PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 22/10/2010 06:13
Wielkimi krokami zbliżmy sie do końca sezonu wyjazdowego, jak i ogólnie....mamy przed sobą krótki i łatwy wyjazd do Polkowic jak i trudny i dlakei do Wodzisławia..obydwa co ważne, jednak liczę na megamobilizacje na ostatnią eskapadę na Odrę..osoby które mało lub znikomo jeździły w tej rundzie maja szanse na rehabilitacje w Wodzisławiu...to ostatni wyjazd więc musimy tam być w liczbie podobnej do Łodzi...zakończmy chociaz ten sezon tak dobrze jak go zaczelismy..jebać piłkarzy!! Pogoń to My!!żadnych wymówek..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Już rozmawiałem z osobami z FC Stargard i mam nadzieje ze poprawicie złe wrażenie które zostało po tej rundzie...możliwości macie a wogóle ich nie wykorzystujecie....każdy FC ma stawić się możliwie jak największą liczbą!!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Polkowice i Wodzisław - 25/10/2010 10:32
a sa juz jakies konkrety odnosnie wyjazdu do Polkowic. Wlansnie przyjechalem z UK i na wodzislaw nie mam mozliwosci jechac ale Polkowice z checia pojade. Prosze o jakies informacje czy jada jakies autobusy czy moze wyjazd bedzie samochodowy.
Odp: Polkowice i Wodzisław - 25/10/2010 19:02
polkowice to tylko 272 km . 4 godziny drogi dobrym autem . Wiec mysle ze autami czy autokarami wyrobimy sie w 6 godzin . Dlatego jedziemy w jak najwiekszej liczbie . W lodzi bylo nas 443 . Pokazmy sie w dobrej liczbie jak na nas przystalo . To blizej niz lodz ! Wg. mnie można by było zaprosić gościnnie Falubaz . Jednak ja nie mam glosu na ten temat .
Ostatnio edytowany przez: Servant, 25 października 2010, 19:12 [1 raz(y)]
Zapisy na piątkowy mecz Pogoni w Polkowicach zaczynają się od jutra. Zapisać się można w :
- siedzibie SKPS "Portowcy" w budynku klubowym przy ul. Karłowicza 28
- zapisy prowadzić będą również dzielnicę ( proszę tutaj o wyznaczenie terminów przez osoby upoważnione dzielnic)
- miastach FC
Koszt biletu - 15 zł.
Jedziemy samochodami. Zbiórka wszystkich samochodów wyznaczona jest na godzinę 15:30 na stacji Orlen w Zielonej Górze ( obwodnica, nie wjeżdżać do centrum!). Stamtąd wszyscy razem udamy się na mecz.
Osoby poszukujące jak i oferujące miejsca w samochodzie zachęcam do informowania o tym na forum.
Na meczu Legii w Lubinie byliśmy w prawie 200 osób. Tutaj gorzej być nie może.
Przed nami na prawdę dwa fajne, ciekawe wyjazdy.
Nie może nas tam zabraknąć !!!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.