Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pif Paf
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4587 dni

Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 11:43
Co tu taka cisza?!
Już w poniedziałek na nasz stadion zawita chorzowski Ruch !
Jedna z lepszych ekip pod względem kibicowskim ! Co My na to ?!
Odpowiedź jest jedna ! WOJNAAAAAAA!! Zapierdalamy z fanatycznym dopingiem przez całe 90 minut i jeszcze dłużej !
Odłóżmy na bok wszelkie nieporozumienia i stańmy wszyscy w jednym szeregu !
Niech Pogoń nas połączy, jak miało to miejsce już nie jednokrotnie !
Wróg jest u bram i tylko razem damy radę mu się przeciwstawić !
WSZYSCY GŁOŚNYM DOPINGIEM POKAŻMY NASZĄ SIŁĘ !! POGOŃ TO MY !!
Obrazek jpg wstawiony na forum

Link do Wydarzenai na Fb:
Wydarzenie FB

psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 12:40
A oprawa będzie ? :)

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 12:55
psychopig opanuj się z tymi ironicznymi wypowiedziami.
Daj kurwa szanse nowym a nie podcinasz im skrzydła. Mi też brakuje MW, ale takimi wypowiedziami nie pomagasz w tworzeniu atmosfery. Pogoń ma łączyć nie dzielić.
Pokażmy, że mimo problemów potrafimy się zjednoczyć!!! Wszyscy na Pogoń!
Wojnaa!!

alkon30
Kibic
Na forum od 4629 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 13:09
wiesz stary koles sie tylko zapytał o oprawe jezeli przyjezdza RUCH to cos powino byc zrobionego z oprawa

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 13:27
uwierz, że pytanie było ironiczne...

psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 13:44
Jarek ma racje.

Wszyscy zdzierać gardła i dać z siebie wszystko.
Ruch ! Ruch ! Chorzowskie psy !

W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 14:08
Oprawa czy bez oprawy nie ma różnicy. Oprawy nie będzie to już nie przyjdziecie ? Wszyscy zapierdalamy równo !

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 14:30
alkon, żartujesz sobie, prawda?

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 15:39
Przypominam, że w przerwie pod zegarem będą sprzedawane nowe vlepki FC PYRZYCE !

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4894 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 15:51
Jako, że Ruch ma mało legalnych wyjazdów w tej rundzie to do Szczecina na pewno przyjedzie ich spora liczba. MUSIMY Niebieskich zniszczyć dopingiem!
WOOOJNAAAAAAAAAAAA!
RAZEM WSZYSCY!

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
SMN
Kibic
Na forum od 4835 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 16:17
Na ich forum podobno niezła mobilizacja na ten wyjazd. Zapowiadają to jako wyjazd sezonu. Więc tym bardziej trzeba stawić się sporą liczbą żeby hanysy nas nie przekrzyczały!

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 16:18
Gorzej niż na meczu ze Śląskiem byc nie może.. :)

Razem wszyscy!

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 17:18
ostatnio komplet punktów przywieziony z Bełchatowa, na mieście widziany bilboard zachęcający na mecz z atrakcyjnym przeciwnikiem, czyżby rekord frekwencji i młyn pękający w szwach? ;)

W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 17:20

szczepaneq napisał:  
ostatnio komplet punktów przywieziony z Bełchatowa, na mieście widziany bilboard zachęcający na mecz z atrakcyjnym przeciwnikiem, czyżby rekord frekwencji i młyn pękający w szwach? ;)

Wątpię...

Bezimienny1948
Kibic
Na forum od 4612 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 21:12
KURWA BRACIA ZAPIERDALAMY WSZYSCYYY! CZY STARUSZEK CZY MAŁOLAT... przyjechało 6 inwalidow ze Sląska i na młynie ebyło slychac jak spiewaja' jestesmy zawsze tam, wks wks! kurwa tak nie moze byc, jak sie nie zjednoczymy , nie przyjdziemy w mocnej liczbie to bedzie jedna wielka porazka i wstyd!! ruch nas pojedzie jak tylko bedzie chcial! brać za garb kolegów, kolezaki i jedziemy wszyscy! zapierdalamy dla NASZEJ POGONI!!!!!

Qwasu
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 21:56

Bezimienny1948 napisał:  
KURWA BRACIA ZAPIERDALAMY WSZYSCYYY! CZY STARUSZEK CZY MAŁOLAT... przyjechało 6 inwalidow ze Sląska i na młynie ebyło slychac jak spiewaja' jestesmy zawsze tam, wks wks! kurwa tak nie moze byc, jak sie nie zjednoczymy , nie przyjdziemy w mocnej liczbie to bedzie jedna wielka porazka i wstyd!! ruch nas pojedzie jak tylko bedzie chcial! brać za garb kolegów, kolezaki i jedziemy wszyscy! zapierdalamy dla NASZEJ POGONI!!!!!

