Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5880 dni

Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 09/09/2011 22:23
Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum

Konkretny projekt, konkretna jakość prosto od Granatowo-Bordowego Stylu nachodzi! Pogoń Szczecin Rugby Club- Polo, nowa koszulka coraz bliżej limitowanej edycji! Od dziś każdy z nas ma możliwość zapisu na nowe polo jakiego jeszcze nie było!!! Gramaturka i jakość jak zwykle na wysokim poziomie, który gwarantuje nam 220 gram- któż z nas nie chciałby 220 gram… w szafie oczywiście:D Co wyróżnia ten projekt? Po pierwsze, że jest od kibiców dla kibiców, po drugie jakość, po trzecie tego jeszcze nie było, a po X to że koszulki będą dla nas specjalnie barwione pod zamówienie, co gwarantuje nam jakość plus unikatowość, że nie znajdziemy tego nigdzie indziej:)

Zapisy na nowość Granatowo- Bordowego Stylu prowadzone będą poprzez maila:

[email protected]
! Koszt Polo rugbysty to 100 zł plus ewentualna wysyłka 10 zł. Dla wszystkich ze Szczecina i okolic możliwość odbioru osobistego.

Jak się zapisać? Najprościej nakreślić maila na w/w adres podając w mailu:
1) rozmiar,
2) ilość,
3) Imię Nazwisko lub Nick z forum.

Dodatkowo przypadku wysyłki:
4) Dane do wysyłki.

Co dalej??? Przelej pieniądze na konto i czekaj cierpliwie!!!

Stowarzyszenie Kibiców "Pogoni Szczecin" – Portowcy, Karłowicza 28 71-102 Szczecin
MultiBank 55 1140 2017 0000 4102 1040 6645

Maile z zapisami bez wpłaty w ciągu 7 dni zostaną anulowane!

Obrazek jpg wstawiony na forum

Rozmiarówka:

WYMIARY (CM, TOLERANCJA +/- 1 CM):
M L XL XXL XXXL
Długość: 72 74 76 79 ---
Długość rękawa: 65 66 67 68 ---
Obwód klatki piersiowej: 109 113 116 120 ---

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 11/09/2011 15:59
Do kiedy zapisy beda trwac?

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
Spider-Man
Kibic
Na forum od 5896 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 11/09/2011 20:16
Gryf haftowany?

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 11/09/2011 22:01

NIEBUSZEWO napisał:  
Do kiedy zapisy beda trwac?

Prawdopodobnie do 18/09- niedziela. Wszystko zależne od ilości zapisanych i tempa

C.
Kibic
Na forum od 6246 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 12/09/2011 13:19

Arso napisał:  
Gryf haftowany?

Przyłączam się do pytania...

SPR2
Miś
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 12/09/2011 14:09
Gryf jest haftowany.

krisss777
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 12/09/2011 16:53
Potrzebuje IBAN i SWIFT/BIC. Dzieki.

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 12/09/2011 17:21
Widze pojawila sie mozliwosc wybrania opcji XXXL wymiary to?
Długość 82/83?
Długość rękawa69?
Obwód klatki piersiowej 124?

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 12/09/2011 21:42

NIEBUSZEWO napisał:  
Widze pojawila sie mozliwosc wybrania opcji XXXL wymiary to?
Długość 82/83?
Długość rękawa69?
Obwód klatki piersiowej 124?

Przy XXXL to tam raczej wszędzie są kreski że nie ma takiej opcji. Forum widzę rozmywa ale na stronach jest tabelka to lepiej widać.

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 15/09/2011 17:28
Jeszcze tylko 3 dni pozostało do zamknięcia zapisów na koszulki Polo! Kto jeszcze tego nie uczynił ma szanse do niedzieli!

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 16/09/2011 20:33
Powoli kończymy zapisy na Polo, do wszystkich którzy zapisali się a jeszcze nie wpłacili o przelewy, aby jak najszybciej można było zamówić u producenta:)

eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 16/09/2011 20:52
Informacje o zaksięgowaniu pieniędzy są rozsyłane na maila w czasie rzeczywistym czy dopiero po zakończeniu zapisów? (3 dni temu przelew zrobiłem jeszcze informacji żadnej nie dostałem)

e. Ok, dzięki.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 16 września 2011, 21:03 [1 raz(y)]

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 16/09/2011 21:00

eF^ napisał:  
Informacje o zaksięgowaniu pieniędzy są rozsyłane na maila w czasie rzeczywistym czy dopiero po zakończeniu zapisów? (3 dni temu przelew zrobiłem jeszcze informacji żadnej nie dostałem)

Po zakończeniu. Twój został zaksięgowany.

Rosiak
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 17/09/2011 20:52
Maila potwierdzającego zamówienie napisałem 15.09 (czwartek), dzisiaj dopiero robię przelew (sobota) i nie wiem czy dojdzie przez weekend? Jeżeli dojdzie dopiero w poniedziałek to nie ma problemu?

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 18/09/2011 01:09

Rosiak napisał:  
Maila potwierdzającego zamówienie napisałem 15.09 (czwartek), dzisiaj dopiero robię przelew (sobota) i nie wiem czy dojdzie przez weekend? Jeżeli dojdzie dopiero w poniedziałek to nie ma problemu?

W weekend żaden przelew nie dojdzie, na zapisy czekamy do niedzieli do 23.59 na przelewy do środy 21/09 włącznie.

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 19/09/2011 00:05

SKPS Portowcy napisał:  

Rosiak napisał:  

W weekend żaden przelew nie dojdzie, na zapisy czekamy do niedzieli do 23.59 na przelewy do środy 21/09 włącznie.

Zakończone! prośba o niezwłoczna przelewy. Im szybciej tym szybciej zamówimy.

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/09/2011 18:10
Ze względu na ilość oraz brak czasu po ost. wydarzeniach wszystkie osoby, które nie wpłaciły otrzymały maila z przypomnieniem

Steryd
Kibic
Na forum od 8572 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/09/2011 20:52
Zamulilem z roznych wzgledow. Moge jeszcze sie zapisac i przelac jutro kase?

1948
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/09/2011 22:38

Steryd napisał:  
Zamulilem z roznych wzgledow. Moge jeszcze sie zapisac i przelac jutro kase?

Odezwij się na komunikator:)

dewu
Kibic
Na forum od 7149 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 22/09/2011 12:25
Maile z potwierdzeniem zaksięgowania pieniędzy zostały już wysłane?

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005