Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 14/06/2013 21:40
Zakładam nowy temat, żeby wrzucać tutaj info odnośnie biletów i innych spraw związanych z meczem. Tak, aby posty nie zginęły w temacie ogólnym sparingowym, a warto wyróżnić ten mecz z kilku powodów. Fajna drużyna, prezentacja zespołu, poza tym może jakiś odsetek ludzi przyjdzie jeszcze raz na Pogoń jak zobaczy, że mecze Pogoni są fajne
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 20 czerwca 2013, 15:18 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 14/06/2013 23:05
Super by było zrobić jakąś fajną oprawę oraz stawić się w dużej liczbie. To w połączeniu z powrotem na gniazdo Młodych Wilków mogłoby dać nam takiego pozytywnego kopa przed ligą. Jest to mecz, który potencjalnie może sprawić, że na inauguracje w Lubinie pojedzie komplet.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 15/06/2013 16:12
mam nadzieję, że zrobią jakieś pierwszeństwo z biletami dla osób, które miały karnet w minionej rundzie, za to, że byli z Pogonią na dobre i na złe, bo o frekwencje to jakoś bardzo chyba nie można się martwić
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 15/06/2013 16:47
O pierwszeństwo bym się nie martwił ...Przypuszczam, że jak bilety będą droższe niż naście złotych, karnetowicze nie wejdą za free i będą obowiązywały karty kibica przez które część osób nie chodzi (znam takich głównie starszej daty), a do tego tradycyjny marketing ... to w czwartek ludzi będzie max 5-6 tyś., szczególnie, że pewnie będzie gdzieś transmisja.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 16/06/2013 09:04
Jasne, że szkoda że czwartek a nie sobota ale z tego co mówił Mroczek i z tego co dało się wyczytać to to był jedyny pasujący termin [ dzień po meczu z nami OL leci do Nowego Jorku na jakieś mecze towarzyskie ] tak że trzeba to zrozumieć...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.