Vlepki Herby 45 cm. - 02/04/2013 18:36
Witamy was kibole jak wiadomo w tym roku mamy finał regat Tall Ships Races i chcemy aby do tego czasu powstało jak najwięcej malunków sławiących nasz ukochany klub aby przyjezdni odczuli siłę nas kibiców mamy dla was herby klubowe z których największy ma aż 45 cm wysokości oraz cztery mniejsze wszystkie do samodzielnego wycięcia idealne by przyozdobić własny pokój lub Dzielnice
Cena to tylko 5 zł ( zapisywać można się wraz z wpłata ) w pubie Jocker, lub email: [email protected] , Zapisy trwają do pierwszego maja Zapisywać będzie można się również w przerwach meczu pod starym zegarem .
Całkowity zysk idzie na zalanie miasta Granatowo-Bordową Farbą .
Termin Odbioru Vlepek około 2-3 tygodni po zakończeniu zapisów info zostanie podane w tym temacie .
Jak można proszę o przyklejenie tematu .
Z malarskimi pozdrowieniami FzG BANDA
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: Vlepki Herby 45 cm. - 02/05/2013 11:35
Napisałem e-maila na adres [email protected] odnośnie m.in. podania danych do przelewu. Jakbym dzisiaj nie zdążył zrobić przelewu to zrobię w Sobotę ok.? A to w związku z tym że nie znam jeszcze danych do przelewu a express wysyłają chyba do 12.00 z tego co się orientuję.
Przelew zrobiłem o 10.00 tak jak mówiłem ale w związku że dzisiaj banki nie pracują to będzie on zaksięgowany w Poniedziałek. Moje zamówienie wysłałem dzisiaj na e-maila.
Odp: Vlepki Herby 45 cm. - 14/05/2013 13:22
Witam. Byłem dziś w Jockerze i nie ma mnie tam na żadnej liście. Czy będzie jakaś dodatkowa lista z osobami zapisanymi przez maila? Ja właśnie zapisywałem się poprzez maila, bez wysyłki. Z góry dziękuję za jakieś info.
Witam. Byłem dziś w Jockerze i nie ma mnie tam na żadnej liście. Czy będzie jakaś dodatkowa lista z osobami zapisanymi przez maila? Ja właśnie zapisywałem się poprzez maila, bez wysyłki. Z góry dziękuję za jakieś info.
napisz na emaila ustawimy sie po odbior.
Odp: Vlepki Herby 45 cm. - 16/05/2013 15:50
Vlepki zostały wysłane reszta osób zamawiających przez emaila została dopisana do listy w jockerze za utrudnienia przepraszamy .
Temat można zamknąć dziekówka za wsparcie
prosimy o kontakt : Jopek1916
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.