Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5879 dni

Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 00:04
Uwaga, uwaga! Sezon otwieramy z naszymi Braćmi z Warszawy! Sobota - 20:30!
Nie trzeba mówić chyba,że każdy powinien być na tym meczu?

Informacje o biletach:
-Wejściówki będą sprzedawane przez cały tydzień. Od poniedziałku (22.07) do piątku (26.07) można będzie je nabyć w godz. 11.00-18.00 w kasach biletowych 3-5 z tyłu klubowego budynku administracyjnego przy ul. Karłowicza 28 w Szczecinie.
W dniu meczu (sobota) sprzedaż prowadzona będzie od godz. 11 do samego meczu, a także w czasie jego trwania. W tym dniu bilet nabędziesz w kasach 1-5 (wszyscy kibice) oraz 6-13 (kibice posiadający już Kartę Kibica). Przypominamy, że Karta Kibica jest niezbędna do wejścia na stadion. Wyrobisz ją w chwili zakupu biletu/karnetu (koszt KK to 10 złotych).

Informacje o biletach dla Legionistów:
-Bilety bez problemu będzie można kupić na KK Legii w kasach klubowych. .

Dodatkowo informujemy, że z każdego sprzedanego na mecz z Legią biletu klub przekaże złotówkę Stowarzyszeniu Kibiców Pogoni Szczecin "Portowcy". Zgromadzone w ten sposób środki mają zostać przeznaczone na stworzenie flagi "sektorówki". Przekazując złotówkę z każdej sprzedanej wejściówki, klub wesprze inicjatywę kibiców. Jest to wspólna inicjatywa Stowarzyszenia i klubu mająca na celu budowaniu pozytywnego rezultatu na linii kibice-zarząd.

Wstąp z Nami do Piekła!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Niepokonany
Kibic
Na forum od 4353 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 00:31
Hit 2 kolejki. Lider gra z wiceliderem. A tak na poważnie to liczę, że będzie jeszcze lepszy doping i zabawa niż w tamtym roku. Zresztą wiele na to wskazuje.

Jacek!
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 12:51
Mam pytanko.
Jestem z Warszawy, ale posiadam kk Pogoni. Chciałem kupić bilet na mecz przyjaźni przez internet ale nigdzie nie ma opcji zaznaczenia zniżki studenckiej. Ktoś wie jak się z tym uporać?

chtwo
Kibic
Na forum od 7101 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 14:47

Jacek! napisał:  
Mam pytanko.
Jestem z Warszawy, ale posiadam kk Pogoni. Chciałem kupić bilet na mecz przyjaźni przez internet ale nigdzie nie ma opcji zaznaczenia zniżki studenckiej. Ktoś wie jak się z tym uporać?

u nas chyba tylko dzieci do lat 14 mają zniżki-nikt więcej...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Pgn.
Kibic
Na forum od 6791 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 14:57
Studenci też mają, tylko jakiś problem jest przy kupowaniu przez internet.

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6803 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 18:02
Obrazek jpg wstawiony na forum

stevens
Kibic
Na forum od 5398 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 23/07/2013 23:41
Mam też pytanie,nie wiem czy dobry dział ale może ktoś wie i pomoże,czy z KK POGONI jest kompatybilna z systemem Legii i czy mając np. KK Pogoni mogę kupić bilet na mecz Legii w lidze lub el. LM?

Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 24/07/2013 15:32
1. Kupując bilet on-line nie kupisz zniżkowego. Musisz albo normalny albo przejść się do kas.
2. System Legii i Pogoni nie jest kompatybilny bo nie słyszałem o takiej wymianie danych. Musisz wyrobić kartę kibica Legii jak chcesz zobaczyć LM. Takie rozwiązanie gwarantuje ci że bez problemy będziesz mógł śmigać na Legię na wszystkie mecze.

Wie ktoś ile biletów poszło? I czy usuną te banery z sektorów i otworzą dla kupujących. Myślę że bez problemu byśmy zapełnili cały stadion. Mecz lidera z viceliderem, kapitalny termin w porównaniu z zezszłorocznym meczem oraz spore ciśnienie w Warszawie jaki i w Szczecinie. Mobilizacja bracia!!!!

Tylko Wariaci
ZPL
Kibic
Na forum od 4378 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 24/07/2013 16:08
.

Ostatnio edytowany przez: ZPL, 29 marca 2014, 19:27 [2 raz(y)]

Rauliki
Kibic
Na forum od 6412 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 24/07/2013 19:52

Warszawa&Szczecin napisał:  
I czy usuną te banery z sektorów i otworzą dla kupujących. Myślę że bez problemu byśmy zapełnili cały stadion.

No niestety 1-2 i 9 - szmaty mają zostać. Niech sobie na 1-2 zostaną, ale 9ty?

