Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:05
Młody, z Ruchem osiągał dość spoko wyniki biorąc pod uwagę możliwości kadrowe i problemy finansowe... Moim zdaniem trzeba dać mu szansę
Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:12
Ma 30 lat. Czy ma wystarczający autorytet, aby ogarnąć nasze gwiazdy, szczególnie te o kilka lat starsze od niego? Nie wydaje mi się, ale czas pokaże.
Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:27
Nie ważne kto jest trenerem. Ważne aby w tym pierwszym sezonie utrzymać się w Ekstraklasie, i grać na możliwie jak najwyższym poziomie ( walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć).
Jeżeli Skowronek nie boi się, a wręcz stawia na młodzież, ciekawy jestem ilu i kogo z "młodzieży" przyłączy do pierwszej kadry.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
na wielki cud... Co Wy macie z tymi polskimi trenerami, którzy rzekomo mają nazwiska. A powiedz mi, co takiego Skorża osiągnął? W Polsce właśnie robi się taki błąd, że nie daje sie szans trenerom młodym i ambitnym. Bez przerwy pojawiają się te same "nazwiska", aż rzygać się chcę. Popatrzmy na Ojrzyńskiego czy Rumaka. Męczy mnie to ciągłe narzekanie. I tak w kółko, bo podobnie było jak miał przyjść Płatek.
Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:39
pytanie retoryczne, nie czy podoła, ale ile wytrwa na swoim stanowisku trener Skowronek? ja mniemam że nie dotrwa do końca rundy wiemy, że specyfika naszego klubu jet taka, że nawet dobre wyniki nie gwarantują że będziesz mieć komfort długoterminowej pracy w Pogoni.
Zupełnie już abstrahuje o0d tego czy to dobry wybór czy też nie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:43
Oby to nie oznaczalo, ze trenerem Pogoni bedzie de facto Grzegorz Smolny, który bedzie ustalal sklad i priorytety transferowe.
Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:52
Bez kitu ciekawy jestem, jak sobie podoła z niektórymi wygami boiskowymi pokroju Ława , Edi , Hernani , Sotirovic. Wiadomo że trener to szef , któremu należy się szacunek pracowników , piłkarzy. Niektórzy mogą nie "przełknąć" tego że jakiś młokos będzie im dyktował co mają robić. A jak zaczną myśleć " Co Ty osiągnąłeś, gdzie grałeś , kogo trenowałeś? " to nie będzie wesoło. Musi znaleść wspólny język , i mieć twardą rękę.
Czyli nikt nie odejdzie i wszyscy mają czystą kartę.
Przestańcie z tym stawianiem na młodzież. Stawiał na młodzież, bo na kogo miał stawiać w rozpadającej się drużynie bez kasy i perspektyw. Zadowolony nie jestem, ale czekam na efekty pracy.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 16:39
Trzeba dac szanse. Skowronek lat 30 czyli wychowany na Cmie ,stawia na mlodziez(Freddy Adu i te sprawy ). Jak to bedzie w praktyce zobaczymy
Patrząc na to jacy sa nasi zawodnicy to jestem niemal pewny ,że takie rozumowanie będą wyrażać.
Dla mnie to strata i czasu i bardzo ważnych punktów na początku sezonu. Nie wiem za bardzo czy sie śmiać czy płakać. To nie jest moment by dawac na trenera jakiegoś młokosa, który sie bedzie bawił w ekstraklase.[
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:06
może dobrze, że Skowronek został trenerem. Przynajmniej powiedział ,że jest z tego dumny. Taraś, Zieliński, Michniewicz czy inni tego by nie powiedzieli tylko liczyli kasę. Może się się okazać ,że Skowronek to talent trenerski. A co do starszych od niego piłkarzy......to ich problem nie są niezastąpieni i może ich czas dobiega końca...ile osób narzekało na Ławę, Ediego, Hernaniego....jak będą podskakiwać to mam nadzieję ,że Skowronek ich poustawia np. w rezerwach. ale miejmy nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. Tylko Pogoń.
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:26
Jeżeli Ława lub inny gwiazdor wyskoczy w szatni z argumentem wieku to niech wypierdala. Piłkarz ma być profesjonalistą i ma słuchać trenera. Villas Boas trenował Porto mając w składzie kilku starszych od siebie zawodników i nie przeszkodziło mu to w wygraniu Ligi Europy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:37
Piłkarze piłkarzami, ale teraz to Smolny już w ogóle będzie mógł ingerować w skład i atmosferę w szatni, oby Skowronek był charakterny, krótko z nimi wszystkimi. Również nie jestem szczęśliwy z tego powodu że to on został trenerem, dostał szansę więc lepiej niech jej nie zmarnuje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.