PSonTour: Świątecznie za Pogonią w Elblągu !!! - 28/03/2012 15:52PSonTour: Jedziemy do Elbląga !
Bracia! bardzo dobry wyjazd do Nowego Sącza za nami, a bardzo ciekawy wyjazd do Elbląga już przed nami ! W Wielką Sobotę(07.04.2012) o godzinie 17 gramy z miejscową Olimpią. Tak jak w przypadku eskapady do Małopolski, tak teraz także udajemy się pociagiem. Tym razem połączenie kolejowe bardzo dobre! Pamiętacie nasz ostatni wyjazd do Elbląga? Tam zaczęła się nasza przygoda w Pucharze Polski, gdzie doszliśmy do finału, a teraz? Czyżby poczatek krętej drogi do Ekstraklasy ?! Lubicie świąteczne porządki i zakupy? Jeżeli nie, to wiecie jak się od nich wykręcić ! Razem wszyscy !!!
Zapisy na bilety w cenie 16 złotych ( 15+1) już prowadzone są w:
- Pub Joker(róg Santockiej i Witkiewicza),
- Quality Shop (do 31.03 ul. Łubinowa 75, od 01.04 zmiana adresu ! C.H. Helios, ul. Rydla (box26B)).
Nakręcamy wszystkich, mobilizujemy FC i Dzielnice. To będzie naprawdę fajny wyjazd.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: PSonTour: Świątecznie za Pogonią w Elblągu !!! - 31/03/2012 16:42
Niech każdy rozważy to, po co udaje się na wyjazd. Po to, żeby się napierdolić, rozjebać się w wagonie i pokazać, że jest się kozakiem, czy w sile osób jadących na mecz pokazać na co nas stać, dopingiem, liczbą, że Pogoń to nie byle jaki klub, nie byle jacy kibice - zastanówmy się. Kilometry to nie odwaga, lecz miłość do ukochanej drużyny. Więc pokażmy kurwa tę miłość do ukochanej Pogoni i zróbmy, co do nas należy. Pokaż, że jesteś prawdziwym kibolem i miej z tego satysfakcję. Zatem wszyscy kurwa jedziemy do Elbląga!
Ktoś kto zaliczył choć 2 wyjazdy (nieważne jaki sezon) i widział takiego typa, pozostał mu taki wgląd na kibicowski OnTour, więc no wybacz, ale wiem co piszę.
Ktoś kto zaliczył choć 2 wyjazdy (nieważne jaki sezon) i widział takiego typa, pozostał mu taki wgląd na kibicowski OnTour, więc no wybacz, ale wiem co piszę.
Bez rozwalania wątku, mobilizujemy się Bracia!
tym postem utweirdziles nie tylko mnie ale i wieksza czesc tu obecnych ze nie wiesz o czym piszesz
pdk, kmwtw
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.