Stau!
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 00:25

Warszawa&Szczecin napisał:  
1. Kupując bilet on-line nie kupisz zniżkowego. Musisz albo normalny albo przejść się do kas.
2. System Legii i Pogoni nie jest kompatybilny bo nie słyszałem o takiej wymianie danych. Musisz wyrobić kartę kibica Legii jak chcesz zobaczyć LM. Takie rozwiązanie gwarantuje ci że bez problemy będziesz mógł śmigać na Legię na wszystkie mecze.

Wie ktoś ile biletów poszło? I czy usuną te banery z sektorów i otworzą dla kupujących. Myślę że bez problemu byśmy zapełnili cały stadion. Mecz lidera z viceliderem, kapitalny termin w porównaniu z zezszłorocznym meczem oraz spore ciśnienie w Warszawie jaki i w Szczecinie. Mobilizacja bracia!!!!

Według danych z "systemu on-line", który nie wlicza np. sektora rodzinnego, pozostało na obecną chwilę 5 100 biletów do sprzedania. Oczywiście część "zajętych" miejsc to tylko rezerwacje, zatem moim zdaniem obecny popyt absolutnie nie sprawi, iż cokolwiek z tymi reklamami zrobią. Dzisiaj "zeszło" ok. 3 tys. biletów (z systemu). Jutro być może będzie podobnie, ale jednocześnie zablokowana zostanie z końcem dnia sprzedaż on-line.

Innymi słowy nie chce mi się wierzyć, że dzień przed meczem nagle klub zdecyduje się na ściąganie reklam, gdy jeszcze będą wolne wejściówki w liczbie ok. 2 tys. Zobaczymy :).

Pogoń Szczecin MKS Aż Po Życia Kres!
polanski93
Kibic
Na forum od 4314 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 09:50
Nie wiem jak wy macie ale we mnie się gotuje jak widzę te reklamy. Dlaczego u nas nie może być w 100% normalnie?

Łysy
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 13:51
Przed chwilą przez Dąbie jechał samochód reklamujący spotkanie Pogoni Szczecin z Legią Warszawa .

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 15:27
Szkoda że nie mamy takich układów jak Lech czy Legia z zarządem, by można było z nimi pogadać by je zdjeli na jeden mecz. Sponsorzy nie ucierpią z powodu jednego meczu a klub by zarobił ale może sponsorzy cisną klub by zostały na tym co bądź najbardziej hitowym meczu 2 kolejki. Z tego co wiem dużo osób wybiera się z Warszawy i z całej Polski w piątek pod kasy by kupić bilet. Także stadion pękał by w szwach, może SKPS pogadało by z zarządem.

PS. dzięki chłopaki za odpowiedzi powyżej.

Tylko Wariaci
Książę Pomorski
Kibic
Na forum od 4616 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 18:46
Nakręcam się już na sobotę i oglądam filmiki na Youtubie i takie pytanko, czy na meczu śpiewamy POGOŃ-LEGIA, czy odwrotnie? Pytam, bo na tym filmiku: z Youtube, Pogoń - Legia na początku słychać wyraźnie, że jedni śpiewają Pogoń-Legia, a inni Legia-Pogoń...
---
Osobiście nie przeszkadza mi zupełnie Legia-Pogoń. Ba, nawet lepiej to brzmi, bo przeciągnięte ooo w słowie Pogoń powoduje aż ciary na całym ciele. :) Z drugiej strony gramy w Szczecinie, więc raczej oczekujemy przede wszystkim dopingu dla naszej Portowej Jedenastki, mamy mecz przyjaźni, a nie FC Legii z Legią.

LEGIA - POGOOOOOOŃ... la la la la la la laaaaaa... la la la la la la laaaaaa... Ale będzie jazda w sobotę!!! Doczekać się nie mogę.

Łysy z Brazzers
Kibic
Na forum od 5802 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 19:06
9-ty juz otwarty.

Niepokonany
Kibic
Na forum od 4353 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 19:10
Mroczek mówił, że jak będą mecze na, których będzie brakować biletów to szmaty będą ściągane.

polanski93
Kibic
Na forum od 4314 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 25/07/2013 22:12

Niepokonany napisał:  
Mroczek mówił, że jak będą mecze na, których będzie brakować biletów to szmaty będą ściągane.

W takim razie głaz z serca. Bo 15 tys. jest w naszym zasięgu ;)

FL2
Kibic
Na forum od 5467 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 26/07/2013 00:06
ale przez neta na 9 nie można kupic... :/

Łysy z Brazzers
Kibic
Na forum od 5802 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 26/07/2013 01:09
Mozliwe. Jak dzis bralem bilet na 9, to w kasach obok system nie wiedzial, ze 9 jest w ogole otwarty. Taki mamy zaj... system.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005