Akcja Graffiti: Wymień Puchę na Szablon !!!!!!! - 08/02/2012 17:34
Witamy nie raz czytaliśmy na forum czy ma ktoś użyczyć szablon itp .Teraz każdy z was może mieć taki szablon, by wymalować pokój , dzielnice , miasto , by móc promować Pogoń w Regionie każdy ma szanse wykazać się na własnym podwórku Wystarczy przynieś do nas puszkę sprayu Montana Black Nc Formuła ( kolory : Yellow, Cardinal , Dark Indygo ) a otrzymacie szablon wielokrotnego użytku wystarczy przyłożyć i pomalować spreyem a efekty na pewno zostaną zauważone .
Całkowity zysk ze szablonów pójdzie na wiosenne malunki ,wymiary szablonu . 130cm x 70 cm
Szablony do wyboru :
1 :
2.
Możliwość wykonania po wcześniejszym dogadaniu się Szablonu, Herbu Dowolnego Miasta
3.
Odp: Wymień Puchę na Szablon !!!!!!! - 08/02/2012 18:20
Sam pomysł super sprawa bo nie każdy ma umiejętności do robienia samemu graffity.Wreszcie bedzie mozna sie wykazac iloscia i jakością.Zrób mi szablon buldoga ten co ci wysłałem jesli mozna.
Odp: Wymień Puchę na Szablon !!!!!!! - 08/02/2012 18:26
mam kilka pytań odnośnie akcji a mianowicie
1) gdzie można odbierać szablony w razie zamówienia
2) czy są jakieś specjalne spraye do takich malunków(może jakaś nazwa, firma) czy każdy się nada
3) czy zamiast jednego 600 ml można przynieść 2 po 400 ml
Odp: Wymień Puchę na Szablon !!!!!!! - 08/02/2012 18:30
a ja mam inne pytanie, czy daloby rade za dwie puszki zrobic wiekszy ? sam wycinalem taki 1,30m na 0,7m i wygladal niezle, ale na scianie widac wrazenie (szczegolnie z daleka), ze troche wiekszy gabaryt by sie przydal, a i moj karton rozlecial sie po kilku podrozach
Przywiozę ci go Do Drawska jak będę jechał do Rodziny .
2 m Może być ?
1 Kwestia dogadania
2 My używamy Montana Black NC Formuła ( kolory : Cardinal : Bordowy , Yellow : Żółty , Dark Indygo : Granatowy )bardzo dobrze kryją Spraye na bazie akrylu się nie nadają blakną i robią zacieki .
3 Można Bez Problemu .
.. Dziękujemy za Przyklejenie
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Akcja Graffiti: Wymień Puchę na Szablon !!!!!!! - 08/02/2012 21:33
Bardzo fajna akcja, dzięki której każdy z nas ma okazję wspierać akcję Granatowo-Bordowy Szczecin a dzięki temu chłopaki będą mogli zrobić konkretnego grafa który jest w planach na wiosnę, który zaskoczy mam nadzieję wszystkich swoją wielkością i lokalizacją dlatego kto może niech wspiera tą inicjatywę !
Dodatkowo SKPS Portowcy przekaże materiały do wykonania mniejszych szablonów (20x40 cm) do mniejszych wrzutów
Odp: Akcja Graffiti: Wymień Puchę na Szablon !!!!!!! - 09/02/2012 20:17
Chłopaki z FzG a mieliście możliwość używać już tych puszek o pojemności 600ml , tych kolorów co napisaliście? A pytam bo nawet na tej stronie Montany pisze że tych 600ml jest tylko 14 kolorów no i brakuje tych co potrzeba ale jak coś nie ma problemu bo są 400ml.
Tu jest link sklepu Montany dla tych co nie wiedzą gdzie być może znaleźć te farby w necie klik
Chłopaki z FzG a mieliście możliwość używać już tych puszek o pojemności 600ml , tych kolorów co napisaliście? A pytam bo nawet na tej stronie Montany pisze że tych 600ml jest tylko 14 kolorów no i brakuje tych co potrzeba ale jak coś nie ma problemu bo są 400ml.
Tu jest link sklepu Montany dla tych co nie wiedzą gdzie być może znaleźć te farby w necie klik
Przepraszamy wdarł się błąd tych kolorów nie ma 600 ml , malowaliśmy ale Ultramarine można przynieś 400 ml Jak ktoś woli może przynieś 2 x 400 ml na pewno się przydadzą.
Ps.Zapisy Trwają do 1 Marca.
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.