19.02.20011 odbędzie się turniej kibiców w Gryfinie. Jest to na tą chwilę najważniejsza impreza przed rozpoczęciem sezonu piłkarskiego, jest to okazja do spotkania się , trenowania dopingu i ogladania pilki na najwyzszym poziomie zbiorki na dzielnicach a informacje u osob upowaznionych.
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 10/02/2011 18:50
Ja bym pojechal ale szkoda ze niema nikogo kto ogarnia dzielnice Parkowa tu tyle osob by dalo rade ogarnac na wyjazdy itp i niema nikogo kto by ogarnial wyjazdy ;/
Ja bym pojechal ale szkoda ze niema nikogo kto ogarnia dzielnice Parkowa tu tyle osob by dalo rade ogarnac na wyjazdy itp i niema nikogo kto by ogarnial wyjazdy ;/
Wez gosciu ochlon.CHcesz to jedz, nie chcesz to nie jedz....nie jest to jakas wielka filozofia, zeby cie ktos za raczke zabieral
Wez gosciu ochlon.CHcesz to jedz, nie chcesz to nie jedz....nie jest to jakas wielka filozofia, zeby cie ktos za raczke zabieral
Nie krzycz na niego a jak masz tego typu problem to weź kilku kolesi i weźcie sprawy w swoje ręce. Jeszce nie tak dawno Siwy z Bastkiem ogarniali wszystko... ej..aaa... zapędziłem się..to nie temat umoralniania
Parkowa, czyli praktycznie Srodmiescia, ogarnij sie z chlopakami i jedz
ja dalbym mu szanse pojechac pkpem niedaleki wyjazd fajne chwile,moze chlopak da rade a co do turnieju,to bujcie sie losowania
aaaa mowisz chyba o losowaniu na najwiekszego żula??
do blady1948- wez chociaz nick na forum zmien...np na oferma... jezeli dla Ciebie jest problemem wybrac sie do Gryfina gdzie jezdza autobusy podmiejskie to przeciez szczyt wszystkiego, na wyjazdy tez mozna jezdzic wystarczy wziasc tych co chca i wsiasc w pociag... kurwa ale filozofia.... nie do przejscia
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.