Tego się właśnie obawiam,że przyjdą przypadkowe osoby/piszczące małolaty i znów będzie jęczenie bo nie znają przyśpiewek. Ja jestem za tym aby na ŚCISŁY młyn była selekcja jak za małolata,gdzie samo wejście na piekiełko to był zaszczyt.

dziś masz wiedzę, albo jesteś sterowany.
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 22:09

Qwasu napisał:  

Tego się właśnie obawiam,że przyjdą przypadkowe osoby/piszczące małolaty i znów będzie jęczenie bo nie znają przyśpiewek. Ja jestem za tym aby na ŚCISŁY młyn była selekcja jak za małolata,gdzie samo wejście na piekiełko to był zaszczyt.

Mój pomysł - nie śpiewasz.
1 ostrzeżenie
2 ostrzeżenie- żegnasz się z szalem(idzie na gniazdo, do odbioru po meczu))
3 ostrzeżenie- wypad z młyna.
To by poprawiło jakość dopingu.

Cin
Kibic
Na forum od 4628 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 15/11/2012 23:45
A ja wam coś powiem i wcale nie mam do nikogo żadnego "ale", mam tylko taką małą propozycję a pro po. Jakby tak dać większą ilość bluzgów na "przeciwników" niż kibicowania piłkarzom to podłączy się cały stadion i zagłuszymy ich i to bez wątpienia. Skoro koledzy mają propozycje selekcji bardzo aktywnej to dlaczego nie zrobić sobie totalnej patologi i śpiewać "Jazda z k... niebieskimi szmatami" Przecież to tak ładnie brzmi :]

Moja prawdziwa propozycja to przede wszystkim przyśpiewki krótkie, porywające, które każdy powinien znać. Dajmy na to ta o tym, jak to bardzo nas gnębi pzpn jest trochę za długa i zbyt zamulająca. Śpiewa ją co najwyżej 50 % ludzi. A jedyna długa to może być refren "Ona tańczy dla mnie" - tym rozjebiemy wszystkich i pokażemy jak się kibice bawią. Gdybyśmy się jej wszyscy nauczyli to na pewno poniesiemy chłopaków. W końcu tego w szatni słuchają. To Oni potrzebują naszego wsparcia a nie kibice ruchu odzewu. Dziękuję

Portowcu noś ze sobą barwy...
DDA
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 00:02

Luk_225 napisał:  

Qwasu napisał:  

Mój pomysł - nie śpiewasz.
1 ostrzeżenie
2 ostrzeżenie- żegnasz się z szalem(idzie na gniazdo, do odbioru po meczu))
3 ostrzeżenie- wypad z młyna.
To by poprawiło jakość dopingu.

Ja pier*ole, co Wy tu w ogóle piszecie? Ręce opadają.. Czy naprawdę jest takie dno? Zamiast zastanawiać się nad jakimiś durnymi ostrzeżeniami i domysłami to sami siebie zmobilizujcie. Na ostatnim meczu każdy mógł głośniej śpiewać, ale jakoś nikt tego nie zrobił. Doping był tak głośny, że tak jak już ktoś napisał inwalidów z Wrocławia było słychać. Więc zamiast wprowadzać jakieś psedo zasady niech każdy sam się zastanowi, po co idzie na mecz, a już tym bardziej jak idzie na młyn. Wydaję mi się, że każdy któremu na sercu leży dobro Pogoni i czuję coś do tego klubu powinien wiedzieć, co ma robić i jak ma robić. A jeżeli jest dno to żadne ostrzeżenia nic nie dadzą. Już to widzę jak gniazdowy albo w ogóle kto kolwiek biega z notesem i wylicza, kogo ile razy upomniał i ile ma ostrzeżeń. No proszę Was.. Nie wiem, o co chodzi w tych zmianach jeżeli chodzi o prowadzenie dopingu i szczerze mówiąc w tym momencie nie jest to ważne. Podejrzewam, że 90% osób, które piszą w tym temacie , tak czy tak gówno mają do powiedzenia i ich głos się nic liczy jak to na Pogoni będzie, kto będzie, i kto, co będzie robił. Więc kurwa skupmy się na tym, żeby było dobrze niezależnie kto, jak, kiedy i czy z oprawą czy bez. Zapier*alać przez 90 minut na maximum możliwości i odrazu będzie lepiej. A jak ktoś nie ma ochoty dopingować to niech nie przychodzi na młyn z dziewczyną bo po to są inne sektory. Od dłuższego czasu mam Pogoń w sercu i takiego szajsu jak teraz to dawno nie widziałem. Te rozmowy na forum to wstyd w ogóle czytać a biorąc pod uwagę, że każdy może to przeczytać sami sobie wystawiamy świadectwo. Pogoń Szczecin w największym stopniu to nie oprawy,race,doping. To przede wszystkim wartość, miłość, to się po prostu czuję, a jak już się czuję to i doping jest i wszystko gra. Nie chcę być źle zrozumiany, jako bym wytykał, kto ma Pogoń bardziej w sercu, ale niech każdy się głęboko zastanowi, co czuje. A potem na mecz i zapierdalać kur*a!!

Siła płynie z krwią, duma razem z nią. Szczecin, Polska jestem właśnie stąd..
Prawa Strona
Kibic
Na forum od 6713 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 01:33
o ja jebie... idzie wyczuć dno :/

"Nigdy się nie poddaj - to prawdziwa sztuka"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005