał by w szwach, może SKPS pogadało by z zarządem.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 18:46
Nakręcam się już na sobotę i oglądam filmiki na Youtubie i takie pytanko, czy na meczu śpiewamy POGOŃ-LEGIA, czy odwrotnie? Pytam, bo na tym filmiku: z Youtube, Pogoń - Legia na początku słychać wyraźnie, że jedni śpiewają Pogoń-Legia, a inni Legia-Pogoń...
---
Osobiście nie przeszkadza mi zupełnie Legia-Pogoń. Ba, nawet lepiej to brzmi, bo przeciągnięte ooo w słowie Pogoń powoduje aż ciary na całym ciele. Z drugiej strony gramy w Szczecinie, więc raczej oczekujemy przede wszystkim dopingu dla naszej Portowej Jedenastki, mamy mecz przyjaźni, a nie FC Legii z Legią.
LEGIA - POGOOOOOOŃ... la la la la la la laaaaaa... la la la la la la laaaaaa... Ale będzie jazda w sobotę!!! Doczekać się nie mogę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.